Zazdrośnica 04.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Czarku, Kasiu dziękuję za wspaniałe przyjęcie to nie był zwyczajny grill , a poprawiny hmm... myślę że nikt się opierać za bardzo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.06.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 I ja bardzo dziękuję. Wszystko pamiętam, chociaż mój stan mógł na to nie wskazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.06.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 witamy rodaka spod Piaseczna Musze was niestety rozczarowac . Urodzilem sie na Warszawski Starym Mieście, a od 32 lat mieszkam w dzielnicy seksu i biznesu czyli na Saskiej Kępie. Alę dzięki za mile slowa, odpowiedź wysłałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.06.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Drogie Panie cieszy nas bardzo fakt że wam sie podobało. jednocześnie Pragniemy przeprosic za aurę i obiecujemy nastepnym razem więcej ofiar zlozyc co by nam przychylniejsza była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 10.06.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Czarku Co tam u Ciebie się dzieje? Nic nie piszesz.Tynki już połozone? Elewacja zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 10.06.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Betsi - u nas wsio po staremu. Własnie wróciliśmy z długiego weekendu spędzonego w nowym domu. Tynki mamy juz polożone i własnie przeczytałem pismo z gazowni w ktorym wyrażaja zgode na wykonanie 128 m gazociagu i przyłączenie nas do sieci. Na forum zaglądam, ale się nie wypowiadam bo to nie moje tematy. Poza tym pomagam swojej Kasi rozkręcic biznes z oknami , drzwiami i reku. Na razie idzie tak sobie ale nie tracimy nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 14.06.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Betsi - u nas wsio po staremu. Własnie wróciliśmy z długiego weekendu spędzonego w nowym domu. Tynki mamy juz polożone i własnie przeczytałem pismo z gazowni w ktorym wyrażaja zgode na wykonanie 128 m gazociagu i przyłączenie nas do sieci. Czarku Z tym gazem to chyba dopiero początki? Czy macie już plany przyłacza zatwierdzone i termin wykonania przyłacza. U mnie przyłacze zrobione już chyba w marcu, a podłaczenia i umowy jeszcze nie ma. Jutro stawiają słup od prądu docelowego Przyłącze już gotowe. Podłogi prawie wylane - jutro kończą, styropian na elewacji prawie położony. I kolejne kooooszty................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 14.06.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Tak, dopiero początki.W sobotę bedzie geodeta żeby zauktualizowac mapy, potem ze 3 miechy czekania na mapki do celów projektowych.Następnie projekt i ZUD.Mamy nadzieje że ok. listopada gazik juz bedzie.Więc od tego czasu chyba tylko solary i kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.06.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 To znowu ja . Betsi - ale wy podlegacie pod zupełnie inną gazownię, mam nadzieje że nasza jest szybsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.06.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 [...] U mnie przyłacze zrobione już chyba w marcu, a podłaczenia i umowy jeszcze nie ma. [...] Tak spytam z głupia frant - dlaczego nie ma umowy? Jest z nią problem? Ja właśnie szykuję się do wystąpienia do gazowni o umowę. Dam im 6 miesięcy na realizację (powiedzieli, że potrzebują 3.) Gaz mam w ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.06.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Gaz mam w ulicy. Dobrze wam. My....nawet.....ulicy....... nie mamy Zajrzycie do nas wieczorkiem w weekend? Na małą nasiadówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.06.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 OK, przydałoby się.Jestem staroświecka i niektórych spraw nie lubię załatwiać na telefon. W sobotę mamy mieć nasiadówkę z majstrem. Nie wiem czy zejdzie nam z tym aż do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Interesy interesami, ale zapraszamy tez całkiem towarzysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Gaz w ulicy - oczywiście z naciskiem na gaz, bo ulica to tylko droga piaszczysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 15.06.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 [ Tak spytam z głupia frant - dlaczego nie ma umowy? Jest z nią problem? . Qurcze Nie wiem jak jest z ta umową. Na pewno jakś mamy, tylko nie jestem pewna czy na dostwę gazu nie powinna być jakaś oddzielna? Mój Jarek wie z pewnościa, bo to on zajmuje się tymi sprawami. Jewrioszka Mam nadzieję, że skoro Twoja gazownia jest gdzie indziej to wyrobisz się przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 15.06.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Betsi - dzięki za dobre słowo, mam nadzieje że i wy sie wyrobicie przed wrześniem. Na szczęście nie macie konieczności ciągnięcia gazociągu tak jak my. Cały weekend jesteśmy na budowie (nocujemy), jak macie ochote to zajrzyjcie, porównacie sobie tynki. (tylko nie w południe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 07.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Jewrioszki, co tam u was? Ostatni wpis prawie sprzed miesiąca Macie tyle roboty, czy dosyć forumowego życia Czy jedno i drugie? My gonimy w piętkę, ale więźba już jest. Prawdopodobniie będziemy ją opijać w poniedziałek. Jakby co zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 07.07.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 hej Zuberki, jakos tak nie bardzo mamy jak zaglądać, poniewaz mieszkamy juz na nowym (a tam niema netu). Szkoda że nie zajrzeliście wtedy jak was zapraszaliśmy, było kilka osób zawodowo zajmujacych sie wykończeniówka. , może byście skorzystali. W kazdym razie zapraszamy do siebie kiedy tylko macie ochotę, dzieli nas tylko 10 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.07.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Mieszkacie?Jutro dopytam się o szczegóły, bo sądziłam, że nadal tylko bywacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 09.07.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 A mieszkamy i można do nas zagladać. P.S. Qrcze zauważam u siebie ogromny niedobór formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts