jewrioszka 12.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Niestety, nie damy rady Kasia niema rowera, a ja muszę wykonać kilka rzeczy na wsi. Ty to masz dobrze tobie papierki leżakują a u nas robota wre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 12.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 ms. napisał: Droga, ważna sprawa. Gratuluję! Gaz? Czy w związku z tym będziesz przezbrajał się na piec gazowy? Qrcze marto dopiero teraz zauważyłem twoje pytanie. Dokładnie tak coś za nami chodzi jakieś takie wygodnictwo, a to wszystko przez kwietniowego muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.04.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 jewrioszka, Wlasnie przeczytalam o Twoim niezaplanowanym wydatku Tez kiedys mialam takie problemy. Marek pewnego razu powiedzial dosc i basta i ... wyposazyl mi autko w CB radio Od tego czasu, jak reka odjal - zostalam uleczona Dodatkowa korzysc jest taka, ze w nieznanym miejscu zawsze znajdzie sie dobra dusza, ktora poprowadzi mnie jak "po sznurku" do wybranej lokalizacji, pomocne sa tez informacje o ewentualnych korkach, wypadkach, nieoswietlonych ciezarowkach lub rowerzystach na poboczach i wszystkich nadzwyczajnych sytuacjach typu nieoznakowany woz policyjny "na ogonie" Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 12.04.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Amber- wiem o tym, ale moja Kasia tego nie łapie może dlatego że sama nie prowadzi. I zawszse mamy inne wydatki Ale chyba teraz się skuszę.Choć tym razem chyba by niewiele pomogło, bo byłem jedynym kierowcą na Puławskiej, jeśli ktoś był to był za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.04.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 jewrioszka napisał: Choć tym razem chyba by niewiele pomogło, bo byłem jedynym kierowcą na Puławskiej, jeśli ktoś był to był za mną Hmmm ... zawsze Ci nadjezdzajacy z naprzeciwka ostrzegaja, ewentualnie trzeba dopytac wjezdzajac na trase. Ale skoro piszesz, ze Pulawska byla pusta to rzeczywiscie pechoza Nie mniej, inwestycja bardzo sie przydaje Poza tym mamy podobny etap prac do Twoich. W przyszlym tygodniu po pracach hydraulicznych zaczynamy klasc styropian. Mam nadzieje, ze i na wylewki nie bedziemy dlugo czekac. No ale wiadomo, jak wylewki to tylko u Eimunda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 13.04.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Właśnie jadę polożyć ostatnie warstwy styro, potem podłogówka we wtorek okna drzwi i alarm. Sobota wylewki. I koniec kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.04.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Cytat I koniec kasy. Smutny dzień dla inwestora i to w piątek trzynastego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 13.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dzięki za słowa otuchy , jeszcze nie miałem takiego problemu z którym bym sobie nie poradził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.04.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ostatnio część informacji zamieszczasz "na grupie". Jestem uważną czytelniczką naszego wątku i dziennika.Fajnie, że prace idą do przodu.U nas też niedługo się zacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.04.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 A i jeszcze jedno - wiem jak wygląda i jak działa szlauchwaga. Ostatnio nie możemy wpaść na chwilę do Castoramy albo LeroyMerlin. Ciągle odkrywam nowe działy, a jak już zapuszczę się jakąś uliczkę, to Darek musi tłumaczyć mi do czego służy to czy tamto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 16.04.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Poważnie? Nie zauważyłem. Wczoraj mieliśmy ambitny plan skończyć do 15 i do was zajrzeć z pierwszą rewizytą, niestety skończyliśmy o 20 . Więc do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.04.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Czarku, właśnie przeczytałam, że rąbnęli Ci styropian.Strasznie mi przykro. Te dranie mają wyczucie sytuacji. Gdyby trochę zamarudzili, dom byłby zamknięty i po ptokach.Materiały budowlane to gorący towar, sezon ruszył, wszystkie mendy też mają zamiar się obłowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 18.04.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dzięki, musimy sobie z tym jakos poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.04.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Naszły mnie różne czarne myśli i podzieliłam się z nimi na priva. Naprawdę bardzo się przejęłam tą kradzieżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Dzisiaj chcieliśmy Cię odwiedzić po robocie u nas. Prawie finiszowaliśmy, ale zadzwonili do Darka, że awaria. Musieliśmy wszystko rzucić i wracać do Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 23.04.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ale za to byliście w niedzielę, szkoda tylko że przelotem . teraz niestety tak bedzie, na wszystko brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 24.04.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Kiedy ja się wybiorę... optymistyczne jest to, że jeżdżę coraz dalej ale ciągle brak mi kondycji, na swoją działkę jechałam ponad godzinę to za długo, mam nadzieję że już wkrótce, bo jak bociany donoszą i znajdzie się mój prąd to składam o pozwolenie w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 24.04.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Trzymamy za slowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.04.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Cytat mówił o wywrotkach, ja nie spytałem o jakich i zamówiłem kamazy (12t) , a wystarczyłyby tatry (7t) to znowu ja. właśnie przeczytałam i z nieba mi spadło Twoje wyjaśnienie. Podejrzewałam, że określenie wywrotka piachu to nie wzorzec metra. Ale że rozrzut jest aż 5 ton! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 25.04.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Uczmy sie na błędach innych to bardzo dobra maksyma i jakże się sprawdza w naszych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts