Kanton 15.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 bo jest prosta w produkcjii i mało odpada przy kontroli jakości, a nowy kibel "zarasta" kamieniem i w tydzień (oczywiście nie na palec grubości), z trzeciej strony kostka nie reaguje ze szkliwem tylko w takim przypadku moglibyśmy mówić o złej jakości szkliwa, jak ktoś juz koniecznie chce mieć super to jest ceramika pokrywana "wonderglisem" czy jak to się tam w roce nazywa, co nie zwalnia od mycia kibla. Ja nie chcę mieć super, tylko żebym zwyczajnie mogła te niebieskie zacieki potem doczyścić No i właśnie nie wiem czy to moje cersanitowe szkliwo nie było na tyle kiepskej jakości, że reaguje z kostką ale trudno - cersanitowi mówimy w nowym domku nie i end of story Dorcia mnie też teniebieskie wkurzały, to sobie zamieniłem na zielone, ale zielone tez mnie wkurzały to w ogóle zdjąłem kostki i juz mnie nic nie wkurza. i jak sobie siedze w tym białym pokoiku, zwłaszcza po tych żółtych pastylkach jak sanitariusz poluzuje pasy to tak mi jest dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ja przeprawszam że nie odpisuje od razu ale mi mejle z murawora nie dochodza nie wiem dla czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 16.04.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dziękuję, za zainteresowanie! Ale nie miałam juz sił kombinować z tym półpostumentem i zamontowaliśmy ta z Damy. Namęczyli się chłopaki, już myślałam, że im odpuszczę i mąż jakoś to sam zamontuje. Ale mąż cicho siedział i nie kazał im odpuszczać, sam by tego chyba nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 20.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Podoba mi się wc podwieszane Dama Senso ale mam wrażenie, że umywalka blatowa z tej serii jest z "innej bajki". Wc ma takie mało owalne kształty a umywalka jest owalna. Te z postumentami kształtem mi odpowiadają ale chcę blatową. Co można dobrać do wc aby pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malajula 22.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Czy pod umywalkę VICTORIA 45 cm jest techniczna możliwość wykonania szafki na wymiar? Nie wiem czy we wszystkich przypadkach tak można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 02.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 trochę czasu minęło więc pytam czy wanna Riho Lusso i umywalka Roca Diverta dotarły? Obie (wanna i umywalka) bardzo mi się podobają i znalazłam ten wątek bo szukałam info o Divercie. No a jaki kibelek i bidet do tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 09.05.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 29.05.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Czy ktoś widział albo posiada miskę podwieszaną WC z serii Viva Madalena, interesuje mnie jej wygląd patrząc z góry, czy deska WC jest bardziej okrągła czy jajowata.. na zdjęciach, a wszędzie są takie same, wygląda jak okrągła i na takiej by mi zależało..http://www.tomdom.pl/p-13778-Deska_WC-Roca-ROCA_VIVA_MADALENA__A801318N04_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 29.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Czy ktoś widział albo posiada miskę podwieszaną WC z serii Viva Madalena, interesuje mnie jej wygląd patrząc z góry, czy deska WC jest bardziej okrągła czy jajowata.. na zdjęciach, a wszędzie są takie same, wygląda jak okrągła i na takiej by mi zależało.. http://www.tomdom.pl/p-13778-Deska_WC-Roca-ROCA_VIVA_MADALENA__A801318N04_.html Mam zakupioną do jednej z łazienek, ale nie jest jeszcze zainstalowana. Będąc dzisiaj na budowie rzucę okiem z góry (jeśli nie zapomnę) i odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 29.05.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a mogłabym prosić przy okazji o zdjęcia, z każdej strony, bo w całym necie tylko z jednego "profilu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 29.05.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a mogłabym prosić przy okazji o zdjęcia, z każdej strony, bo w całym necie tylko z jednego "profilu". OK. Da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 30.05.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 http://images47.fotosik.pl/135/d85da416eba2ddd1med.jpghttp://images49.fotosik.pl/134/c4a467b6c36235b3med.jpghttp://images46.fotosik.pl/134/8f7e53af1799dbc4med.jpghttp://images38.fotosik.pl/130/e734d52b1d09d483med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 01.06.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 fajna perspektywa, dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 06.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 jaką umywalkę polecacie do podwieszanej misy WC Damy Senso? Zależy mi na nablatowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demi 17.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 mamanatkimi tez nie podobala sie umywalka od damy senso i wybralam umywalke cersanitu olimpia, moim zdanie pasuja idealnie jesli chodzi o kształt, kolor odrobine sie rozni ale mi to nie przeszkadzalo(ja tego nie widze), jesli mieszkasz w okolicy poznania to w liroy-u w kamionkach na ekspozycji wlasnie te dwa komplety sa obok siebie i mozna to porownac. ps. ja zaczełam od umywalki a potem dobralam sedes, a umywalke mam 70 cm, 80cm jest juz troche inna i m isie mniej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 23.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Demi, dziękuję za radę. Poszukam gdzieś w okolicach bo nie jestem z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.06.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A mnie psodobała się umywalka Roci - Fontana. Czy ktoś ją ma? Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 24.06.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 mam pytanie odnośnie bateri sztorcowej Moai, czy korek faktycznie nie zdaje egzaminu i trzeba od razu wymieniać na inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamilka 24.06.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam, moje pierwsze "odezwanie się" na forum dotyczy umywalko Roca NExo - duuuża, ale czy może być zawieszona na ścianie murowanej ? Ma otwory, kupiliśmy solidne śruby ale i tak mamy watpliwości - szafki zadnej pod nią być nie może.Ta własniehttp://www.roca.pl/produkty/pdf/1884 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 07.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 mam dylemat, bardzo podoba mi się ta umywalka,konkretnie model nablatowy(bo inne też są) ale niestety nie widziałam jej nigdzie na żywo, zastanawiam się nad jedną rzeczą - czy ona nie jest za płytka?? tzn nie mam zamiaru niczego w niej prać, ale czy wygodnie myje się w niej ręce?? bardzo proszę o opinię użytkownikówhttp://images47.fotosik.pl/158/c51c4ee126213567.jpgpozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts