Kanton 16.02.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 kaszak prrrrrrr nie tak szybko.poproś rokę o RYSUNEK ROZŁOŻENIOWY twojej baterii, na tym rysunku będziesz miał baterie w stanie rozłożenia z numerami referencyjnymi poszczególnych części, nie wierz nikomu kto ci powie że te pasują a tamtenie nie. facet z działu technicznego powinien ci wyslać skan albo fax z takim rysunkiem i dopiero z rysunkiem w łapce rób zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 16.02.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kanton ja też mam pytanie o deskę wolnoopadającą do Damy Senso. wydaje mi się że chyba coś nie tak z nią bo do połowy opada sobie wolno a potem przyspiesza i robi klap (z odgłosem). U znajomych widziałam ten sam model i tam opada cały czas powoli i bez puknięcia na końcu. Czy to wina może złego zamontowania czy jakaś wada deski? Zastanawiam się czy ją reklamować czy może coś się tam reguluje. Mam też taką deskę z Duravita i tam opada fajnie powoli ale delikatnie i nie stuka na końcu. reklamcja - nic się nie reguluje. mogą nie uznać zasłaniając sie wadą mechaniczną spowodowaną przez uzytkownika. Sposób postepowania - im większa buzia tym większy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 16.02.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dagne wieszać mozna wszystkie umywalki roca z otworami, umywalka wytrzyma, pytanie tylko czy wytrzymają zawiesia (czy się sruby nie wysuną z otworów w scianie). na ścianie z gipsokatronu nawet nie próbuj, jezeli nie masz specjalnie przystosowanej konstrukcjii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 16.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 kaszak jA NIE JESTEM PEWIEN ALE CHYBA TAKI RYSUNEK JEST W PUDELKU RAZEM Z BATERIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 16.02.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ściana murowana, więc może wytrzyma:) Dzięki Kanton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pulkovnica 16.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kanton, a czy możesz mi coś doradzić na taki problem: mam wc Hall z deską wolnoopadającą od kompletu. Ostatnio małżon montował w łazience lampę, upadła mu śrubka (długości może 1 cm) i odbiła kawałek powłoki na klapie. Z dziurki wyziera czarne wnętrze klapy. Czym to naprawić??? I czemu to takie wrażliwe? śrubka nieduża jest, z bardzo wysoka nie spadła. Czy ta klapa tak od byle czego będzie się rysować i uszkadzać? Trochę to za drogie na wymianę co pół roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 16.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kanton, dzięki za wszystkie informacje, udało mi się dodzwonić do tej cholernej roki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 16.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 pulkovnica - niestety coś za coś deski roca są fajne bo jak siadasz to jest przyjemniej niż na plastikowej. To co wystaje to rodzaj przetworzonego drewna, poza tym tylko takie deski bedą podobne kolorystycznie do ceramiki. proponuję spróbować reklamację ale nie mów że ty rozwaliłaś ( nie ma cześci zamiennych pt. połowa deski) tak wiec albo rekalamacja - wada fabryczna bo czasami sie zdaza odprysk (reklamacja bezposrednio do fabryki z tytułu gwarancjii a nie niezgodnosci z umową) Mysle ze jezeli bedziesz nieprzyjemna i dosyc wytrwała osiągniesz sukces - oczywiscie bez gwarancjii. Jezeli ci sie nie uda to w malarskim kup emalie zaprawkową do wanien (3-4 pln) i pomaluj - ale tylko kropeczke zrób nie maluj wiekszej powierzchni. efekt bedzie taki że czarnego nie bedzie widać a jak sie nie będziesz za bardzo przygladać to ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pulkovnica 16.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ehh... właśnie wczoraj potraktowałam to farbką nanoszoną końcówką gwoździa jako zakraplaczem, ale nie widziałam jeszcze efektu po wyschnięciu. zdaje się, że będę musiała selektywnie oślepnąć, bo kibelek kupowałam bodajże w listopadzie i nie sądzę, by ktoś uwierzył, że tyle co to zostało wypakowane (choć to prawda). szlag by trafił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kanton a jak się sprawdzają takie szerokie wylewki wannowe: Aruba, Guiara czy Azud? Jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 16.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 kanton, ja mam pytanie czy miska podwieszana hall nadaje sie do użytku przez "słusznego" chłopa???? wybieralismy ja z katalogu bo bardzo nam się kształt podobał, ale jak rozpakowalismy.... wyglada jak dla przedszkolaków mam obawy czy utrzyma użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A o serii Madalena co powiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 19.02.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 najlepiej spłukuje Victoria to mogę powiedzieć. ... jak zawsze przypominam - kibel jest z gliny i musi być krzywy - trza patrzeć co sie kupuje zamiast później się wypłakiwac na forum - to oczywiscie uwaga nie do ciebie tylko ogólnie. Aż z ciekawości pogrzebałam w internecie, ile to cacko może kosztować. I jestem w szoku! Mniej niż 300zł! Po doświadczeniach z moją Pandą z Koła jestem skłonna zainwestować w Victorię. Tylko jak cena ma się do jakości? Czy nie zacznie mi po roku odpryskiwać glazura, albo czy nie jest porowata alb nierówna i potem będzie ciężko umyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.02.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 najlepiej spłukuje Victoria to mogę powiedzieć. ... jak zawsze przypominam - kibel jest z gliny i musi być krzywy - trza patrzeć co sie kupuje zamiast później się wypłakiwac na forum - to oczywiscie uwaga nie do ciebie tylko ogólnie. Aż z ciekawości pogrzebałam w internecie, ile to cacko może kosztować. I jestem w szoku! Mniej niż 300zł! Po doświadczeniach z moją Pandą z Koła jestem skłonna zainwestować w Victorię. Tylko jak cena ma się do jakości? Czy nie zacznie mi po roku odpryskiwać glazura, albo czy nie jest porowata alb nierówna i potem będzie ciężko umyć? No właśnie? Z czego wynika że jest taka tania? Ja mam teraz jakiś tani Cersanit i nie mogę używać mocno niebieskich tabletek bo się robią nie do usunięcia zacieki Tzn teraz i tak używam, bo po 3 latach się zrobiły żółte, to już wolę te niebieskie No i wydaje mi się że to jest kwestia kiepskiego materiału, więc jaki jest ten materiał w taniej Victorii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 20.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Zakupiłam małą umywalkę Giralda 43x34 (mała łazienka) i do niej chciałam półpostument też Giralda ale w sklepie dano mi półpostument Dama twierdząc, że ona może być łączona zarówno z umywalką Giralda jak i Dama Senso. Osobiście wydaje mi się, że do mojej umywalki powinien być też półpostument Giralda. Proszę mi wyjaśnić, jak jest z tymi półpostumentami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 20.02.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 prześledziłam wątek i nie widze opinii na temat roca thesis jednouchwytowej oraz ten z bateria do prysznica.Proszę o info,czy warto kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 22.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Kanton ja też mam pytanie o deskę wolnoopadającą do Damy Senso. wydaje mi się że chyba coś nie tak z nią bo do połowy opada sobie wolno a potem przyspiesza i robi klap (z odgłosem). U znajomych widziałam ten sam model i tam opada cały czas powoli i bez puknięcia na końcu. Czy to wina może złego zamontowania czy jakaś wada deski? Zastanawiam się czy ją reklamować czy może coś się tam reguluje. Mam też taką deskę z Duravita i tam opada fajnie powoli ale delikatnie i nie stuka na końcu. Witam, czyli mamy ta sama deske i ten sam problem (patrz wyzej), ja juz zareklamowalem 1 raz a ostatnio 2 drugi. Po pierwszym razie nic sie nie zmienilo (mam podejrzenie, ze dostalem ta sama deske w ktorej nic nie zrobiono). Napisz prosze czy reklamowales/las i czy przynioslo efekt w postaci niestukania. Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewoja 22.02.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 jeszcze nie reklamowałam no i chyba nie zrzucą winy na użytkownika bo jeszcze nikt nie użytkował, ale w takim wypadku jutro dzwonię z reklamacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 22.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 jeszcze nie reklamowałam no i chyba nie zrzucą winy na użytkownika bo jeszcze nikt nie użytkował, ale w takim wypadku jutro dzwonię z reklamacją Aha, moj sasiad ma tez ta deske i twierdzi, ze mu nie stuka. Wyglada na to, ze mamy pecha. Ponoc "pomagajac" desce opasc mozna ja uszkodzic. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 02.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kanton a jak się sprawdzają takie szerokie wylewki wannowe: Aruba, Guiara czy Azud? Jakieś problemy? dorcia przepraszam umknęło mi szerokie wylewki sa ok ale lepiej jest doprowadzać do nich wodę zmieszaną poniewaz ich konstrukcja uniemożliwia zmieszanie wody w korpusie. z tego co pamiętam roca ma te wylewki a bardzo dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts