sokratis 29.01.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 U Roca gwarancja faktycznie skłania do zakupu, najbardziej imponująca na baterie. 10 lat na mechanizm i zawory ceramiczne, 5 lat na powierzchnie baterii, chromowanie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turpik1 30.05.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Witam, Pytanie do Kanton?Chciałabym skompletować porcelane do łazienki, obawiam się czy odcienie porcelany z różnych serii nie bedą sie odróżniac.Dla przykładu wanna Hall, miska Gap i umywalka Dama Senso Compacto i Square. Nie mam mozliwości skompletować tego w sklepie i sprawdzić!Czy te odcienie faktycznie odbiegają dużo od siebie. Prosze o jakaś podopwiedz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 10.07.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 turpik, a nie lepiej skompletować z jednej serii by wszystko do siebie pasowało? Ja ogólnie bardzo mocno polecam Roca, jestem zadowolony z ich produktów, tyle, że ja kompletowałem według jednej serii. I akurat ich stelaże są jednymi z najwytrzymalszych ze wszystkich, więc też bierz od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubecek 07.09.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Proszę o opinie o roca gap. W wielu aranżacjach rzuciła mi się w oczy ta miska i wizualnie bandzo pasowałaby mi do łazienki, jednak przed zakupem powstrzymują mnie opinie, które gdzieniegdzie napotykam o tym, iż przednia część jest za płytka, przez co dochodzi praktycznie za każdym razem do chlapania. Może ktoś na swoim przykładzie powiedzieć jak to faktycznie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.09.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Chlapania czego? Mnie nic nie chlapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krytyczny 08.09.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 wszystko zależy od użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Wawa 15.09.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Witam, Pytanie do Kanton? Chciałabym skompletować porcelane do łazienki Polecam Roca, mam porównanie do Cersanit i Roca jest znacznie lepsza. Natomiast wszelkie kwadratowe czy prostokątne kibelki to idiotyzm, okrutnie to nie wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 16.09.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Mam toaletę Roca Hall z deską wolnoopadająca. Po roku deska się popsuła - do reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.09.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Mam toaletę Roca Hall z deską wolnoopadająca. Po roku deska się popsuła - do reklamacji. Zawiasy też wymieniałem (po czterech latach). Nie wolno pomagać rękoma przy opadaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubecek 18.09.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Chciałam dobrać do Roca Gap umywalkę Roca Dama Senso square 85cm szerokości. Widział ktoś już tą umywalkę i może coś powiedzieć czy pasowałaby do Roca Gap?Ewentualnie myślałam o umywalce z Ikea http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40180805/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1966 19.09.2014 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Moim zdaniem będzie pasować , polecam roca użytkuje już 5 lat nic się nie dzieje jest ok ....teraz będę robić drugą łazienkę i też miała być roca ale nie mają umywalki okrągłej nablatowej jaką bym chciała i rozważam ceramikę firmy ART CERAM i proszę użytkowników tej ceramiki o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafajah 15.01.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 18 Stycznia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Werra87 17.01.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Podoba mi się ta ceramika, ale jak patrzyłam na ceny to trochę droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elfika 13.05.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 co prawda daaaawno temu było pytanie, ale podbijam. roca zoom.ktoś, coś? pytam, gdyż albowiem mają w swej ofercie dość starą serię madalena, chodzi mi głównie o wanne, choć nie pogardzę kibelkiem i umywalką :rolleyes:a że seria mi pasuje swą prostotą to pytam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 31.05.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 co prawda daaaawno temu było pytanie, ale podbijam. roca zoom.ktoś, coś? pytam, gdyż albowiem mają w swej ofercie dość starą serię madalena, chodzi mi głównie o wanne, choć nie pogardzę kibelkiem i umywalką :rolleyes:a że seria mi pasuje swą prostotą to pytam pozdrawiam Madalena to najprostsza seria wanien Roca, ale wygląda porządnie. Moim zdaniem można spokojnie ją brać pod uwagę biorąc do mieszkania czy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centuszy 26.07.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Witam, Drodzy użytkownicy desek Roca Gap czy u Was też ona tak wygląda po zamknięciu? Wszystko złożone zgodnie z instrukcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 28.09.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Witam, Drodzy użytkownicy desek Roca Gap czy u Was też ona tak wygląda po zamknięciu? Wszystko złożone zgodnie z instrukcją. Deska jak rozumiem wolnoopadająca? Czy użyłeś wystarczającej siły przy wkręcaniu śrub? Czy deska porusza się prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 28.09.2016 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Mam ta deskę wolnoopadającą łatwowypinaną,nie mam z nią problemów.http://massi.pl/wp-content/uploads/2013/08/easyoff_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.02.2017 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 No to jest dobra rzecz, czy za nią płaci się jakoś extra, czy to standardowe wyposażenie niektórych modeli misek? Deski kupujesz osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 15.02.2017 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Dzięki za informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts