pontypendy 04.11.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 jewrioszka, trzymam kciuki za pogodę i niech Ci mury dalej rosną w takim tempie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.11.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Ponty..... wszelki duch Pana...... , duże dzięki , szkoda że nie mamy na was namiaru, jak to nie kłopot to podeslijcie na priva. I jeszcze raz dzięki, w przyszłym tygodniu liczymuy juz na wylewke, tylko jutro skończymy poprawiac fuszerke hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 05.11.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Jewrioszka, sorki że wracam do spraw starych, ale jestem na poczatkowym etapie biurokracji związanej z pozwoleniem. Jak udało ci się załatwić umowę z ZE w tydzień? Czy możesz kogoś polecić, lub do kogo trzeba by uderzyć w tej sprawie, aby było tak szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.11.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Przykro mi ale nic Ci nie podpowiem, pracuje w dużej firmie która ma umowy ze spóldzielniami, telekomuną, WZET-em itp. Po prostu w tej sprawie pomogli mi koledzy z pracy, którzy mają znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 05.11.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Jasne, rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Sobota była tylko dla mocarzy. Pomogliśmy koledze załadować 4m3 drewna z lasu. Samochód dwa razy się zakopał. Na asfalcie nie było problemów. Drewno kupowane było po znajomości, transport i załadunek własny. Znajomośc objawiła się tym, że leśniczy wydał w sobotę drewno, które oficjalnie sprzeda dopiero w środę (i tylko w środę). Oficjalnie odbiera się tylko we czwartki.Ale to tak przy okazji i nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.11.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Hehe, wiem cos o tym w tym czasie z Kasią ryliśy w ziemi , wyglądaliśy jak po kąpieli błotnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wis10 08.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam Czytam i sie zastanawiam co ile jeszcze chcesz w tym roku wybudowacskoro juz zamowiles wiezbe. Sam jestem przed stropem i caly czas obawiam sie ze zmiana pogody przerwie roboty do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 09.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ile dam rade, najlepiej do dachu i na tym koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Pogoda dopisuje, więc budować, budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Jewrioszka ja nie mysle , ze Twoj majster jest jakis wyjatkowy , oni tak maja Tak czy inaczej bedzie git . To do czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 24.11.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Rrmi sorki ale dzien byl za krótki i nie daliśmy rady was odwiedzić. Postaramy sie to nadrobić, a może by tak re-wizyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 27.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nie moge się napatrzeć tego orzecha, bardzo mi sie podoba, podobno jest kilka wersji jak go można zrobić, ale każdy powinien mieć swój domeczek, jak już działka bedzie moja, stanę na niej popatrze wokół i może mnie natchnie, chciałabym dopasować do otoczenia jak wchodze na forum i widzę że jesteście i wogóle to mi się ciśnienie wyrównuje bo czasem panikuję trochę czy dam radę, a Wy jakos otuchy dodajecie, nie smaruję, prowde godom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 27.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No to byla decyzja mojej Jewrioszkówny i tu muszę udeżyc czolem i napisac że bardzo trafna. dzięki Kasiu P.S. Nie wiemy ile jest wersji ale chyba tylko 2 z garażam i bez, w każdym razie nasz projekt jest trzecim kupionym w historii i będzie chyba pierwszym zbudowanym o którym wiemy Ale ze mnie chwalipięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jewrioszka, znowu popełniłam błąd i chcąc wypowiedzieć się w komentarzach, wysłałam post gdzie indziej. Odkryłam na szczęście mój błąd i od tej pory postaram się trafiać do celu.A tak przy okazji, wpisałam Cię do książki kontaktów w moim gg. Teraz wiem, kiedy jesteś dostępny lub zaraz wracasz.Nieustająco trzymam kciuki za Waszą budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 27.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 dzięki Zaklikaj do nas to i my was dodamy. P.S. Jeszcze nie wiemy czy w sobote lub niedzielę będziemy, ale i tak zapraszamy na nasze poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 27.11.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A status "zaraz wracam" to mamy na stałe, czasem mężus jeszcze jakiś .....opis wstawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 gg 2858888Zainstalowane na komputerze w robocie, więc w godzinach od - do. Co do ikon, faktycznie w zeszłym tygodniu pojawił się ludzik z literą i. Ten weekend jesteśmy. Będziemy się kręcić po składach budowlanych i firmach od dachów. Postaram się, żeby nas dokręciło do Dobrzenicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 28.11.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Zapraszamy , tylko że jeszcze nie wiemy którego dnia dokładnie będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.12.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Jewrioszka, skąd brałeś beton na strop? Możesz podać kontakcik, zaraz zapiszę w zeszyciku. Niefajnie, że więźba ze Starachowic kosztowała tyle nerwów. But on the other hand, więźba zostanie a o kmiotku-kierowcy z czasem zapomnisz. Po roku będziesz się nawet z tego śmiał. I tak jesteś niesamowitym szczęściarzem, święta za pasem a na Waszej budowie aż furczy. I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts