niktspecjalny 28.09.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Za głosem selima :zrob konkurs na najbardziej nielubianych forumowiczow na tym forum ... ps. mozesz mnie wpisać -masz moja zgode mysle ze Redakcja odpowiednio nagrodzi "wybranych" ? może gdzieś w koncu nagrode zdobede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 28.09.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No jak Ci tak bardzo na tym zależy to w ostateczności mogę na Ciebie zagłosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No jak Ci tak bardzo na tym zależy to w ostateczności mogę na Ciebie zagłosować. dzięki za szczerość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 28.09.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No - to taki żarcik był. Widzę, że masz podobne problemy ze zrozumieniem mnie jak ja ze zrozumieniem Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No - to taki żarcik był. Widzę, że masz podobne problemy ze zrozumieniem mnie jak ja ze zrozumieniem Ciebie. czy to tak dosłownie musi brzmiec i jeszcze aluzja.A skad ja mam wiedzieć ,że ty żartujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zarcik ...w ostateczności powiem ,że jestes brzydka jak brzydkie kaczę. tak możemy ,żartować?ale to nie temat tego watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 28.09.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zarcik ...w ostateczności powiem ,że jestes brzydka jak brzydkie kaczę. tak możemy ,żartować?ale to nie temat tego watku. Dobrze, że nie jak "why duck?" P.S. Dlaczego uważasz, że jestem dzieczynką? I skąd wiesz, że jestem brzydka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 28.09.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Pogadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 może raczej znaleźli się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 To ja głosuję na Jadźkę... bo jak tak się na nią napatrzę to tak jej nienawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.09.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A ja nie lubię nikogo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.09.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A ja nie lubię nikogo !!! No to pewno i siebie też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.09.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A ja nie lubię nikogo !!! nie ma takiego nicka na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 28.09.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A ja nie lubię nikogo !!! nie ma takiego nicka na forum No chyba, że chodzi o nikogo....specjalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 hmmm....co by tu powiedzieć to dla rownawagi prosimy o drugi topik - kogo najbardziej lubimy z podziałem na kategorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 hmmm....co by tu powiedzieć to dla rownawagi prosimy o drugi topik - kogo najbardziej lubimy z podziałem na kategorie a co , masz nadzieje , ze wygrasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Siebie to ja lubię, to odpowiedz. Miałem "nadzieję", że Ja14 zmieni kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zarcik ...w ostateczności powiem ,że jestes brzydka jak brzydkie kaczę. tak możemy ,żartować?ale to nie temat tego watku. Dobrze, że nie jak "why duck?" P.S. Dlaczego uważasz, że jestem dzieczynką? I skąd wiesz, że jestem brzydka? Masz racje to nie te fale .ale wytłumacz jak mam to przetłumaczyć? Dobrze, że nie jak "why duck?" .Dobrze ,że nie jak "dlaczego kaczka"?Nie kumam.Dlaczego uważam ,jak uwazam to dlatego ,że gadasz jak kobita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 hmmm....co by tu powiedzieć to dla rownawagi prosimy o drugi topik - kogo najbardziej lubimy z podziałem na kategorie masz racje.Sie robi kolego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 28.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zarcik ...w ostateczności powiem ,że jestes brzydka jak brzydkie kaczę. tak możemy ,żartować?ale to nie temat tego watku. Dobrze, że nie jak "why duck?" P.S. Dlaczego uważasz, że jestem dzieczynką? I skąd wiesz, że jestem brzydka? Masz racje to nie te fale .ale wytłumacz jak mam to przetłumaczyć? Dobrze, że nie jak "why duck?" .Dobrze ,że nie jak "dlaczego kaczka"?Nie kumam.Dlaczego uważam ,jak uwazam to dlatego ,że gadasz jak kobita. "why duck?" to napis, który pojawił się na transparencie w czasie demonstracji przeciwko ekipie rządzącej. Taka gra słów. Czytając brzmi: "łajdak". P.S. A jak gada kobita? Że niby bez sensu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts