jewrioszka 24.03.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Zamówiłem tam gdzie Amber, Hormanna bez fejerwerków. A może zajrzysz jutro do nas ok. 15 ? jakby co podeśle fona na priva. Z elektryka to u mnie improwizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.03.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Okna połaciowe są za nisko (mój błąd), bedzie poprawka. ?? Czyżby tylko zdjąć dachówki z nad okna i przenieść je na doł? Na tym etapie takie zmiany nie są jeszcze bolesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 29.03.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Oraz zwiększenie zakładki folii poniżej okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.04.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Czarek, jak na najdalej wysuniętą wieś w naszej grupie - masz niezły ruch i chyba rekordową liczbę odwiedzin. Fajnie, że gmina ruszyła z drogą. U nas podobno gmina przyspieszy podciągnięcie kanalizacji do końca naszej uliczki - p. sołtys przebąkuje o tym roku zamiast w 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 02.04.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 hahah - prawda?Szkoda że was zabrakło, nawet miałem plan odwiedzenia was, ale nie odbierałas telefonu.W zamian za to byłem u Pontypendy na przepysznym serniku. Goście u nas zawsze mile widziani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.04.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Ale error! Ja jestem przyzwyczajona, że NIKT do mnie nie dzwoni i nie jestem czujna. W przyszłosci, jeśli chcesz się do mnie dodzwonić - dzwoń do Darka. Sernika nie mieliśmy, ale ciasto jogurtowe z brzoskwiniami i coś konkretniejszego na ząb by się znalazło. I oczywiście byliśmy w tym czasie na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.04.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 coś dzieje się z siecią i w czasie, wysyłania mojego postu uwinąłeś się z odpowiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 02.04.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 I drugi error Aluzju poniał Będę dzwonił do Darka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 03.04.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Czarku, Kasiu ciągle mi nie po drodze, ja w innym świecie, bardziej duchowym może... mój ociec ciągle jeździ na jakieś zawody w wekendy, mama nie ma prawka więc tylko ja zostaję, więc jeździmy do dziadka i na cmentarz i tak ciągle, więc sama w końcu popadam w żałość i nic mnie nie cieszy, bo nie mam jak się otrząsnąć. Dziadek to obraz rozpaczy, mnie aż fizycznie serce boli jak to widzę. Może jak wpadnę w wir budowy to przestanę tak mysleć, a urzędasy są bezlitosne w tym trzymaniu dokumentów, dobrze że kierbud i wykonawcy czekają. W tygodniu też czasem jesteście na wiosce czy tylko w wekendy? Aha i co z tym generatorem prądu, trójfazowe są strasznie drogie, pytałam to ludzie mają jednofazowe tylko do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.04.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Aga, ja budowie bywam teraz codziennie po 18, jedynie jutro mnie niema. Dzięki za pamięć Generator wypożyczę za 250 PLN za dobę. W święta będziemy w lany poniedziałek. Wpadaj kiedy chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Czarek, pierwsze podejście do sprawy reku zaliczone. Wrażenie pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.04.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Rozumiem że J.G.? U mnie było tak samo, ale reku chyba biorę Bartosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.04.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 yes.ciekawa jestem co nam wyjdzie. U nas i dom mały i mało osób mieszkających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.04.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 To tak jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Droga, ważna sprawa. Gratuluję! Gaz?Czy w związku z tym będziesz przezbrajał się na piec gazowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dałam w grupowym wątku pierwszą zachętę na spływ Rawką. Tak się zaczęto licytować i postanowiłam kuć żelazo póki gorące. Ciekawa jeste, jaki będzie odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 11.04.2007 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Na pewno będzie , nie pisałem że i wy jesteście tym zainteresowani. czekałem az sami sie pochwalicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 11.04.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Nawet nie śmiem Wam zawracać głowy, powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 11.04.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Z... ty nas nie wkurzaj , ty nas odwiedź. Czy mamy za tobą wysłać list gończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 12.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Zapraszam na niedzielę rowerową - wycieczka do Otwocka nie tylko budowa i budowa mi papierki się klarują, złożę o pozwolenie to będzie co opijać wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts