xavi 07.04.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Kible i bidet mam z Delfi, a umywalkę Lotoscen dokładnie nie pamiętam ale się posytaram:- umywalka 60cm - 70zł,- bidet 280zł- kibel 260zł- deska antybakteryjna 80zł kupowałem ok 1 rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 07.04.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Nieźle, nieźle...Umywalka Lotos bardzo fajna a nie jest wcele z tych najdroższych.A inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 xavi nie mam prawie wszystkiego ,jak sam zauwazyłes, mam ceramike roci, kabiny hopego, porzadne sprzety w kuchni...mam i pisze jesli ktos pyta...na ile mnie stac nie kupuję badziewia.....tyle tylko. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 07.04.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 U mnie Roca bez zarzutow za to zlew jaki kuplam pod szafke f-my Devo,quadro cos tam ma takie nacieki,jakby niedociagniecie.Wytlumaczono mi to,ze jest jakas granica tolerancjii i moj zlew sie w niej zmiescil.Na szczescie jest to pod taka klapa i nie widac,ale jakbym miala tyle problemow to bym nie odpuscila,biorac pod uwage ze to DOBRA firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.04.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 U mnie też Roca bez zarzutu ,a mam 3 serie -Sidney,Meridian i Dama Senso.Wcześniej w mieszkaniu w bloku też miałam Rocę Meridian i jakąś wannę z Roci tyle że nie pamiętam nazwy-używałam toto z 7 lat i nie było najmniejszego problemu,dlatego do domu też kupiłam tę firmę-mam nadzieję,że będzie podobnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 10.04.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 jest Roca do sklepów i Roca do marketów - uważajcie kupując te atrakcyjne cenowo egzemplarze. Mają prawo mieć więcej wad i odprysków, robione są z przemiału ceramiki. Źródło informacji - sympatyczny pracownik Roca Polska poznany w pociągu Intercity na trasie Warszawa Poznań Może coś w tym jest.Ja kupiłem serie Meridian w salonie ceramiki.Kazdy element sprawdziłem przed odbiorem i eszystko jest ok.Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 11.04.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 xavi nie mam prawie wszystkiego ,jak sam zauwazyłes, mam ceramike roci, kabiny hopego, porzadne sprzety w kuchni...mam i pisze jesli ktos pyta...na ile mnie stac nie kupuję badziewia.....tyle tylko. Miłego dnia. Drogie nieznaczy, że dobre... Tanie nieznaczy, że badziewie... Stawiam na Teraz Polska !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 xavi to sie chwali......a masz malucha czy poloneza??? tanie i pewnie dobre no i POLSKIE Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 miało być..... nie wiem....jakos te porzadne rzeczy dłuzej służą.....cokolwiek bys nie kupił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 11.04.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 a masz malucha czy poloneza??? tanie i pewnie dobre no i POLSKIE Zawiodę cię bo mam Trabanta - teraz są modne nowoczesne materiały nie wiem....jakos te porzadne rzeczy dłuzej służą.....cokolwiek bys nie kupił.... no to fakt: zachodni gwóźdź pewnie dłużej rdzewieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.04.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Nie wiem o co ta sprzeczka.Przecież powiedzenie "co tanie to drogie", nie wzięło sie znikąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 11.04.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Różnie z tym bywa... 3 lata temu kupiłem Phillipsa z płaskim kineskopem 100 Hz za trochę kasy i teraz muszę go wywalić na śmietnik bo się nie opyla naprawić A niby robiony made in Europe a nie made in China... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 14.04.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 roca, ma bardzo ladna stylistyke, zwlaszcza te drozsze modele,ale jakos nie moge,,, pewnie dlatego,ze jakis czas mieszkalam w Hiszpanii,a tam w kazdej dziurze, szalecie i byle jakim tapas barze maja wlasnie Roce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.04.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Nic w tm dziwnego bo to jest hiszpański potentat. U nas w każdym miejscu użyteczności publicznej też znajdziez Koło lub Cersanit a nie Dorn Bracht czy Flamina czy Jado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 15.04.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 wiem , wiem, ale jak widze ten napis , to od razu mi sie przypominaja wszystkie bary barcelony, a wiecie,ze hiszpanie to nie sa czyscioszki skojarzenia to przeklenstwo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.04.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Pollyann no to masz problem z głowy...kup cerssanita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.04.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Xavi tak myślałam...kurcze ale to nie polski wyrób........ Miłego dnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.04.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Sonika masz rację.....ale My sie nie kłócimy, bo też i nie ma o co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 15.04.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Teska widzę, że idziesz na ugodę, ale dalej z pazurkiem P.S. cersanit jest polski: http://www.cersanit.com.pl/content.php?cms_id=18 Miłego łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 16.04.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Ja mam sydney i poki co jest ok. ja mam Victorię i narazie też bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts