Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jewrioszka -komentarze

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 376
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czarek, jak na najdalej wysuniętą wieś w naszej grupie - masz niezły ruch i chyba rekordową liczbę odwiedzin.

Fajnie, że gmina ruszyła z drogą. U nas podobno gmina przyspieszy podciągnięcie kanalizacji do końca naszej uliczki - p. sołtys przebąkuje o tym roku zamiast w 2008.

:oops: :oops: :oops: Ale error!

Ja jestem przyzwyczajona, że NIKT do mnie nie dzwoni i nie jestem czujna. W przyszłosci, jeśli chcesz się do mnie dodzwonić - dzwoń do Darka.

Sernika nie mieliśmy, ale ciasto jogurtowe z brzoskwiniami i coś konkretniejszego na ząb by się znalazło. I oczywiście byliśmy w tym czasie na działce.

Czarku, Kasiu ciągle mi nie po drodze, ja w innym świecie, bardziej duchowym może... mój ociec ciągle jeździ na jakieś zawody w wekendy, mama nie ma prawka więc tylko ja zostaję, więc jeździmy do dziadka i na cmentarz i tak ciągle, więc sama w końcu popadam w żałość i nic mnie nie cieszy, bo nie mam jak się otrząsnąć. Dziadek to obraz rozpaczy, mnie aż fizycznie serce boli jak to widzę. Może jak wpadnę w wir budowy to przestanę tak mysleć, a urzędasy są bezlitosne w tym trzymaniu dokumentów, dobrze że kierbud i wykonawcy czekają. W tygodniu też czasem jesteście na wiosce czy tylko w wekendy?

Aha i co z tym generatorem prądu, trójfazowe są strasznie drogie, pytałam to ludzie mają jednofazowe tylko do budowy