monah 07.03.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 po kilku tygodniach poszukiwań z kompletnie pustą kasą (wykończeni wykańczaniem) wybraliśmy prostą i tanią...zbliżenia tu:http://forum.muratordom.pl/wnetrze-monah,t156161-3300.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 15.05.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Jakie WC podwieszane pasuje do Roca bol (umywalka)? Odpowiedz juz byla, że nie ma nic do tej umywalki, ale moze cos się zmieniło po trzech latach oraz jaką baterię niedroga proponujecie do tej umywalki Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 16.05.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Jeśli z Roca a raczej zalecane z uwagi na możliwość innego odcienia bieli jeśli kupiłabyś z innej firmy, to myślę że odpowiednia miska to VictoriaCo do baterii, to trudne pytanie, bo w dużej mierze zależy od stylu. Ja do umywalki bol zakładałem takie:http://img255.imageshack.us/img255/3258/img0038zt.th.jpg http://img140.imageshack.us/img140/3471/img0019wo.th.jpg Jeśli dobrze pamiętam, to chyba baterie Paffoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 16.05.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dziękuję bardzo za odpowiedź ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonazw 16.05.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 witam,jestem użytkownikiem sedesu dama senso wraz z deską wolnoopadającą od listopada 2007 (kupiona wcześniej)... do tej pory wszystko było ok.. dziś deska się rozwaliła - połamał się mechanizm odpowiedzialny za wolne opadanie - jak wyczytałam na forum pewnie z winy użytkownika (popychanie)mam zatem pytanie - czy da się tą część wymienić i jaki jest koszt ? czy od razu kupić drugą - chyba już normalną, chociąż sam patent był bardzo przydatny, ale jak widać dość awaryjny - a przy dzieciach nie ma szans na wykluczenie popychaniabędę wdzięczna za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 18.05.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 własnie mi taką dziś przywieźli do domu:) (pierwszy raz ją zobaczyłam jak znalazła się w mojej przyszłej łazience;))) Generalnie wygląda całkiem fajnie i jak tylko się zamontuje (2-3 tygodnie) to obiecuję wstawić zdjęcie. pzodr Podbijam temat i ciekawa jestem wrażeń alesx Masz może jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ladyKA 18.05.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Kupiłam właśnie meridian - n compacto . Jest jeszcze meridian - n ale ta jest większa. Obydwie są wystawione w TTW Opex w katowicach ( to dla innych zainteresowanych ). Na razie stoi w nowym mieszkanku i montowana będzie też za ok 2-4 tygodnie. Compacto jest krótsza ale w zasadzie tylko na odcinku za deską sedesową do mocowania. na samej desce jest różnicy ok 3 cm. Nie wiem jeszcze jak się sprawuje. Ale bardzo mi sie spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 27.05.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja do Diverty kupiłam Kludi Zenta - jeszcze zdjęciami się nie pochwalę bo nie zamontowane bo... obydwie Diverty nadają się do reklamacji. Ich powierzchnia jest nierówna co widać dobrze przy zapalonym świetle a na dodatek są całe "podziobane" Jakby je w jakimś brudnym garażu robili I co z Divertami zrobiłaś?? Dziś przyszła diverta 55x42,5 z otworem i powierzchnia przy otworze też jest nierówna. nie wiem czy reklamować, czy taka już "uroda" ceramiki. jakbym kupił jakąś tanioche w liroju to bym się nie przejął, ale przecież diverta tania nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.05.2010 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Mnie Roca na żywo bardzo rozczarowała. Mam dwa róże rodzaje umywalek i obie miały dół, który stawia się na balcie, bardzo nierówny, no ale nasz fachowiec wyrównał to akrylem czy silikonem. W jednej z nich odkrywłam małą dziurkę, ale teraz pewniejuz nikt nie uznałby mi reklamacji. No i coś, czego gołym okiem nie widać, ale podczas mycia można wyczić nierówności powierzchni, takie fale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 28.05.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Mnie Roca na żywo bardzo rozczarowała. Mam dwa róże rodzaje umywalek i obie miały dół, który stawia się na balcie, bardzo nierówny, no ale nasz fachowiec wyrównał to akrylem czy silikonem. W jednej z nich odkrywłam małą dziurkę, ale teraz pewniejuz nikt nie uznałby mi reklamacji. No i coś, czego gołym okiem nie widać, ale podczas mycia można wyczić nierówności powierzchni, takie fale. No, właśnie taka fala, wyczuwalna pod ręką i pod światło. Ale tylko przy otworze, nie wiem czy to reklamować kurde czy to olać. Nie chce mi się czekać znowu na nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 28.05.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witaj Kanton!Mam pytanko i bardzo proszę o odpowiedź..Podoba mi się Victoria miska WC podwieszana z deską twardą z zawiasami nierdzewnymi i bidet podwieszany Victoria tylko, że deska to już jest w tej lini, dostępna jest deska tylko do stojącego bidetu z tego co widzę na stronie... a mi zależy i na podwieszanych i na desce... no nie mówiąc o siedzisku też by się przydało...czy jest to możliwe, że coś innego lub ta od stojącego pasuje do tego modelu bidetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 31.05.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Kanton wypowiedziałeś sie uprzednio pozytywnie o misce i bidecie happening ale mam pytanie co do deski bidetowej - ona na ekspozycji w sklepach zawsze jest nieprzytwiedzona do bidetu czy z nia jest jakiś problem??.I jeszcze mam pytanie do umywalki stratum 110 cm. Co sądzisz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 25.08.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Jak się ją użytkuje - meridian - n compacto, niech ktoś się pochwali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 25.08.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 chyba ja mam... mój model to: ROCA MERIDIAN-N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 25.08.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Ktoś wie jak się sprawuje Meridian-N - Miska WC podwieszana Compacto? Ma ładny kształt i nieduże wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.08.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Nie polecam tej baterii http://picasaweb.google.com/107207850370140244581/Dom2#5464706012554766050Znaczy się sama bateria jest ok tylko kurki zrobili tak durnowate, że jak się ma mokre ręce to ciężko regulować wodę. Łapy się ślizgają. Poza tym mam prawie wszystko Roci i jest jak na razie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 26.08.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Trochę Cię śledzę, bo widzę, że mamy podobne elementy i podobne pomysły w naszych domach:)Jaki model umywalki Roca masz w tej większej łazience? Czy to Hall ?My mamy Roca Hall Top wpuszczaną w blat, czy raczej stojącą na blacie, i okazała się bardzo niewygodna i zbyt płaska.Mój mąż ledwo mieści dłonie pod baterią (Kludi Zenta). I narożniki trzeba dokładnie czyścić po każdym użyciu, bo woda nie spływa z nich tak fajnie jak w okrągłej umywalce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.08.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Masz rację, to Hall i rzeczywiście jest niezbyt wygodna. Ale raczej to wina kształtu a nie Rocki. Kiedyś jak będą zbędne fundusze(kiedy to będzie???) to ją wymienimy. Ale u mnie jest bateria Rocki i z tym myciem rąk nie ma problemu. Chyba wasza jest zbyt niska. A Kludi to mam pod dwoma prysznicami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidowski 27.08.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 chyba ja mam... mój model to: ROCA MERIDIAN-N To może pokaż kilka fotek i napisz jak w użytkowaniu sprawuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 27.08.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 My też mamy Kludi i to wszędzie. Podobnie jak Roca. Polecam umywalkę Roca Urbi nablatową - cudeńko:) Piękna i wygodna. Mogę też wtrącić uwagę odnośnie wanny Roca Genova - mamy tą wąską 70 cm i powiem szczerze, że tą "wąskość" dosłownie się odczuwa.Poza tym dno wanny nie jest poziome - część z odpływem jest niżej, niż - powiedzmy - tył wanny, przez co przy napełnianiu jej trzeba wlać sporo wody, zanim tak naprawdę w miejscu gdzie się siedzi będzie jej wystarczająco dużo. nie zwróciliśmy na to uwagi przy wyborze. Nasza poprzednia wanna była szersza i płaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts