ryba7070 08.11.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 My mamy WC i bidet Roca Victoria, klasyka łatwa w utrzymaniu, natomiast umywalka w dużej łazience jest podwójna, nablatowa oczywiście też Roca Cosmos. Użytkujemy to wszystko od paru miesięcy ale do tej pory jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 09.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Mam w obecnym domu już ponad 8 lat założoną ceramikę Roca miskę podwieszaną typu Giralda i umywalkę z serii Java i nie zauważyłam róznicy od czasu zamontowania i muszę przyznać że sprawuje się bardzo dobrze a specjalnie droga nie była więc można szczerze przyznać że jest dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 09.11.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 mam wc Dama Senso i umywalkę nablatową Hall - wg mnie bardzo dobry stosunek jakości do ceny, używam coprawda dopiero kilka miesiecy ale bez zastrzeżeń. aha umywalka nablatowa Hall ma dość płaskie dno, woda spływa do środka ale jednak relatywnie sporo wody zostaje na tym dnie - więc jeśli nie lubisz takiego efektu i ciągłe wycieranie będzie dla Ciebie kłopotliwe, to przemyśl zakup. oczywiście w umywalce z wklęsłym dnem też nigdy nie spływa 100% wody, ale już wiem że teraz nie kupiłbym tej którą mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tap 19.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Kanton, mam pytanko odnośnie dostępności umywalki blatowej Roca Diverta 55x42,5 z otworem pod baterię umywalkową... dostępna na bieżąco czy to raczej towar na specjalne zamówienie? (mam wrażenie, że kiedyś była dostępna, potem wycofano, a teraz niby nowość...) jak to wkońcu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 15.12.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam, w sprawie deski wolnoopadajacej Dama Senso. No coz zona sie uparla i jest. Niestety przy opadaniu pierwsza deska ta z otworem spada delikatnie i jest ok natomiast druga rozpedza sie i klapie. Reklamowalem, ponoc wymieniono zawiasy (pisze ponoc bo wcale tego nie jestem pewny) i deska klapie dalej. Ogladalem produkty innej firmy i raczej takiego stukania nie zauwazylem. Przy tej Damie Seno musi tak byc czy walczyc dalej z reklamacja? Pozdrawiam Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 17.12.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witajcie.Będę miała mały kibelek i chcę się zdecydować na miskę wiszacą Roca Hall, bo jest krótka (50 cm). Mam pytanie: czy znacie pasujący do tej miski stelarz, któy jest równie wąski?Macie w tym zakresie jakieś doświadczenia? Proszę o podzielenie się opiniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 17.12.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 U mnie roca hall jest także w bardzo małej łazience. Zamontowany na gebericie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 18.12.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 U mnie Roca Hall wisi na gebericie duofix - szerokosc stelaza 50 cm http://catalog.geberit.com/File_Container/Graphics/JPG/00135047.JPG Na Kolo Ego jednak tez potrzebowalismy waskiego stelaza i wybralismy geberit kombifix - do montazu na masywnej scianie i obmurowania http://catalog.geberit.com/File_Container/Graphics/JPG/00146021.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 18.12.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 U mnie też Roca hall na stelażu Geberita od 2 miesięcy i jak narazie jestem super zadowolony. Gdybym miał kupować postawił bym jeszcze raz na to samo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewka1976 05.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 czy ktoś użytkuje wannę stalową ROCA Contesa. Kanton gdzie jesteś? Napisz coś o jakości stalowej wanny Roca? Chcemy mieć prostą wannę dł 1,7 - 1,8, a jeśli nie stal to jaki model z akrylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 30.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 prepraszam troche sie zapuściłem z moim tematem ulubionym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 30.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja mam pytanie odnośnie umywalki urbi I , czy do niej pasują wszystkie sztorcowe baterie Roca. Przyznaję ,ze baterie są dosyć drogie a nie chciałabym kupic takiej aby potem woda pryskała wkoło a nie do umywalki Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 30.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 tak - oczywiście sztorcowe wysokie, ale z robieniem dziury w blacie to sie nie śpiesz, zstanów sie nad umiejscowieniem baterii tak zeby woda nie "wybryzgiwała" z misy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riczard_nikson 30.01.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Mam pytanie na temat umywalii ROCA DIVERTA 75. Czy można ją zamontować do ściany ? czy jest to umywalka która musi koniecznie leżeć na blacie ? Kupiłem ją już dawno i pewnie niedługo będę ją musiał zamontować, nie mam jednak jeszcze pod nią żadnej szafki, komody, blatu. Czy te poszukiwania mogę odłożyć to na później i zamontować ją do ściany ? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 30.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam, w sprawie deski wolnoopadajacej Dama Senso. No coz zona sie uparla i jest. Niestety przy opadaniu pierwsza deska ta z otworem spada delikatnie i jest ok natomiast druga rozpedza sie i klapie. Reklamowalem, ponoc wymieniono zawiasy (pisze ponoc bo wcale tego nie jestem pewny) i deska klapie dalej. Ogladalem produkty innej firmy i raczej takiego stukania nie zauwazylem. Przy tej Damie Seno musi tak byc czy walczyc dalej z reklamacja? Pozdrawiam Karol N. Kanton przepraszam ale pytanie dalej aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 30.01.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 RICZARD - TAK! MOZESZ JA POWIESIĆ NIC SIE NIE URWIE W UMYWALCE. TYLKO ZAWIESIA MUSZĄ BYĆ PORZĄDNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 30.01.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 KAROL TRUDNO ODPOWIEDZIEĆ BO PUKANIE TO RZECZ WZGLĘDNA. DESKA WOLNO POWINNA OPADAĆ TAK ŻE JAK SPUSZCZASZ OBIE NA RAZ TO POWINNY OPAŚĆ RAZEM, O ILE PAMIETAM, ALE DAWNO NIE SPRAWDZAŁEM. DAJ MI PARE DNI JAK BEDE GDZIES NA EKSPOZYCJII TO SPRAWDZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 30.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 nooooooo witaj kochaniutki miło ,,,,,ze jesteś,no to będziemy cię zadręczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 31.01.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 po przerwie jestem - zadręczajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewka1976 31.01.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 czy ktoś użytkuje wannę stalową ROCA Contesa. Kanton gdzie jesteś? Napisz coś o jakości stalowej wanny Roca? Chcemy mieć prostą wannę dł 1,7 - 1,8, a jeśli nie stal to jaki model z akrylu? chyba dobrze wklejam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts