Ania i Bartek 15.10.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 honer mamy Urbi 1 z baterią Kludi Bozz i automatycznym korkiem, typu klik klak. Na pewno nie płaciliśmy majątku. Da się http://desmond.imageshack.us/Himg543/scaled.php?server=543&filename=dsc08412w.jpg&res=landing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 16.10.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witam, do mojego mega wielkiego WC (1,4m2) planuje wc podwieszane Roca Nexo.pomozcie w doborze umywalki. Z uwagi, ze jest to klitka musi byc jakas mala,ale z drugiej strony tak zeby mozna bylo swobodnie z niej skorzystac.dziekuje serdecznie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzoanna1719511266 26.05.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witajcie, Zastanawiam się nad zakupem miski wiszącej Gap Roca A346477000 oraz umywalki ROCA DAMA SENSO COMPACTO UMYWALKA 65X47 CM EDELWEISS (A32751A910) . Czy ma ktos takie rozwiązanie? Jeśli nie to czy uważacie że bedzie pasować takie połączenie,a moze doradzace do tego WC inna umywalke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ECRU 26.05.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 cześć Dzoanna - i co kupiłaś ? Witajcie, Zastanawiam się nad zakupem miski wiszącej Gap Roca A346477000 [ATTACH=CONFIG]191808[/ATTACH] oraz umywalki ROCA DAMA SENSO COMPACTO UMYWALKA 65X47 CM EDELWEISS (A32751A910) [ATTACH=CONFIG]191809[/ATTACH]. Czy ma ktos takie rozwiązanie? Jeśli nie to czy uważacie że bedzie pasować takie połączenie,a moze doradzace do tego WC inna umywalke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzoanna1719511266 26.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Nie właśnie nie kupiłam. Jeszcze jestem przed podjęciem decyzji. Potrzebuje zgrany duet WC+ umywalka, aby to miało ręcę i nogi, żeby najlepiej jednej firmy. Ten WC jest przyjemny i przyjemnie kosztuje i chciałam do niego dopasować jeszcze umywalkę ta wydawała mi się znośna tylko nigdzie nie widziałam jej na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ECRU 26.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 (edytowane) To podeslij mi proszę dokładne wymiary łazienki to Ci machnę projekt. I zaproponuję parę rozwiązań. pozdrawiam Nie właśnie nie kupiłam. Jeszcze jestem przed podjęciem decyzji. Potrzebuje zgrany duet WC+ umywalka, aby to miało ręcę i nogi, żeby najlepiej jednej firmy. Ten WC jest przyjemny i przyjemnie kosztuje i chciałam do niego dopasować jeszcze umywalkę ta wydawała mi się znośna tylko nigdzie nie widziałam jej na żywo. wysłałam Ci info na PRIV Nie właśnie nie kupiłam. Jeszcze jestem przed podjęciem decyzji. Potrzebuje zgrany duet WC+ umywalka, aby to miało ręcę i nogi, żeby najlepiej jednej firmy. Ten WC jest przyjemny i przyjemnie kosztuje i chciałam do niego dopasować jeszcze umywalkę ta wydawała mi się znośna tylko nigdzie nie widziałam jej na żywo. Edytowane 26 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 27.05.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witajcie, Zastanawiam się nad zakupem miski wiszącej Gap Roca A346477000 [ATTACH=CONFIG]191808[/ATTACH] oraz umywalki ROCA DAMA SENSO COMPACTO UMYWALKA 65X47 CM EDELWEISS (A32751A910) [ATTACH=CONFIG]191809[/ATTACH]. Czy ma ktos takie rozwiązanie? Jeśli nie to czy uważacie że bedzie pasować takie połączenie,a moze doradzace do tego WC inna umywalke?? Rozwiązanie jest jak najbardziej poprawne, ale ponieważ umywalka nie jest przez producenta dedykowana jako seria z miską podwieszaną przy zakupie sprawdż czy odcienie bieli są zgodne. One oczywiście nigdy nie będą zgodne w 100% ale sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 30.05.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Witam, mam pytanie do uzytkowników WC Roca Gap - czy sa one wygodne w użytkowaniu? Mam takową zamówioną, ale usłyszłam opinie, że takie "kanciaste" WC są niewygodne do siedzenia. A WC które widziałam na żywo miały napisane wielkimi lietarami "nie siadać". Potrzebuję jeszcze 2 szt. WC, podobają mi się kanciaste i pasują do moich łazienek, więc jak to jest z tą wygodą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 31.05.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Akurat na Roca Gap nie siedziałam, ale na innych kanciastych tak. Baaardzo niewygodne, no po prostu niekompatybilne z tyłkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 01.06.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam, mam pytanie do uzytkowników WC Roca Gap - czy sa one wygodne w użytkowaniu? Mam takową zamówioną, ale usłyszłam opinie, że takie "kanciaste" WC są niewygodne do siedzenia. A WC które widziałam na żywo miały napisane wielkimi lietarami "nie siadać". Potrzebuję jeszcze 2 szt. WC, podobają mi się kanciaste i pasują do moich łazienek, więc jak to jest z tą wygodą??? Mam miskę podwieszaną Roca GAP - jestem bardzo zadowolona. Nie odczuwamy z mężem żadnego dyskomfortu związanego z jej użytkowaniem. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loos 02.06.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witajcie U dewelopera będę miał do wyboru w wykończeniu pod klucz 2 warianty łazienki. 1) Roca seria zoom, albo 2) Ideal Standard (tu jeszcze nic więcej nie wiem.) Domyślam się że Roca zoom to pewnie seria dosyć basic`owa nie mniej jednak za wszelkie wskazówki za lub odradzające i wybór tego 2go wariantu będę wdzięczny. Póki co o innych seriach całkiem pozytywnie się wyrażacie. A o ideal standard prawie nic na forum nie ma a wyszukiwarka jest beznadziejna !! Jak szukam to mi pokazuje, że ideal standard był poruszany w wątku łazienki gdzie jest 900 stron postów ... i dokop się teraz... (nie ma opcji pokazywania postami ? albo nie mogę takiej znaleźć) Dziękuję wam bardzo za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MargolFi 11.06.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam, mam pytanie do uzytkowników WC Roca Gap - czy sa one wygodne w użytkowaniu? Mam takową zamówioną, ale usłyszłam opinie, że takie "kanciaste" WC są niewygodne do siedzenia. A WC które widziałam na żywo miały napisane wielkimi lietarami "nie siadać". Potrzebuję jeszcze 2 szt. WC, podobają mi się kanciaste i pasują do moich łazienek, więc jak to jest z tą wygodą??? Hehe ja mam u siebie w domu Roca Gap i muszę powiedzieć, że siedzi się na nich bardzo wygodnie. Nie ma z nimi żadnego problemu w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart123 19.11.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Widzę, że temat był ostatnio poruszany a ja właściwie w tej samej sprawie co poprzednicy. Do WC podwieszanego Roca GAP poszukuję prostokątnej, kanciastej umywalki nablatowej. Jedyne co z Roci mi podchodzi to Dama Senso Compacto i Square, choć ona nie jest zupełnie prostokątna. Czy znacie jakieś dobre połączenie do WC GAP ? Ładne umywalki (i przy tym bardzo tanie) tą z Linea Blue. Czy ktoś wie, jak wyglądają odcienie bieli obu producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 20.11.2013 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Jeśli chodzi o cenę i w dodatku prostokątą, to nic nie przebije umywalki tween (czy tweens) z Koła.Co do odcienia bieli to nie potrafię powiedzieć. Jednak podpowiem, że jeśli w łazience nie masz okna i zawsze musisz zapalić światło, to najczęściej nie widać różnicy. Do tego dochodzi deska WC, która zazwyczaj sama z siebie mimo iż tego samego producenta ma inny odcień niż sama miska WC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 24.11.2013 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Witam, czy to prawda że Roca GAP miska WC ma taki system spłukiwania wody że niestety trzeba często czyścić to WC, w sensie niedopłukuje po skorzystaniu z WC.? Cena bardzo OK ale czy warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof4101997 12.12.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Czy ktoś z Państwa może mi napisać co to są za baterie z tą umywalka Roca urbi 1?. Jeżeli jest możliwość to poprosze nazwy baterii jakie by pasowały do tej umywalki. https://www.google.pl/search?q=roca+urbi&client=opera&hs=HhZ&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=tySqUtq3M-T8ygOW74DACw&ved=0CDcQsAQ&biw=1678&bih=894#facrc=_&imgdii=_&imgrc=cCMwV2Y5OogdxM%3A%3BUfjsvFmIg_JmPM%3Bhttp%253A%252F%252Fimage.ceneo.pl%252Fdata%252Fproducts%252F1879741%252Fi-roca-urbi-45-a327225.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ceneo.pl%252F1879741%3B513%3B515 https://www.google.pl/search?q=roca+urbi&client=opera&hs=HhZ&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=tySqUtq3M-T8ygOW74DACw&ved=0CDcQsAQ&biw=1678&bih=894#facrc=_&imgdii=_&imgrc=6dkVK9gEsTmUzM%3A%3BVCahxXWBean4yM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.roca.pl%252Ftemp%252Fupload%252F2012%252Fprojektanci%252Fzdjecia%252520dodatkowe%252Fart_urbinati_03.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.roca.pl%252Fseria-urbi%3B800%3B600 Edytowane 12 Grudnia 2013 przez krzysztof4101997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 14.12.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Wszystkie te zdjęcia pochodzą z serwisu firmowego Roca, na którym ceramika pokazywana jest zawsze z bateriami Roca, szukaj na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 14.12.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Witam, czy to prawda że Roca GAP miska WC ma taki system spłukiwania wody że niestety trzeba często czyścić to WC, w sensie niedopłukuje po skorzystaniu z WC.? Cena bardzo OK ale czy warto ? Te trza tłusto jeść to będzie OK a tak na poważnie to nie wydaje mi się, żeby buył jakiś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof4101997 14.12.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Wszystkie te zdjęcia pochodzą z serwisu firmowego Roca, na którym ceramika pokazywana jest zawsze z bateriami Roca, szukaj na ich stronie. Gdyby to było takie proste jak Pan pisze to nie zadawał bym tego pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaprawawapienna 31.12.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Te trza tłusto jeść to będzie OK a tak na poważnie to nie wydaje mi się, żeby buył jakiś problem. Potwierdzam, u mnie taki problem nie występuje. Mam misę Gap w zestawie podtynkowym i nie narzekam na sprawność żadnego z elementów. Wcześniej obawiałam się, że takie rozwiązanie może być problematyczne, ale solidność marki i długość gwarancji na stelaż mnie przekonała. A czyści się normalnie (albo łatwiej, jeśli dokupisz powłokę Maxi Clean). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts