Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jewrioszka -komentarze

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 376
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zlocik - czemu nie. Ale rowerowy odpada bo mamy tylko 1 rower na troje plus drugi do sprzedania bo Magda juz z niego wyrosła.

Marto jeszcze raz dzięki za wycieczkę, było naprawde świetnie, tylko mnie strasznie kregosłup bolał i wczoraj prawie nie mogłem chodzić. jest to jednak stara sprawa która odzywa sie co jakis czas.

Witam rodzinę Jewrioszków, którą wczoraj nie dane nam było poznać.Pies tylko groźnie szczekał i nie zamierzał nikogo wpuścić.

Ale dzięki Zazdrośnicy przynajmniej dotarlismy do tej Waszej małej wioski, którta taka mała to wcale nie jest.Domek fajnie się prezentuje i co najważniejsze widać postępy prac. No i podobno neta macie. Ho,ho!

Ekstra, że już mieszkacie.

Dominika czyli komarek

jewrioszka,

Dopiero teraz przeczytalam, ze juz osiedliliscie sie na nowych wlosciach :-) GRATULUJE! I jak sie mieszka? Skrobnij o wrazeniach :-) Mam nadzieje, ze pamietacie swoje sny z pierwszej nocy 8)

BTW jesli mozesz skrobnij na PW czy macie juz odbior budynku. Moj kierbud straszy mnie, ze dosyc dlugo trwa inwentaryzacja geodety. Czy to prawda? Jeszcze do swojego nie dzwonilam, ale musze w przyszlym tygodniu uzgodnic szczegoly odbioru. Ciekawe ile sobie za ta przyjemnosc policzy :roll:

• 2 weeks później...

Hejka

My nie mieszkamy w pałacu tylko w chatce na kurzej stopce :wink: . Nigdy zreszta pałacu nie chcieliśmy, bo to nie ten portfel. :-?

Też mieliśmy Iplusa ( przez 6 dni ), teraz korzystamy z Konstancin Net i bardzo sobie chwalimy, chodzi wszędzie.

Czemu do nas nie zajrzeliście, tak jak mówilaś? My zawsze jak śmigamy przez Bogatki to patrzymy czy jesteście, ale jeszcze nam sie nie udało. :-?

• 3 weeks później...

Cześć Jewrioszki

Jak posuwają się prace wykończeniowe i jak żyje się na wsi?

Zrobiłeś już tynk na elewacji? Jeśli tak to czy możesz polecić mi firmę do tynków? Jak wyszło poddasze?

Jakbyś jutro po południu przejeżdżał przez Bogatki, to będziemy :p Zapraszam.

Pozdrawiam

Beata