monah 16.10.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 asizo - Roca Bol jest bardzo efektowna, nic się nie rozchlapuje, bo głęboka, po baterii też nie spływa. ja polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 16.10.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 My mamy dość podobną - Roca Urbi i jest świetna. Blat odpowiednio niżej, wysoka bateria i nic się nie rozchlapuje poza umywalkę.A wygląda ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dexter74 07.11.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Uch, myślałem, że wybór stelażu Geberit do miski wc podwieszanej jest prosty, myliłem się... Jakimi kryteriami się kierować, na co zwracać uwagę? Miska to Roca Hall:http://www.roca.pl/produkt-hall-miska-wc-podwieszana/214/1/9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 08.11.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 My też mamy miskę Roca Hall. Stelaż Geberit dobrał nam sprzedawca, nie wiem, który model mamy, ale nie był z tych najtańszych. To o czym wówczas nie wiedziałam a jest to ważne, to to, że nie do każdego Geberita pasuje każdy przycisk. Tak więc jak masz upatrzony przycisk, to sprawdź czy będzie się nadawał do stelaża, który wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 26.11.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Bump tematu Jako że nam fachofcy uciekli chcemy sami zamontować WC oraz bidet ROCA KHROMA podwieszane. Proszę o pomoc bo ten mechanizm click nie działa u nas tak jak powinien. Wczoraj próbowaliśmy zawiesić i chyba robimy coś żle bo miska nie dolega do ściany a śruby na których ma wisieć są luźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 25.01.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam, Jaka bateria z tych wysokich pasuje do Roci bol? Zamierzałam zakupić Kludi Bozz, ale okazuje się, ze jest nieco za krótka. Wylewka musiałaby się znajdować na wysokości ok. 23 cm. taką baterię zaleca producent Roci. Myślałam też o baterii wysokiej Max tres, ale kosztuje ok. 1200 zł i dla mnie jest za droga. Proszę o jakieś propozycje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 25.01.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A Kludi Bozz ta wysoka jest nadal za niska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 25.01.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ja mam taką z hansgrohe metropol s - wysoką http://www.cento.pl/pl/product/1/1/58272/p oczywiście mam umywalkę bol.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 25.01.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Kludi bozz ta wysoka jest odrobinę za niska. Niewygodnie będzie korzystać z niej. Ta hansgrohe przepiękna i na pewno wygodna bo i długą wylewkę ma, ale trochę dla mnie za droga. Poszukuję baterii za góra 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patifrati 14.04.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja mam Urbi chyba 1, taka nierówna misa. Nie jest zbyt wygodna zwłaszcza z proponowaną przez producenta baterią. Ale mamy ja w łazience dla gości i nie używamy jej do codziennego mycia. Inaczej byłaby to porażka. Ale ładniutka jest Jaksie mozesz pokazac jak wyglada ona na zdjeciu? na zdjeciach katalogowych zawsze wszystko jest piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.04.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Postaram się później zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 14.04.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Jak fajnie że znalazłam to forum, bo mam pytanie odnośnie roca dama senso - czy może mi ktoś powiedzieć, jaki jest otwór w desce do bidetu (chodzi mi o wymiar , bo nie wiem, jaką wysoką można baterię do tego bidetu kupić) aha i jeszcze jedno pytanie - czy jest jakaś firma, która w podobnym odcieniu produkuje wanny? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.04.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 patifiratiproszę, jakoś fotki taka sobiehttp://img836.imageshack.us/img836/134/img0505cj.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.04.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 czy jest jakaś firma, która w podobnym odcieniu produkuje wanny? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Na pierwsze pytanie nie odpowiem: miarka w rekę i do sklepu. Jeżeli chodzi o wanny to jedynie odcień wanien blaszanych Roca pasuje do ceramiki Roca. Z akrylem będzie trudniej, spróbuj "POOLspa", w końcu ten sam koncern, ale wątpie czy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.04.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 czy jest jakaś firma, która w podobnym odcieniu produkuje wanny? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Kliknij na link pod spodem to zobaczysz połączenie z wanną z Cersanitu. Odcień niemal idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.04.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Jeśli sprzety nie są w bezpośrednim sąsiedztwie, to ta obesja na temat danego odcienia bieli jest zbyteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.04.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Jeśli sprzety nie są w bezpośrednim sąsiedztwie, to ta obesja na temat danego odcienia bieli jest zbyteczna No i napiszmy to wielkimi literami ŚWIATŁO, ŚWIATŁO, i jescze raz ŚWIATŁO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.04.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Dokładnie, pisałam tu już kiedyś. widziałam w sklepie dwie identyczne umywalki, różnie oświetlone, kolor bieli był zupełnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 patifirati, też mam tą umywalkę:http://img338.imageshack.us/img338/5603/img0548f.jpghttp://img835.imageshack.us/img835/4929/pict0165u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wangosia 17.08.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam,Jestem zainteresowana serią nexo. Ma ładną linię, bez zakamarków. Znacznie odbiega cenowo od "koleżanek". I tu zastanawiam się dlaczego? Czy ma gorsze materiały? Czy gorsze wykonanie? Czy mogę prosić o wyjaśnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts