Karol N. 21.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 jeszcze nie reklamowałam no i chyba nie zrzucą winy na użytkownika bo jeszcze nikt nie użytkował, ale w takim wypadku jutro dzwonię z reklamacją Witam, i co dzieje sie cos z Twoja reklamacja. Moja reklamacja jest ignorowana. Musze sie dowiediedziec jakie mam mozliwosci oddac ta deske i odzyskac pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 26.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Która ładniejsza i która bardziej bedzie pasowac do wanny prostokatnej??? Divertahttp://www.lazienkaplus.pl/image.php?image=21801&type=main sidneyhttp://www.lazienkaplus.pl/image.php?image=578&type=main Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 26.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Moim zdaniem zdecydowanie Diverta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 26.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ok, to teraz która wanna do Diverty?http://www.lazienkaplus.pl/image.php?image=25729&type=mainczyhttp://www.lazienkaplus.pl/image.php?image=3523&type=main ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 26.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Pierwsza umywalka i pierwsza wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 26.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ok. Zatem zamawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 26.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Czt ta pierwsza wanna to Riho Lusso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 26.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ja też jestem za pierwszą i pierwszą baaardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 pierwsza i pierwsza....czyli jak wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 26.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 tak ta pierwsza wanna to Riho, bralam tez pod uwage Clarisse z Koła ale ta chyba ładniejsza") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 26.03.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 I ZDECYDOWANIE tańsza . Chyba też ją kupimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 31.03.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Która ładniejsza i która bardziej bedzie pasowac do wanny prostokatnej??? Diverta http://www.lazienkaplus.pl/image.php?image=21801&type=main sidney http://www.lazienkaplus.pl/image.php?image=578&type=main diverta!! też ją chciałąm kiedyś kupić, ale nie miał mi kto zrobić blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 31.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 U nas są umywalki Sidney i wanna Riho Doppio Zdjecia w dzienniku. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tytusdj 02.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Moje wrażenia związane z ROCA są takie, że albo do PL wysyłane sa produkty z odpadów, albo ta firma nie jest w stanie utrzymać kontroli jakości na odpowiednim poziomie. Pierwszej miski nie dało rady założyć, otwory pod śruby były totalnie rozjechane. Umywalka ścienna ma otwór rezerwowy nie na środku ale 3 cm w bok. Największe jednak rozczarowanie mam z umywalką nablatową Georgia. Po położeniu na blat buja się jak huśtawka, jak z przodu docisnę ją do blatu z tyłu wchodzą spokojnie palce między umywalkę a blat. A najbardziej uśmiałem się, gdy dzwoniąc na infolinię i pytając, czy wszystkie serie ROCA sa robione w tym samym kolorze bieli i w związku z tym mogę mieszać serie powiedziano mi, że TAK wszystkie robione są z tej samej najwyższej jakości ceramiki. Jak jest naprawdę można zobaczyć jadąc do Castoramy, kolory zaczynają się od bieli, poprzez szarości na leciutkim różu kończąc. I nie chodzi o kurz na ceramice zalegający. Moim skromnym zdaniem ta firma albo wysyła do nas badziew, albo cała firma to badziew robiący jedynie dobrą reklamę wokół swojej marki. Tak czy inaczej trzy zakupy, trzy rozczarowania - ergo - nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muniek241 02.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 mam pytanie odnosnie umywalki Roca Hall nablatowej 50x25 - czy w warunkach domowych można wybić w niej otwór pod baterię ? Czy lepiej nie ryzykować ? Mamy dokładnie tą samą umywalkę. Można samemu Podchodziliśmy do tego z pewnymi obawami ale się udało. Najważniejsze to zaznaczyć prawidłowo środek. Następnie (my tak robiliśmy) śrubokręt płaski i łup młotkiem, nie za lekko, ale też nie tak jakbyśmy chcieli ścianę rozwalać Po kilku udzerzeniach powinna z uwalki odpaść "zaślepka" i zrobić się malutka dziurka. No teraz już z górki. Znowu młotek i śrubokręt i powiększamy otworek. I to tyle. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 14.04.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 jeszcze nie reklamowałam no i chyba nie zrzucą winy na użytkownika bo jeszcze nikt nie użytkował, ale w takim wypadku jutro dzwonię z reklamacją Witam, i co dzieje sie cos z Twoja reklamacja. Moja reklamacja jest ignorowana. Musze sie dowiediedziec jakie mam mozliwosci oddac ta deske i odzyskac pieniadze. Witam, byl facet od Roca i wymienil zawiasy i klapa dalej........... stuka. Byc moze musi ona stukac ale to by znaczylo, ze firma do kitu. Probowalem klapy innych producentow i jezeli dochodzi do stukania to jest ono bardzo delikatne. Zastanawiam sie tez czy facet zalatwiajacy te reklamacje nie wali w glupa i zawiasy gdzies zdemontowane u jakiegos klienta montuje u nastepnego i t.d. Teoretycznie wszyscy moga byc zadowoleni. Klient bo ktos zareagowal na jego reklamacje, serwisant, ze zalatwil reklamacje, producent, ze pozbyl sie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.04.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 anita jezeli bedziesz odbierała to dla własnej wygody przy sprzedawcy wyjmij z kartonu i dokładnie obejrzyj, jest to trudna w produkcjii seria i bywa krzywa, jak to wyroby z gliny. szczególnie zwróć uwagę na idealny poziom górnej cześci miski (tej na której leży deska) bo jak będzie krzywo to deska będzie 'latała". no i ogólna "prostość" wyrobu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 mam pytanie odnosnie umywalki Roca Hall nablatowej 50x25 - czy w warunkach domowych można wybić w niej otwór pod baterię ? Czy lepiej nie ryzykować ? Mamy dokładnie tą samą umywalkę. Można samemu Podchodziliśmy do tego z pewnymi obawami ale się udało. Najważniejsze to zaznaczyć prawidłowo środek. Następnie (my tak robiliśmy) śrubokręt płaski i łup młotkiem, nie za lekko, ale też nie tak jakbyśmy chcieli ścianę rozwalać Po kilku udzerzeniach powinna z uwalki odpaść "zaślepka" i zrobić się malutka dziurka. No teraz już z górki. Znowu młotek i śrubokręt i powiększamy otworek. I to tyle. Pozdrawiam Piotr jedna uwaga, a właściwie dwie: 1. trzeba obejrzeć czy "zaślepka" jest odpowiednio głęboko nacięta (z "lewej" strony) 2. walimy od strony "prawej" czyli zaszkliwionej, idealnie w sam środek (można "pod światło" zaznaczyć), najlepiej ostrym punktakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Czy umywalkę Dama Senso Compacto i Square 60x47 daje się postawić na blacie bez wycinania innych otworów niż pod odpływ? Pytanie wzięło się stąd, że w opisie na stronie producenta napisano, że jest to umywalka ścienna z możliwością montażu na blacie. Co więc oznacza ta "możliwość" montażu na blacie? Trzeba użyć jakichś specjalnych kombinacji? to znaczy że jak sie ja "postawi" na blacie to nie bedzie się "bujać" bo ma płaska dolna krawędź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.04.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja jeszcze pociągnę ten temat z małą umywalką Giraldą. Otóż zdecydowałam się na taką przeglądając stronę internetową Roca i tam na zdjęciu jest zupełnie inny polpostument , taki bardziej wydłużony. Wydaje się być lekki w wyglądzie. I bardziej mi się podoba. Są nawet numery katalogowe tego półpostumentu. Proszę mi więc powiedzieć, czy jeśli będę się upierać przy tym półpostumencie giralda z katalogu to jest szansa zakupienia go, czy raczej nie? Bo na przykład istnieje on tylko wirtualnie i pozostaje mi zakupić półpostument Dama? Za odpowiedź z góry dziękuję podaj numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts