JoShi 15.11.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 hydraulik poinformował mnie dzisiaj, że jeśli bateria ma stac na umywalce -to niestety pod spodem będą jeszcze wisiały wężyki elastyczne doprowadzające wodę. Wężyki elastyczne można albo pokochać albo zrobić bardzo krótkie, żeby bardzo nie zwisały (odpowiednio dobrana odległość między baterią a wyjściem wody w ścianie). Ostatecznie będzie te wężyki widać nieco owszem ale tylko kiedy się kucnie lub ewentualnie usiądzie na sedesie. Ale kto się wtedy przejmuje wężykami. Możesz jeszcze rozpatrzyć gustowną prostokątną szafeczkę podwieszoną pod umywalką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 15.11.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Zamiast wężyków można dać sztywne rurki i kulturalne zaworki. Jeśli syfon też jest elegancki i hydraulik nie jest partaczem, to wszystko może pozostać niezasłonięte. Uwaga - trzeba uważać kupując baterię i zamówić od razu odmianę "pod rurki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.11.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Zamiast wężyków można dać sztywne rurki i kulturalne zaworki. Jeśli syfon też jest elegancki i hydraulik nie jest partaczem, to wszystko może pozostać niezasłonięte. Uwaga - trzeba uważać kupując baterię i zamówić od razu odmianę "pod rurki". Bateria już kupiona -Roca Targa: http://www.roca.pl/thumbs/dt_a0ba4b753e44965ee37c3516597a84f4.jpg W pudełku są już wężyki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.11.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 mam te umywalkę, ale jestem pzred fugowaniem lazienki wiec jeszcze jej nie powiesiłam jak tylko to zrobie pochwalę sie, a baterie kupilam Paffoni stick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 mam te umywalkę, ale jestem pzred fugowaniem lazienki wiec jeszcze jej nie powiesiłam jak tylko to zrobie pochwalę sie, a baterie kupilam Paffoni stick Czekam więc na foto -a planujesz jakąś szafkę czy "luzem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.11.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 mam te umywalkę, ale jestem pzred fugowaniem lazienki wiec jeszcze jej nie powiesiłam jak tylko to zrobie pochwalę sie, a baterie kupilam Paffoni stick Czekam więc na foto -a planujesz jakąś szafkę czy "luzem"? byla w planach szafka, ale wolalabym bez, moze gdzies indziej powiesze taka wąską i płytką , na razie umywalka zawisnie bez szafki i juz sie martwie jak to mąż zrobi, umywalka ciezka i nie mam zadnego stelaza na którym mialaby zawisnąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.11.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Uwaga - trzeba uważać kupując baterię i zamówić od razu odmianę "pod rurki". Nigdy nie słyszałam o takiej odmianie baterii sztorcowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 16.11.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ja dla urozmaicenia mam jeszcze w tym WC na wprost planowanej umywalki drzwi do kotłowni Kachna, troche poza glownym tematem, ale ta sicianka pomiedzy prysznicem a kibelkiem - nie mozna by jej ...wyburzyc? - wtedy problem z glowy Ja tez czekam na opinie od uzytkujacych takie malenstwa (tez poszukuje malej umywalki o gleb 25-30cm) - czy facet w ogole umyje sobie pod czyms takim dlonie, ja mam akurat bardzo male dlonie, wiec rozmiar jak dla mnie jest bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.11.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ja dla urozmaicenia mam jeszcze w tym WC na wprost planowanej umywalki drzwi do kotłowni Kachna, troche poza glownym tematem, ale ta sicianka pomiedzy prysznicem a kibelkiem - nie mozna by jej ...wyburzyc? - wtedy problem z glowy Ja tez czekam na opinie od uzytkujacych takie malenstwa (tez poszukuje malej umywalki o gleb 25-30cm) - czy facet w ogole umyje sobie pod czyms takim dlonie, ja mam akurat bardzo male dlonie, wiec rozmiar jak dla mnie jest bomba Odpada- po pierwsze tam wcale nie ma prysznica -wanna i prysznic są w dużej łazience na poddaszu. A tam jest kotłownia w której muszą zmieścic się: kocioł gazowy +zasobnik 300l, naczynie wzbiorcze, pompki, sterowniki do kominka wodnego i podłogowki, oraz późniejszych solarów, pralka i wanienka do przepierek, odkurzacz centralny Palca tam nie wetknę, jakby dało radę to jeszcze bym to wc zmniejszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 16.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 ... jakby dało radę to jeszcze bym to wc zmniejszyła Ale wiesz, ze mniejszych umywalek to juz raczej nie ma? ps. znam tez bol z upchnieciem slonia w maluchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 16.01.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 tak sobie napisałem żeby wskoczyło na góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 16.01.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Kanton w sumie, to akurat dobrze się złożyło:) Mam umywalkę blatową (kupowana dwa lata temu, nie pamiętam modelu), i ona ma odpływ przelewowy bardzo nieciekawy - źle odlany, czy jest jakiś estetyczny sposób, aby je przesłonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcing1 17.01.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 mysle o misce WC Giralda i deska wolnoopadajaca do kompletu. Zastanawiam się tylko jak długo wytrzymuja mechanizmy przy właściwym użytkowaniu deski i czy warto dopłacać za ten bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 17.01.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 O deskach jest osobny wątek Ja dokładnie ten zestaw, o którym piszesz użytkuję od dwóch miesięcy i deska, hmm dla mnie super, ale widzę, że już nie działa tak jak na początku (a naprawdę się pilnowaliśmy aby "nie pomagać". Za to sama miska jak dla mnie fatalna, bardzo bardzo niewygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 17.01.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 a co myślisz o wc i bidecie happening podwieszane,bo bardzo mi sie podobają a umywalka chyba jakaś nablatowa hall bo od happeningu jest jakaś nie w moim typie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcing1 17.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 wiem, że jest oddzielny watek, ale liczę na odpowiedz Kantona i jego doświedzenie z produktami Roca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcing1 17.01.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 mikita, czemu uważasz ze ta miska jest bardzo niewygodna? chodzi o kształt, wysokośc montażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 17.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 A ja zapytam,mam kibelek podwieszany Roca Plus,jaki do tego mogę dobrać bidet aby co nie co pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pleg 17.01.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Też mam pytanie do Kantona:podoba mi się seria Cubic czy to dobry wybór jezeli chodzi o ewentualna jakość i jaką ewentualnie deszczownicę wybrać, bo mi te z Deante nie bardzo się podobają i dość lekkie co nie dobrze świadczy o tych urządzeniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 18.01.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 mikita, czemu uważasz ze ta miska jest bardzo niewygodna? chodzi o kształt, wysokośc montażu? wysokość montażu to już sam sobie określaś Dla mnie bardzo niewygodny jest kształt, teraz już się trochę przyzwyczaiłam, ale wcześniej bardzo mnie cisło w .... . Ta miska ma kształt bardziej owalny, i jest węższa od tych co wcześniej użytkowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts