Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kible i bidet mam z Delfi, a umywalkę Lotos

cen dokładnie nie pamiętam ale się posytaram:

- umywalka 60cm - 70zł,

- bidet 280zł

- kibel 260zł

- deska antybakteryjna 80zł

kupowałem ok 1 rok temu.

• Odpowiedzi 529
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

xavi

nie mam prawie wszystkiego ,jak sam zauwazyłes, mam ceramike roci, kabiny hopego, porzadne sprzety w kuchni...mam i pisze jesli ktos pyta...na ile mnie stac nie kupuję badziewia.....tyle tylko.

Miłego dnia.

U mnie Roca bez zarzutow za to zlew jaki kuplam pod szafke f-my Devo,quadro cos tam ma takie nacieki,jakby niedociagniecie.Wytlumaczono mi to,ze jest jakas granica tolerancjii i moj zlew sie w niej zmiescil.Na szczescie jest to pod taka klapa i nie widac,ale jakbym miala tyle problemow to bym nie odpuscila,biorac pod uwage ze to DOBRA firma
U mnie też Roca bez zarzutu ,a mam 3 serie -Sidney,Meridian i Dama Senso.Wcześniej w mieszkaniu w bloku też miałam Rocę Meridian i jakąś wannę z Roci tyle że nie pamiętam nazwy-używałam toto z 7 lat i nie było najmniejszego problemu,dlatego do domu też kupiłam tę firmę-mam nadzieję,że będzie podobnie:)
jest Roca do sklepów i Roca do marketów - uważajcie kupując te atrakcyjne cenowo egzemplarze. Mają prawo mieć więcej wad i odprysków, robione są z przemiału ceramiki. Źródło informacji - sympatyczny pracownik Roca Polska poznany w pociągu Intercity na trasie Warszawa Poznań :D

Może coś w tym jest.Ja kupiłem serie Meridian w salonie ceramiki.Kazdy element sprawdziłem przed odbiorem i eszystko jest ok.Oby tak dalej :lol:

xavi

nie mam prawie wszystkiego ,jak sam zauwazyłes, mam ceramike roci, kabiny hopego, porzadne sprzety w kuchni...mam i pisze jesli ktos pyta...na ile mnie stac nie kupuję badziewia.....tyle tylko.

Miłego dnia.

Drogie nieznaczy, że dobre...

Tanie nieznaczy, że badziewie...

Stawiam na Teraz Polska !!!

a masz malucha czy poloneza??? tanie i pewnie dobre no i POLSKIE

Zawiodę cię bo mam Trabanta - teraz są modne nowoczesne materiały :wink:

nie wiem....jakos te porzadne rzeczy dłuzej służą.....cokolwiek bys nie kupił....

no to fakt: zachodni gwóźdź pewnie dłużej rdzewieje :lol:

Różnie z tym bywa...

3 lata temu kupiłem Phillipsa z płaskim kineskopem 100 Hz za trochę kasy i teraz muszę go wywalić na śmietnik bo się nie opyla naprawić :wink:

A niby robiony made in Europe a nie made in China...

roca, ma bardzo ladna stylistyke, zwlaszcza te drozsze modele,ale jakos nie moge,,, pewnie dlatego,ze jakis czas mieszkalam w Hiszpanii,a tam w kazdej dziurze, szalecie i byle jakim tapas barze maja wlasnie Roce, :-?

Nic w tm dziwnego bo to jest hiszpański potentat.

U nas w każdym miejscu użyteczności publicznej też znajdziez Koło lub Cersanit a nie Dorn Bracht czy Flamina czy Jado

:wink:

wiem , wiem, ale jak widze ten napis , to od razu mi sie przypominaja wszystkie bary barcelony, a wiecie,ze hiszpanie to nie sa czyscioszki :D

skojarzenia to przeklenstwo:(