Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jewrioszka -komentarze

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 376
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jewrioszka,

Wlasnie przeczytalam o Twoim niezaplanowanym wydatku :( Tez kiedys mialam takie problemy. Marek pewnego razu powiedzial dosc i basta i ... wyposazyl mi autko w CB radio 8) Od tego czasu, jak reka odjal - zostalam uleczona :lol: Dodatkowa korzysc jest taka, ze w nieznanym miejscu zawsze znajdzie sie dobra dusza, ktora poprowadzi mnie jak "po sznurku" do wybranej lokalizacji, pomocne sa tez informacje o ewentualnych korkach, wypadkach, nieoswietlonych ciezarowkach lub rowerzystach na poboczach i wszystkich nadzwyczajnych sytuacjach typu nieoznakowany woz policyjny "na ogonie" 8) Polecam!

jewrioszka napisał:
Choć tym razem chyba by niewiele pomogło, bo byłem jedynym kierowcą na Puławskiej, jeśli ktoś był to był za mną

Hmmm ... zawsze Ci nadjezdzajacy z naprzeciwka ostrzegaja, ewentualnie trzeba dopytac wjezdzajac na trase. Ale skoro piszesz, ze Pulawska byla pusta to rzeczywiscie pechoza :( Nie mniej, inwestycja bardzo sie przydaje 8)

Poza tym mamy podobny etap prac do Twoich. W przyszlym tygodniu po pracach hydraulicznych zaczynamy klasc styropian. Mam nadzieje, ze i na wylewki nie bedziemy dlugo czekac. No ale wiadomo, jak wylewki to tylko u Eimunda 8)

Czarku, właśnie przeczytałam, że rąbnęli Ci styropian.

Strasznie mi przykro.

Te dranie mają wyczucie sytuacji. Gdyby trochę zamarudzili, dom byłby zamknięty i po ptokach.

Materiały budowlane to gorący towar, sezon ruszył, wszystkie mendy też mają zamiar się obłowić.

Cytat
mówił o wywrotkach, ja nie spytałem o jakich i zamówiłem kamazy (12t) , a wystarczyłyby tatry (7t)

to znowu ja.

właśnie przeczytałam i z nieba mi spadło Twoje wyjaśnienie. Podejrzewałam, że określenie wywrotka piachu to nie wzorzec metra. Ale że rozrzut jest aż 5 ton!