dodi 15.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 nie jestem i nie czuje ale zauważ że to facecie częściej podnoszą i opuszczają deske. A powiedz mi na jakiej zasadzie dziala ten zawias? dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korciula 16.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zakupiłam sreię Grialda (wc podwieszane i umywalka wpuszczana w blat). Mam nadzieję , że wszystko bedzie ok ze spłukwaniem ... Czy trzeba jakoś specjalnie dbac o tą ceramikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faalka 16.01.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Będe miała umywalkę Roca Bol i chciałabym dobrać do niej muszelkę podwieszaną. Czy mógłbyś polecić jakiś model, który będzie dobry jakościowo (będzie się spłukiwał! ) i będzie pasować do umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 16.01.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dodi zawias wolnoopadający jest zbudowany trochę jak amortyzator w samochodzie: zbiornik - tuleja w której jest sprężyna i płyn który pod wpływem nacisku jest przepychany przez mały otworek z jednej części zbiorniczka do drugiej, jak się naciska to ta przegroda pęka i po ptokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 16.01.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dodi zawias wolnoopadający jest zbudowany trochę jak amortyzator w samochodzie: zbiornik - tuleja w której jest sprężyna i płyn który pod wpływem nacisku jest przepychany przez mały otworek z jednej części zbiorniczka do drugiej, jak się naciska to ta przegroda pęka i po ptokach. i wtedy pewnie w przypadku reklamacji wina uzytkownika i naprawa ciekawe ile kosztuje taka impreza dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 16.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Korciula nic specjalnego nie trzeba robic z tą ceramikąFaalka umywalka Bol jest umywalką "nieseryjną" i nie ma do niej kompletu, z drugiej strony najlepiej spłukującym kompaktem jest Victoria, która raczej nie pasuje do Bola, z trzeciej strony możesz mi wierzyc na slowo ze okragly kibelek jest bardzo niewygodny. poszukam coz w Hatrii zdaje sie ze tam cos jest.Dodi zgadza sie wtedy jest wina uzytkownika pod warunkiem ze w instrukcjii obslugi jest napisane albo narysowane zeby nie naciskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faalka 17.01.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dzięki Kanton Kibelek nie musi być idealnie okrągły. Może byłoby lepiej, gdyby kształt był dobrany do wanny - model Lima Riho - czyli na zawnątrz prostokąt wewnątrz owal. Urządzenia nie będą z jednej serii - nie zakładam idealności w doborze. Chciałabym natomiast, żeby ceramika byla z jednej firmy, żeby nie wystąpiły różnice w odcieniach bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 z Roca będzie tyrudno dobrać coś okrągłego, zajrzyj na stronę frmy Hatria i miskam podwieszana "you and me" biel mają podobną choć nie identyczną, naromiast z roca wszystko bedzie pasowało bielą ale klimatem i wyglądem to chyba miska podwieszana Meridian ale trochę na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 18.01.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 WitamJa sprzedaję produkty tej firmy od ładnych kilku lat, sam jestem szczęśliwym posiadaczem i serdecznie polecam. Jeszcze nigdy nie miałem reklamacji !!!Ceny są przyzwoite jakość ok tak więc z pełną odpowiedzialnością mogę ich polecić PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 19.01.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Panie Marku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.01.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 a mnie interesuje taka wanna http://www.roca.pl/?id=produkt&idd=6&idg=&idp=141&ida=787ale bez stelażu, cena katalogowa 3100, ale dostanę niezły rabat. Mam jednak pytanko dotyczące tej wanny. Czy jej boki są tak wyprofilowane, że można się spokojnie w niej położyć i wygodnie oprzeć? Czy odpływ zamontowany na środku nie przeszkadza i nie zahacza się o niego tyłkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 19.01.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 o przeszkadzaniu nie może być mowy ponieważ jest ona tak szeroka że nie musisz siedzieć na korku, jeżeli we dwoje to trochę będzie przeszkadzał ale i tak gdy odpływ jest zamknięty to nie ma tragedii. natomiast jeżeli chodzi o wygodę to jest to b duża wanna i siedząć raczej nie będziesz mogła zablokowć nogami ześlizgiwania się do środka wanny (chyba że masz nogi długości 150 cm (to poproszę o telefon) , natomiast we dwoje najprawdopodobniej będzie wystarczająco ciasno żeby się nie potopić tak jest z dużymi wannami, ale kto powiedział że design musi zawsze iść w parze z funkcjonalnością - poza tym wanna jest super jeżeli chodzi o jakość i design - no i w tej cenie nic innego nie znajdziesz. jak to się mówi bardzo korzystny stosunek ceny do jakości. PS. to tylko teoria, ja osobiście nie zażywałem w takiej wannie ale klienci nię nie zkarżyli, a ja z reguły kontaktuje się z klientami po sprzedaży także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Kanton, a czy na taka wannę można kupić zagłówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 20.01.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Dodi tzw. deska wolnoopadająca to fajny bajer, ale ma jedną wadę, sama się nie zamknie a wiem ze panie są bardzo wrażliwe na punkcie nie zamkniętej deski, a tak poważnie jak ją juz będziesz miała musisz nauczyc domownikow żeby jej nie "popychali" jak będzie wolno opadała, najwięcej reklamacji jast spowodowanych uszkodzeniem mechanizmu wolnoopadajacego, który został zniszczony przez uzytkowników. co to znaczy, że sama się nie zamknie? czy to znaczy, że trzeba ją jednak w początkowej fazie zamykania popchnąć? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 23.01.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Monieq trzeba zainicjowć opadanie poprzez pocięgnięcie tudzież popchnięcie Nie ma zagłówka do tej wannu w Roce Agnieszko która kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.01.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 kusić to będę męża w...tej wannie bez zagłówków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 23.01.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witaj Kanton, powiedz proszę czy znajdę umywalkę szerokości 45 cm, którą mogę wpasować we wnękę (mam słup żelbetowy z jednej a ścianę na której będą drzwi z drugiej). Najlepiej prostokątną żeby nie było problemów z utrzymaniem czystości na trudno dostępnych bokach. A może masz inny pomysł na bazie ROCA oczywiście . Pozdrawiam serdecznie Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 23.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czes KantonCzy rozstaw otworow do zamocowania na stelazu podtynkowym w bidecie jest taki sam jak jak rozstaw otworow do mocowania w misce WC ? Seria Dama.Chodzi o to ,ze sedes juz mam a bidet jescze w sklepie .Panowie od glazury potzrebuja ta informacje teraz.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skoll 23.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witaj Kanton Bardzo intensywnie myślę nad zakupem umywalki nablatowej Dama Senso i w związku z tym mam pytanie:Czy można dostać tą umywalkę w wersji z trzema otworami pod baterię? Np pod baterię trzyotworową Loft? Ewentualnie czy możliwe jest wycięcie w tej umywalce takich otworów? (słyszałem że robi się takie rzeczy) Pozdrawiam,Skoll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 24.01.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Dabell w roce takiej nie będzie chyba że Foro blatowa 40 cm lub podblatowa 41 (ale nie są kwadratowe), w tych rozmiarach prostokąt lub kwadrat można znależć w umywalkach importowanych z Chin jeżeli mam ci coś znaleźć z Chin to napisz coś poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts