CaPuto 03.03.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam Kanton czy mozesz polecić jakies kabiny prysznicowe, kóre ustawia się na ścianie płaskiej a nie w narozniku - mam tu na mysli kabiny okrągłe, lub tez półokragłe jeżeki takowe mozna w ten sposób ustawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 04.03.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Poszukuję dużej wygodnej umywalki podblatowej. Chcę zamontować, taką umywalkę w łazience w piwnicy, która jest jednocześnie pralnią. Pod dużym blatem chcę schować kosze z praniem. Jaka umywalka z serii Roca spełniałaby moje wymagania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Kanton a ja poszukuje umywalki nablatowej szerokość 90cm, kwadratowej takiej jak diverta, (bo diverta jest tylko 75cm, chyba)i jaki model do tego wc i bidetu.bede wdzieczna za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.03.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 To ja też mam kilka pytań. Po pierwsze muszę powiedzieć, ze w obecnym mieszkaniu mam Rocę i generalnie jestem zadowolona. Wyjątek stanowi WC Dama - ja mam 56kg wagi, a kibelek jest za mały A może to nieodpowiednia deska? Ale mniejsza z tym. Zaplanowałam i muszę lada moment kupić wannę żeliwną Akirę z obudową. I powstają pytania: 1. Czy ładnie żeliwo wygląda w plastikowej wszak obudowie? 2. Jaka seria WC i umywalek wpuszczanych w blat pasuje do tej wanny? Bardzo chciałam mieć kwadratowa wpuszczaną w blat, ale Roca takiej nie ma. Ma za to firma Cavelle, ale boje sie różnicy w bieli... Szukam do drugiej łazienki umywalki meblowej, ale Roca produkuje szafki w bieli, a ja chce machoniową lub orzechową. czy znasz firmę produkującą meble do armatury Roci? Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrtini 16.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Pytanie do Kantona (i nie tylko) Roca TOUCH-T bateria wannowa kolumnowa. Czy sprzedawana kolumna zawiera również element montażowy (to co jest zatapiane w wylewce)? Na stronie ROCA nic na ten temat nie piszą. Jak się sprawują takie wynalazki?Najbardziej interesuje mnie jak bardzo skomplikowany jest montaż oraz czy takie kolumny są potem stabilne - już sobie wyobrażam bujające się na nich dzieci. Pozdrawiam http://www.mast-rtvagd.pl/images/A5A2747C00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hopki 17.03.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam!!!a ja mam pytanie,ktora z serii posiada wanne wolnostojącą prostokątna?która poleciłbyś?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewoja 20.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 a ja mam pytanko co do produktów z fabryki ROCA w Polsce (Gliwice) konkretnie chodzi mi o produkty VIVA MADALENA co można powiedzieć o ich jakości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.03.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Kanton wracaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 21.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 kanton wracaj jak możesz najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artfilka 26.03.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Poszukuję strony mebli łazienkowych firmy Galla. Mam wnękę w łazience 39 cm i pasował by mi słupek o szerokości 35 cm..mam problem bo są 40-stki, 30-stki podobno firma Galla ma 35-tki. Jeśli ktoś wie gdzie tej firmy szukać to proszę o adres. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 26.03.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Poszukuję strony mebli łazienkowych firmy Galla. Mam wnękę w łazience 39 cm i pasował by mi słupek o szerokości 35 cm..mam problem bo są 40-stki, 30-stki podobno firma Galla ma 35-tki. Jeśli ktoś wie gdzie tej firmy szukać to proszę o adres. pozdrawiam Nie jest to Galla, ale maja słupki 35cm... http://www.ton-mebel.pl/oksw.html http://www.sklep.eurodom.pl/Supek+CATANIA+350x1900x300+mm+lewyprawy_p4684.html http://www.plusa.pl/?act=figura&cen=3 http://www.elitameble.pl/oferta.html?id=36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pulkovnica 27.03.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 a ja mam pytanie o umywalkę Hall-Top 52x44 cm . Zgodnie ze opisem na stronie Roca nie ma ona otworu na baterię, a na ich zdjęciu bateria stoi jak byk. Czy więc ta umywalka występuje w dwóch wersjach czy też jest przygotowana na wycięcie otworu? pozdrawiam,pulkovnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 27.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Natalia Stanko co do umywali z Roca to musi byc kwadratowa? ...a moze prostokat? My mamy taka http://www.roca.pl/thumbs/dt_782b47d1f2a5d3c8d98a48aeb33a116f.jpg na zdjeciu jest diverta bez otworu na baterie ale my mamy z otworem i troszeczke mniejsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pulkovnica 28.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ana27, a jaki masz rozmiar tej umywalki? bardzo jest ładna, ale mnie nie wejdzie nic szerszego niż 38 cm pozdrawiam, pulkovnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.03.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Niestety nie doczekałam się Kantona, musiałam kupić/ zamówić armaturę Roci. Wanny na oczy nie widziałam, ale marzyła mi się taka jak w dzieciństwie( starzeje się?) żeliwna, więc zamówiłam Akirę, resztę serii Giralda. Kierowniczka hurtowni powiedziała mi, że widziała tę wannę w Hiszpanii i jest piękna. Zaufałam. Zobaczymy, czy słusznie. Kabinę zamówiłam firmy Ronal gdyż jako jedyna firma ma piękne wypełnienie szkła - gotyk- spływające łezki wody. Po to żeby nie latać ze szmatka po kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 28.03.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 pulkovnica, niestety mamy troszeczke wieksza niz 38.... nasze umywali maja wymiary 55x42,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pulkovnica 29.03.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 dzięki, Ana27. strasznie szkoda, bo mi się te Roca Diverta bardzo spodobały. Niestety znaleźć prostokątną umywalkę na max 38 cm (z mocowaniem baterii) jest koszmarnie ciężko... pozdrawiam, pulkovnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 10.04.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Czy wc z serii Happening będzie podobny do wc Koło z serii Quattro? Obawiam się deski wolnoopadającej z Koła- czy ta z Roca jest raczej bezawaryjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 10.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam A ja właśnie zakupiłam wc Victorię podwieszaną ale nikt z was o tym modelu nie pisze. Czy to dobry zakup? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 10.04.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam A ja właśnie zakupiłam wc Victorię podwieszaną ale nikt z was o tym modelu nie pisze. Czy to dobry zakup? pozdrawiam Witaj, może Ty coś napisz , bo ja właśnie zamawiam przez internet Victorię a widziałem ją tylko na zdjęciu, podobała mi się zawsze umywalka nablatowa Dama Senso, ale WC juz nie, wiec biore Victorie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts