chopinetka 10.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Właściwie to miałam problem z kupieniem tego modelu a kupowała w Leroy Merlin. Patrząc od siebie musiałam jechać na drugi koniec Warszawy. Podoba mi się sposób spadku wody tz pod rantem masz takie dziurki którymi leci woda po całej muszli (może jest jakieś specjalistyczne nazewnictwo). Sama muszla kosztowała mnie nie całe 300 zł ale deska do tego już ponad stówkę. Uległam jednak namowom sprzedającego, który zaklinał się, że cena idzie w parze z jakością i nie będę musiała za 2 lata kupować nowej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaWus 16.04.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witaj Kantonie, Mam pytanie dotyczące tzw. umywalek półblatowych firmy Roca. W jednej z łazienek chcę taka zastosować - np. z serii Giralda. Pytanie tylko - jaka jest zasada montażu - do ściany czy na blacie? a może obie na raz? No i kwestia umywalki blatowej z serii Giralda - czy jest tylko 60x47,5 - czy są gtez inne wymiary? Z góry dzieki za odpowiedź i pozdrawiam AgaWus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 18.04.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam Kanton wracaj, gdzie ty się podziewasz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Co myślicie na temat firmy Ferro (bateria 3-otworowa na wannę) Padwa? Już ją kupiłam, ale jeszcze nie jest zamontowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 01.08.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 wybaczcie banalność pytania... mam dylemat jaką baterię dobrać do podwieszanej umywalki Roca Hall:http://roca.pl/produkt-hall-umywalka-55x48-5-cm/204/1/9 czy wysoka bateria bedzie miała zbyt duży rozrzut i bedzie ostro chlapać?zastanawiam się nad czyms takim:http://allegro.pl/item409012879_kludi_bozz_bateria_umywalkowa_382960576.html z kolei niska bateria moze byc niepraktyczna, bo nie bedzie mozna podstawić naczynia/wiaderka/miednicy do nabrania wody... ktoś ma taką Roca Hall - jaką baterię macie? pozdro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 04.08.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ja do tejże umywalki mam baterie Roca Targa. Była z tą bateria w sklepie na wystawie i spodobała mi się od pierwszego wejrzenia - tyle że istotnie z racji płytkości samej umywalki nic sie pod nie nie podstawi, ale radzę sobie inaczej - mam wyciagną wylewkę w baterii zlewozmywakowej no i jest jeszcze bateria wannowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 04.08.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 druga bateria, ktora wkleilas jest przeznaczona do montazu w blacie obok umywalki nablatowej - dlatego jest tak wysoka. twoja umywalka ma otwor na baterie stojaca. moim zdaniem do serii hall idealnie pasuje bateria hansa stela: http://www.hansa.pl/HANSASTELA.4200.0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 04.08.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 dzieki za info dzis zadzwonilem do sprzedawcy i mnie uswiadomił że rzeczywiście ta wysoka jest do montażu w blacie.. kupiłem BOZZ ale niską Hansa ładna bardzo ale budżet jej nie przewidział pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 04.08.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a ja do takiej umywalki, tylko trochę mniejszej 45x38 będę miała baterię Grohe Concettohttp://www.grohe.pl/t/91_17573.html, chyba będzie pasowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 04.08.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a ja do takiej umywalki, tylko trochę mniejszej 45x38 będę miała baterię Grohe Concetto http://www.grohe.pl/t/91_17573.html, chyba będzie pasowała... Ja do tej samej umywalki mam tą samą baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yorki_man 05.08.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 ja do tejże umywalki mam baterie Roca Targa. mam taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georginka 05.08.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam wszystkich!Od dawna Was czytam i przyszedł czas na to żeby Was prosić o radę.Chodzi mi o taką umywalkę (ta okrągła) http://www.roca.pl/aktualnosci-olimpijski-design-roca/45 Idealnie taki zestaw pasowałby mi do łazienki. Tylko jakoś nie mam wyobrażenia jak ukryć rurki i jak przymocować baterię. Czy nie jest to przypadkiem doś trudne do zainstalowania? A może jest jakiś specjalny stelaż do takiej umywalki? Ja niestety mimo długich poszukiwań nic nie znalazłam Macie jakieś pomysły lub rady odnośnie instalacji takiej umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B O S Y 07.08.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 my mamy KLUDI ZENTA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hba 08.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 mi sie podoba paffoni level jak dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 11.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ja kupiłam tez Kludi Zenta. Niestety musiałam wymienić Halla na Koło Quatro (40*23), ale i tak bateria pasuje idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpz 16.09.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam! Jestem na etapie jdnej z łazienek i chciałbym zakupić wc Roca Hall z deską wolnoopadającą +stelarz Grohe czy ktoś ma coś takiego i ma jakieś doświadczenia w tym temacie bo mnie już gowa pęka i nie chce nawet wiedzieć co będzie z dalszymi wyborami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 16.09.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Uzywam juz ponad rok. Wiszące wc Roca Hall wraz z wolnoopadajaca deska.Stelaz geberita. Uzywa sie tego bardzo dobrze. Deska wolnoopadajaca to super sprawa.Porównując z Kołem Ego w drugiej lazience to musze powiedziec, ze Hall sprawuje sie duzo lepiej. Ego nie ma wolnoopadajacej deski, przy splukiwaniu przy otwartej klapie chlapie i czekalo sie na to bardzo dlugo.Zadnych takich problemow nie mam/miałem z wc Roca Hall.Jak narazie jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpz 17.09.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dzięki za info teraz będe spokojniejszy!!!Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 18.09.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Właśnie oglądałam Roca Hall. Hm... ma marne szkliwienie pod kołnierzem, jakoś tak bardzo tam chropowato (np. w porównaniu z Koło Ouattro, który jest gładziutki), obawiam się, że będzie się zatrzymywać brud, póki co nie kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazet 18.09.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ja mam w domu 2 łazienki i w jednej ubikację Roca Hall z deską wolnoopadającą a w drugiej ubikację Koło (nie pamiętam nazwy) + deskę wolnoopadającą. Mieszkam od maja więc stosunkowo krótko, ale moje spostrzeżenia są następujące: Rosa sprawdza się super, deska działa jak nowa, co do ubikacji tez nie mam żadnych zastrzeżeń natomiast w Kole wolne opadanie przestało działać już po ok. miesiącu. W życiu bym tego drugi raz nie kupiła! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts