Lukasz K. 09.04.2003 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Witam, orientuje sie ktos, ile kosztuje ha ziemi III.klasy na Mazurach??? Lub wie gdzie moge sie tego dowiedziec?!?! NIE chodzi mi o ziemie budowlana... PozdrawiamLukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 10.04.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 agencja mienia rolnego dysponuje takimi info, lub urzędy gimny.Jeśli mogę Ci coś sugerować to wybierz sobie rejon (Gminę lub wieś) i przedzwoń do Urzędu Gminy co tam mają i za ile. Czasem jest sprzedaż w drodze przetargu, ale nie jest to regułą.w gminie wiedzą też kto chce sprzedać prywatnie.psładne tereny, ale niebezpiecznie dużo kradzieżyChyba że chodzi o KRUS??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz K. 10.04.2003 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Witam, dzieki za odpowiedz... Mialem nadzieje, ze mozna to jakos dowiedziec sie przez internet, gdyz przebywam za granica. W sumie juz mam ziemie na Mazurach, lecz chce dokupic od prywatnie w poblizu istniejacej dzialki. Poprostu chce wiedziec ile ha kosztuje srednio, abym mogl "zaspiewac" wlascicielowi jakas sume lub nie zaplacic za duzo... PozdrawiamLukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.04.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Jak przyjedziesz to najlepiej pożycz od kogoś starego poloneza, bo jak potencjalny sprzedający zobaczy Ciebie w VW lub innym mercu to się okazać może , że ziemia na księżycu jest tańsza. Niektórzy to przerabiali - takze w tym FORUM.Auslander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz K. 10.04.2003 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 ))) Niestety mi to nikt nie uwiezy, nawet jakbym pozyczyl i przyjechal zepsutym Maluchem |-D Znaja mnie tam, tak po sasiedzku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.04.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 To podstaw kogoś, a później odkup od niego. Niestety Winetou - biznes ist biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts