Kanton 26.08.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Nie bałbym się, jest to bateria pod względem technicznym na solidnym, średnim poziomie, adekwatnym do ceny, natomiast wzornictwem zdecydowanie przewyższa swoją "średnią" półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 09.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam, a ja mam pytanie o umywalkę urbi 2. Na ile komfortowo się z niej korzysta? Wygląda super, ale zastanawiam się czy woda za bardzo się nie rozchlapuje podczas mycia rąk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 10.11.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Nie ma obaw, nie jest aż tak płaska żeby jakoś specjalnie chlapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 10.11.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dziękuję za informację. W związku z tym pewnie się na nią zdecydujemy, bo bardzo nam się podoba..Może jeszcze zapytam jaką baterię by Pan polecił do tej umywalki: Touch czy Kendo? Zastanawiamy się też nad miską wc- gap.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 10.11.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) Jeżeli o mnie chodzi to Touch. Wg. mnie stylistycznie bardziej pasuje, do tej umywalki Kendo jest chyba zbyt designerska, za bardzo wystylizowana. Gap fajnie gra z tą umywalką - nie ma sie do czego przyczepić. Edytowane 10 Listopada 2011 przez Kanton poprawki stylistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 10.11.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A ja sobie zafundowałam baterie do łazienki Loft i cholernie tego żałuję. Po roku używania z baterii przez jakiś czas od zakręcenia kapie. Niedużo i niedługo ale kapie. Co ciekawe, widziałam w którymś piśmie wnętrzarskim czyjąś łazienkę z tym Loftem i też mu wisiała kropla na wylewce. Z czego wnioskuję, że seria jest do rzyci. Nie polecam, zwłaszcza za taka cenę.Zaś do kuchni zafundowałam sobie Targę i też kapie, z tym że nie zawsze. Losowo, od czasu do czasu. Kanton, możesz mi powiedzieć skąd wziąć głowice do tych baterii? Wygląda na to że trzeba będzie wymienić i to za niemała cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 11.11.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) Może niekoniecznie od razu trzeba wymieniać. Czasami wystarczy przeczyścić. Kapanie niekoniecznie musi się brać z uszkodzonej głowicy ale o tym jak będę miał chwilę czasu. Poza wszystkim gwarancja na głowice "Roca" jest bardzo długa - nie pamiętam jak długa sprawdzę. Może warto skorzystać z gwarancji. I jeszcze jedno - głowica jest zwykłą częścią zamienną. "Za moich czasów" Hiszpanie się chwalili, że magazyn części zamiennych do baterii trzymają nawet do 20 lat po zakończeniu produkcji. Głowicę powinniście kupić w najbliższym sklepie z Roką, ale pewnie trzeba będzie poczekać na sprowadzenie z Gliwic. Radzę jednak spróbować z reklamacją.No i oczywiście jak zwykle zasada (przykro to pisać) im większe awantura tym wieksze prawdopodobieństwo załatwienia sprawy. Edytowane 11 Listopada 2011 przez Kanton dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Mam problem z doborem baterii do umywalki Roca Bol. Czy Roca Moai nie jest za niska? Czy bedzie wygodna w uzytkowaniu? Szczerze mowiac do tej umywalki, kazda bateria wydaje sie byc za niska...bardzo dziekuje za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siema3 28.11.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Posiadam deskę Rocca dama senso z zawiasami wolnoopadającymi. Niestety plastikowe części uległy pęknięciu ( po raz drugi ) podejrzewam, że uszkodzony możę być sam mechanizm zawiasu. Teraz pytanko: czy można takie uszkodzenie samemu stwierdzić? Jeśli tak to w jaki sposób? Chciałbym sprawdzić temat zanim właduje kilkadziesiąt złotych na nowe plastiki. Jeśli nie można samemu zdiagnozować problemu to czy zwykłe zawiasy są kompatybilne z deską wolnoopadającą [ kosztują tyle co same plastyki do W/O, a wiadmo jest kryzys ] Będe wdzięcznyza odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 29.11.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Hm... to niedobrze, bo my też raczej zdecydujemy się na damę senso i deskę wolnoopadającą... czy to częste z tymi zawiasami i lepie nie brać tej wolnoopadającej? I jeszcze pytanie do Kantona - czy do miski WC dama senso będzie pasować umywalka Victoria? Chodzi nam o umywalkę nie większą niż 50 - 52 cm. Najmniejsza z serii dama senso jest 58 cm, a to juz trochę za dużo do małego WC. A jeśli nie Victoria to co by pasowało z takich umywalek ok. 50 cm? Będę wdzięczna za odp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.11.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Mam ponad dwa lata tą deskę i żadnych niespodzianek. Oby tak dalej;) Podstawa to nie pozwalać na pchanie jej w dół, musi sama opadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewula 29.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witam,od kilku lat jestem posiadaczem armatury Roca (seria Loft). Jestem z niej bardzo zadowolona. Niestety córka myjąc armaturę potraktowała ją odkamieniaczem. Wygląda fatalnie. Czy nie wiecie, czy można gdzieś kupić "części zamienne" czyli np. pokrętła, wylewkę, czy też trzeba zainwestować w nową armaturę?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 01.12.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Bardzo proszę o pomoc w doborze umywalki do wiszącego sedesu i bidetu z serii Gap Roca. Umywalka którą proponuje producent bardziej pasuje do sedesu stojącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 04.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam, od kilku lat jestem posiadaczem armatury Roca (seria Loft). Jestem z niej bardzo zadowolona. Niestety córka myjąc armaturę potraktowała ją odkamieniaczem. Wygląda fatalnie. Czy nie wiecie, czy można gdzieś kupić "części zamienne" czyli np. pokrętła, wylewkę, czy też trzeba zainwestować w nową armaturę? Pozdrawiam liczą się chęci napewno mozna cos takiego znalezc, w salonach firmowych napewno beda cos wiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.12.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) jakie wc bedzie pasowało do blatowej Roca diverta? Edytowane 8 Grudnia 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.12.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kiedyś byłam napalona na Divertę (75x44), ale jak zobaczyłam na żywo, to zmieniłam zdanie. Bardzo płytka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.12.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) w takim razie muszę ja na żywo obejrzeć chodzi mi o blatową: http://image.ceneo.pl/data/products/427552/f-roca-diverta-55x42-5-a327116000.jpg Edytowane 8 Grudnia 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.12.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 w takim razie muszę ja na żywo obejrzeć Tak, lepiej ją obejrzyj. Mnie jeszcze architektka pytała (zanim Divertę zobaczyłam), czy aby na pewno chcę tę umywalkę, bo jest naprawdę płytka do takiej łazienki, do codziennego korzystania, moze być niespecjalnie wygodna. Najpierw się uparłam, ze dam radę i nie potrzebuję głebokiej umywalki, ale jednak zobaczyłam w sklepie i zmieniłam zdanie Wybrałam Catalano Proiezioni na jej miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honer 15.10.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Cześć, Mam pytanie do osób, które posiadają umywalkę Urbi 1. Jak wygląda sprawa korka? Baterie Roca posiadają od razu korek automatyczny, jednak ich cena jest trochę zabójcza. Myślałem o Kludi Bozz, jednak zastanawia mnie właśnie jak wygląda sprawa z tym korkiem. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.10.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Cześć, Mam pytanie do osób, które posiadają umywalkę Urbi 1. Jak wygląda sprawa korka? Baterie Roca posiadają od razu korek automatyczny, jednak ich cena jest trochę zabójcza. Myślałem o Kludi Bozz, jednak zastanawia mnie właśnie jak wygląda sprawa z tym korkiem. Pozdr. "Tego kwiatu i pół światu" - jak mówi przysłowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts