Darek Volke 18.02.2017 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Deski kupujesz osobno. Nie trzeba kupować osobno tylko trzeba pamiętać żeby do kompletu z miską zamówić deskę ROCA GAP - DESKA WC DUROPLAST WOLNOOPADAJĄCA ŁATWOWYPINALNA - A80148200U a nie jakieś podroby niby z Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.02.2017 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Nie trzeba kupować osobno tylko trzeba pamiętać żeby do kompletu z miską zamówić deskę... No to czy nie jest to kupno osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 19.02.2017 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 ANo to czy nie jest to kupno osobno? Raczej nie bo można kupić samom deskę lub w komplecie z deską (cena trochę niższa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.02.2017 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 A Raczej nie bo można kupić samom deskę lub w komplecie z deską (cena trochę niższa) Ale czy przy zamówieniu nie wskazujesz jaką chcesz deskę???? samą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 19.02.2017 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Ale czy przy zamówieniu nie wskazujesz jaką chcesz deskę???? samą! Nie ciągmy już tego bo do niczgo nie dojdziemy, po prostu Roca ma dwie deski a reszta to deski innych producetów nie twierdzę że są złe ale ja wolę mieć kibel Roca i deskę roca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.02.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Nie ciągmy już tego bo do niczgo nie dojdziemy, po prostu Roca ma dwie deski a reszta to deski innych producetów nie twierdzę że są złe ale ja wolę mieć kibel Roca i deskę roca Pozdrawiam Czyli masz wybór i nikt na siłę ci nie wciska jednej opcji. To ty decydujesz się na dany produkt. Deska jest osobnym produktem i kupuje się ją osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dryblasy 19.02.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Ja właśnie zamówiłem Roca Gap miska WC wisząca Rimless A34647L000 http://static.lazienkaplus.pl/files/produkty/cache/400x400/cer/roc/a34647l000.jpg + deska osobno Roca Gap deska WC wolnoopadająca z funkcją łatwego wypinania A80148200U Ale np w Leroy były zestawy. A jak bedzie sie sprawowała dam znać za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 25.02.2017 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 No napisz napisz. Mój sąsiad ma miskę z serii Gap oraz umywalkę. Podobały mu się również mebelki, szczególnie myślał o szafce na której miała stać umywalka, ale jak się policzył to zrezygnował. Jednak z ceramiki jest bardzo zadowolony, a z tego co wiem miskę kupił w zestawie ze stelażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 27.02.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Ja też mam serię Gap - warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makofski 16.12.2018 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Sprawdziłem na własnym przypadku - miska Roca Gap zamontowana na stelażu Geberit, na standardowej wysokości - podczas sikania (na stojąco) siki odpryskują zarówno na srebrny kosz obok jak i na kolana i posadzkę wokół. Sikanie pod innymi kątami nic nie daje, a przecież nie ma nic przyjemniejszego niż wracać w nocy do łóżka z obszczanymi nogami. Jest już kilka takich komentarzy na ceneo, smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts