Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ROCA -ceramika łazienkowa, umywalka, miska: opinie, uwagi, modele

mika30

Recommended Posts

• Odpowiedzi 529
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

My też mamy miskę Roca Hall. Stelaż Geberit dobrał nam sprzedawca, nie wiem, który model mamy, ale nie był z tych najtańszych.

To o czym wówczas nie wiedziałam a jest to ważne, to to, że nie do każdego Geberita pasuje każdy przycisk. Tak więc jak masz upatrzony przycisk, to sprawdź czy będzie się nadawał do stelaża, który wybierzesz.

• 3 weeks później...

Bump tematu

Jako że nam fachofcy uciekli chcemy sami zamontować WC oraz bidet ROCA KHROMA podwieszane. Proszę o pomoc bo ten mechanizm click nie działa u nas tak jak powinien. Wczoraj próbowaliśmy zawiesić i chyba robimy coś żle bo miska nie dolega do ściany a śruby na których ma wisieć są luźne.

• 1 month później...

Witam,

Jaka bateria z tych wysokich pasuje do Roci bol? Zamierzałam zakupić Kludi Bozz, ale okazuje się, ze jest nieco za krótka. Wylewka musiałaby się znajdować na wysokości ok. 23 cm. taką baterię zaleca producent Roci. Myślałam też o baterii wysokiej Max tres, ale kosztuje ok. 1200 zł i dla mnie jest za droga. Proszę o jakieś propozycje.

Pozdrawiam

• 2 months później...
Ja mam Urbi chyba 1, taka nierówna misa. Nie jest zbyt wygodna zwłaszcza z proponowaną przez producenta baterią. Ale mamy ja w łazience dla gości i nie używamy jej do codziennego mycia. Inaczej byłaby to porażka. Ale ładniutka jest :)

Jaksie mozesz pokazac jak wyglada ona na zdjeciu? na zdjeciach katalogowych zawsze wszystko jest piekne

Jak fajnie że znalazłam to forum, bo mam pytanie odnośnie roca dama senso - czy może mi ktoś powiedzieć, jaki jest otwór w desce do bidetu (chodzi mi o wymiar , bo nie wiem, jaką wysoką można baterię do tego bidetu kupić) aha i jeszcze jedno pytanie - czy jest jakaś firma, która w podobnym odcieniu produkuje wanny? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

czy jest jakaś firma, która w podobnym odcieniu produkuje wanny? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Na pierwsze pytanie nie odpowiem: miarka w rekę i do sklepu.

Jeżeli chodzi o wanny to jedynie odcień wanien blaszanych Roca pasuje do ceramiki Roca. Z akrylem będzie trudniej, spróbuj "POOLspa", w końcu ten sam koncern, ale wątpie czy się uda.

• 4 months później...