imat 28.09.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam, remontuje łazienke w bloku, mam zamiar zrobic w niej sufit podwieszany. Jak wygląda kwestia wentylacji przestrzeni między stropem a sufitem podwieszanym? Czy ta przestrzeń musi być wentylowana, jeśli tak jak to zrobić? Dodam, że zrobię też oświetlenie halogenowe, tranformator, który jak wiadomo trochę ciepła generuje, bedzie się znajdował właśnie między sufitem a stropem. Pozdrawiam,JM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.09.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witaj ja zrobiłem podwieszany z oświetleniem tak jak masz zamiar wykonać. Wentylację poprowadż kanałami do komina. U mnie jest wywiercona kratka po przeciwnej stronie okna i założony wentylator. Sprawdza się już 8 lat. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts