grazi 27.08.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Sprawuje się bardzo dobrze, mam w swojej łazience, niestety bez deski, gdyż uszkodzili ją w czasie montażu i czekam na nową. Otwór jest mały, ale to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juskis 27.08.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ania i Bartek ta umywalka Urbi nablatowa to który model?? Bo jest ich kilka. Bateria jest oddzielnie montowana w niej? Nie jest ona za mała i za płytka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.08.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ja mam Urbi chyba 1, taka nierówna misa. Nie jest zbyt wygodna zwłaszcza z proponowaną przez producenta baterią. Ale mamy ja w łazience dla gości i nie używamy jej do codziennego mycia. Inaczej byłaby to porażka. Ale ładniutka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.08.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 My też mamy Urbi 1, a do niej baterię Kludi Bozz, ale tą wyższą. Nam korzysta się z niej wygodnie, zamontowana jest niżej, niż normalnie. Brzeg umywalki jest na takiej wysokości, na której zwykle jest blat, czyli ok. 75cm. http://img413.imageshack.us/img413/5918/dsc07046w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.08.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 A bateria montowana jest oczywiście osobno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.08.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Sama umywalka ok, ale strumień wody z naszej baterii płynie tak po ściance umywalki, daleko od środka i brzegu umywalki. Cięzko np. dziecku umyć ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 29.08.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Pokażę jeszcze raz naszą Roca Urbi "face-to-face":) Sprawdzałam dziś jak dokładnie leci strumień wody i jest naprawdę ok, woda trafia niemal w środek umywalki. Oczywiście jest dość mocno odkręcona, ale przy tej baterii nie jest to strumień zbyt mocny, nie pryska na boki:)Ja ten zestaw uwielbiam:) http://img256.imageshack.us/img256/6631/dsc07235e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 30.08.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 To widać "zasługa" baterii z Roca u mnie,wrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.08.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Pokażę jeszcze raz naszą Roca Urbi "face-to-face":) Sprawdzałam dziś jak dokładnie leci strumień wody i jest naprawdę ok, woda trafia niemal w środek umywalki. Oczywiście jest dość mocno odkręcona, ale przy tej baterii nie jest to strumień zbyt mocny, nie pryska na boki:) Ja ten zestaw uwielbiam:) http://img256.imageshack.us/img256/6631/dsc07235e.jpg Kurcze, nawet taki sam dozownik do mydła macie:) A umywaleczka super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 30.08.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Kurcze, nawet taki sam dozownik do mydła macie:) A umywaleczka super! Nasza Urbi jest w sumie w mini łazience (WC to nie jest ładne słowo), czyli tej dla gości, ale mnie tam do niej ciągnie bardziej, niż do dużej:) Liwko a czy resztę Waszych wnętrz można gdzieś podejrzeć? Ładnie proszę o namiar na priv:) Szukam inspiracji odnośnie dodatków i dekoracji, a ponieważ tyle nas łączy...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.08.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 To co jest w linku poniżej to jest prawie wszystko. Niestety muszę trochę stanąć na nogi po tej budowie:( bo tyle jest jeszcze do zrobienia że ho, ho Ale najważniejsze, że mieszkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 30.08.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 No i tu też mamy podobnie, choć tym razem niestety.My mieszkamy niemal miesiąc, a ja nie mogę się odnaleźć, dzień za dniem mija, a my nadal mamy sporo ciuchów w workach, szafy w połowie puste, nie mam nawet czasu poszukać w sieci dekoracji, nie mówiąc już o zakupach w realu:)hmmm...w sumie i tak finansów brak, więc o czym ja mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 02.09.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Kiedyś czytałam w tym wątku o braku sensu reklamowania szybkoopadających - a sprzedawanych jako wolno - desek sedesowych. Otóż zasugerowana Waszymi opiniami nie zgłaszałam problemu. Jakieś 3 tyg. temu zepsuł się zawias w naszej desce. Sprawdziłam datę zakupu - okazało się że 4 września miną 2 lata od zakupu. Pośpiesznie umówiłam się na serwis. Miał miejsce dzisiaj. Pan wymienił oba zawiasy. Okazało się, że powodem szybkiego opadania nie było żadne pęchnięcie spowodowane dociskaniem tylko zepsute oba siłowniki - a to podlega gwarancji. Na marginesie powiem, że łazienki zaopatrywałam w sklepie internetowym 123market, który upadł. Na złość zgubiłam FVAT zakupu. Duplikat otrzymałam u syndyka masy upadłościowej w Warszawie przy ul. Opoczyńskiej 12 lok. 5 (Mokotów) tel. 22 646 06 10. Może się komuś przyda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajucha 02.09.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 mam pytanie na temat umywalki Roca Rodeo 52x41. Na stronie http://www.roca.pl nie otwiera się karta katalogowa tejże umywalki i dlatego pytam. Na zdjęciu widnieje jako jednootworowa, a na rysunku technicznym są trzy otwory: o co chodzi?? czy jest to umywalka jedno czy trzyotworowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 03.09.2010 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Umywalka jest jednootworowa, jednak jak się domyślam, można wybić otwory w miejscach jak na rysunku w karcie technicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 03.09.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 witam mam pytanko odnośnie wanny akrylowej , mam maluśka łazienkę i potrzebuję rozmiar 140x70 w sklepie sa w róznych cenach , profilowane są droższe , ale taka prosta jaka mnie interesuje kosztuje ok 400 zł czy to znaczy że będzie badziewna ? jaką polecasz w miarę tanią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wott 03.09.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam Ma może ktoś z Was umywalkę Roca Hall nablatową, taką jak w linku poniżej:http://www.roca.pl/produkt-hall-hall-top-umywalka-nablatowa-52-cm-z-otworem-na-baterie-na-srodku/1690/1/9 Pytanie, czy nie jest ona za płytka ? Woda nie rozchlapuje się po łazience ? Dodam że bateria to Tres Cuadro kaskadowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 03.09.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam Ma może ktoś z Was umywalkę Roca Hall nablatową, taką jak w linku poniżej: http://www.roca.pl/produkt-hall-hall-top-umywalka-nablatowa-52-cm-z-otworem-na-baterie-na-srodku/1690/1/9 Pytanie, czy nie jest ona za płytka ? Woda nie rozchlapuje się po łazience ? Dodam że bateria to Tres Cuadro kaskadowa... W życiu nie kupiłabym jej drugi raz! Dno umywalki jest płaskie, w narożnikach zbiera się nie tyle woda, co po prostu nie spłukuje się brud, więc trzeba mu "pomagać" przecierając szmatką, ręką, itp. Często i gęsto. Poza tym mój mąż nie może swobodnie umyć rąk pod baterią, jest po prostu ciasno, mamy baterię Kludi Zenta, możesz porównać wysokości ze swoją. Zdecydowanie odradzam. Jeśli mimo to chcecie ja kupić to chętnie sprzedam naszą za pół ceny:) Używana równo 30 dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wott 03.09.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Dzięki za pomoc.A rozchlapuje się trochę woda czy mimo tego że umywalka jest płaska, woda jakoś nie ucieka ? I jeszcze jedno, jaka jest różnica między tymi dwoma umywalkami :1. http://www.roca.pl/produkt-hall-hall-top-umywalka-nablatowa-52-cm-z-otworem-na-baterie-na-srodku/1690/1/92. http://www.roca.pl/produkt-hall-umywalka-55x48-5-cm/204/1/9 Obie niby nablatowe z otworem na baterie, wymiary podobne a ta druga jednak głębsza. Rzeczywiście tak jest ?Ania i Bartek, którą posiadacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 03.09.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ja mam tę z pierwszego linka czyli nr ref.: A327882..H. Jestem bardzo zadowolona. Dla mnie nie jest za płytka. Woda się nie wychlapuje - mam baterię bardzo podobną jak na tym zdjęciu ze strony Roca - czyli krótką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts