ms. 09.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ja czułam lekkie zakwasy w ramionach. Wymoczyłam się jednak w kąpieli i dziś jestem jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 10.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 W kazdym razie zapraszamy do siebie kiedy tylko macie ochotę, dzieli nas tylko 10 km. I vice versa, czas przyjechać i obejrzeć domek. Tylko niech ta pogoda się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.07.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 10 km - dobry dystansik, akurat na rowersy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 10.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 No to kiedy jakiś zlocik? W przyszłym tygodniu już chyba będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 10.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zlocik - czemu nie. Ale rowerowy odpada bo mamy tylko 1 rower na troje plus drugi do sprzedania bo Magda juz z niego wyrosła. Marto jeszcze raz dzięki za wycieczkę, było naprawde świetnie, tylko mnie strasznie kregosłup bolał i wczoraj prawie nie mogłem chodzić. jest to jednak stara sprawa która odzywa sie co jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.07.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 trochę nam głupio. U nas w zasadzie bez strat. Zuberku, nasze strony są wspaniałe na rower - odkryliśmy to już jakiś czas temu. Trochę dzieli Jeziorka - wycieczki "na drugą" stronę oznaczają obowiązkowe powtarzanie pewnych odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 10.07.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 No to dawajcie tutaj jakiś termin, może uda się zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 11.07.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 trochę nam głupio. U nas w zasadzie bez strat. Niema powodu . Kąpiel jeszcze nikomu nie zaszkodziła. A moje plecy to stara sprawa, w każdym bądź razie chcemy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 11.07.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Szkoda że u nas w rowerki ubogo, ale zawsze mozna na piechotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.07.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Czarku, miałeś rację - prawdziwe supły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 17.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.07.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam rodzinę Jewrioszków, którą wczoraj nie dane nam było poznać.Pies tylko groźnie szczekał i nie zamierzał nikogo wpuścić.Ale dzięki Zazdrośnicy przynajmniej dotarlismy do tej Waszej małej wioski, którta taka mała to wcale nie jest.Domek fajnie się prezentuje i co najważniejsze widać postępy prac. No i podobno neta macie. Ho,ho!Ekstra, że już mieszkacie. Dominika czyli komarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.07.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Co do tej interwencji z 10 czerwca. Ponieważ nikt nie naklikał to podejrzewam, że murarze dużo wcześniej odłączyli prąd. Centrala wycyckała baterię i baza nie mogła jej odpytać stąd interwencja. Tak mie się wydaje, a najgorzej jak sięcoś komuś wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 26.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Re Komarki strasznie nam przykro że nas nie zastaliście, następnym razem na pewno będziemy. re Kroyena raczej mało prawdopodobne bo oprócz aku... w centrali mam jeszcze UPS z przetwornicą i aku...33 ah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.07.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 jewrioszka, Dopiero teraz przeczytalam, ze juz osiedliliscie sie na nowych wlosciach GRATULUJE! I jak sie mieszka? Skrobnij o wrazeniach Mam nadzieje, ze pamietacie swoje sny z pierwszej nocy BTW jesli mozesz skrobnij na PW czy macie juz odbior budynku. Moj kierbud straszy mnie, ze dosyc dlugo trwa inwentaryzacja geodety. Czy to prawda? Jeszcze do swojego nie dzwonilam, ale musze w przyszlym tygodniu uzgodnic szczegoly odbioru. Ciekawe ile sobie za ta przyjemnosc policzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 30.07.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Re: Amber Tak naprawde to zamieszkaliśmy na budowie żeby ja przyśpieszyć. Wszystko robimy wlasnymi ręcami więc i czasu nam sie więcej schodzi. W każdym bądx razie w porównanie starych naszych 9m2 do obecnych 120m2 to pałac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 07.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cześć Jewrioszki Jak Wam się mieszka w Pałacu i jak idzie Wam wykończeniówka? Na jakim necie chodzisz. My właśnie zakupilismy I-plusa i sprawdziliśmy go w Bogatkach - chodzi dobrze choć na poddaszu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 07.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Hejka My nie mieszkamy w pałacu tylko w chatce na kurzej stopce . Nigdy zreszta pałacu nie chcieliśmy, bo to nie ten portfel. Też mieliśmy Iplusa ( przez 6 dni ), teraz korzystamy z Konstancin Net i bardzo sobie chwalimy, chodzi wszędzie. Czemu do nas nie zajrzeliście, tak jak mówilaś? My zawsze jak śmigamy przez Bogatki to patrzymy czy jesteście, ale jeszcze nam sie nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 08.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cześć Wam Szkoda że nie możecie nas zastać, ale rzeczywiście w Bogatkach bywam tylko w weekendy około południa, prawie codziennie jest Jarek ale w godzinach przedpołudniowych lub wczesnopopołudniowych. A ten Konstancin net to jakaś bezprzewodówka? Jaki jest koszt miesięczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 24.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Cześć Jewrioszki Jak posuwają się prace wykończeniowe i jak żyje się na wsi? Zrobiłeś już tynk na elewacji? Jeśli tak to czy możesz polecić mi firmę do tynków? Jak wyszło poddasze? Jakbyś jutro po południu przejeżdżał przez Bogatki, to będziemy Zapraszam. Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts