jewrioszka 02.02.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Rxo sądze że wszędzie oferuja to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 02.02.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam. Jakie reku montujesz i ile będzie cię kosztowało? Montuje reku prawdopodobnie Venmara ( ok. 6000) Instalacje wykonuje sam. (0zł) Przewody i cały stuff kupuje w hurtowni. (ok 1500zł) Projekt robi mi fachowiec (800zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rxo 03.02.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Rxo sądze że wszędzie oferuja to samo. Dzięki, chyba kupie tam gdzie go znalazłem. Od poniedziałku będę chciał się ostro wziąc za załatwianie spraw między innymi: -znaleźc elektryka żeby mi podłączył prąd na działce -spotknie z architektem -zdobycie warunków z wodociągów (bo nie wiem czy wiecie musze budowac sam siec wodociągów-tzn przedłużyc go od sąsiada do mnie) itd. bede Was informował co mi się udało załatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.02.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Przejrzyj posty użytkownika Bipop on miał jakis ciekawy patent na rzowiązanie problemu z wodociagami. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1413246&highlight=#1413246 Żebys za dużo nie szukał to pod tym linkiem przejrzyj posty Bipopa z 4 i 5 Października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.02.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witaj jewrioszka! Fajne macie kominy Powiedz co to za płytka. Bardzo podoba mi się piaskowiec, ale nie wiem czy prawdziwy kamień wytrzyma na kominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.02.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Dzięki.My użyliśmy płytki elewacyjnej Montana Popiel firmy Dakama. http://www.dakama.com.pl/kamien.html Tez jesteśy ciekawi czy nie odpadną, z tym że my mamy komin wielowarstwowy więc nie będzie sie tak nagrzewał jak inne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rxo 03.02.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Przejrzyj posty użytkownika Bipop on miał jakis ciekawy patent na rzowiązanie problemu z wodociagami. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1413246&highlight=#1413246 Żebys za dużo nie szukał to pod tym linkiem przejrzyj posty Bipopa z 4 i 5 Października Dzięki za linka,ale ja aż takich problemów nie mam. Pogodziłem się z tym że muszę sobie przedłużyc sam i koniec, najbardziej denerwuje mnie biurokracja. Na odpowiedź z ochronny środowiska muszę czekac min 3 m-ce, a nawet straszą mnie 6-ścioma miesiącami.Procedury normalnie takie jakbym chciał zakopac bombe atomową , a nie kawałek rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rxo 03.02.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 A patencik rzeczywiscie niezły Zrobie tak samo jak Bipop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 03.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Wiedziałem że ci sie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.02.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Mojemu Darkowi reku śni się po nocach. Ja jestem radziecki człowiek i niespecjalnie przeszkadza mi spanie w domu przy zamkniętych oknach.Zapamiętałam jednak Twoje słowa, że gdybyś miał projekt reku to już na etapie budowy inaczej rozwiązałbyś niektóre sprawy. Akurat mamy trochę czasu, bo czekamy na pozwolenia na budowę, więc jest okazja, żeby przemyśleć instalację i zdecydować się na ewentualne zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.02.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Mojemu Darkowi reku śni się po nocach Chyba cie to nie martwi? Bo mojej żony na pewno nie, że mi sie teraz pływające szambo śni po nocach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.02.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Mi to w spaniu nie przeszkadza, ale widzę, że się chłop męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.02.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 pływające szambo!!! jak zapytałeś o namiar na dźwig to coś mnie tknęło, ale jak zobaczyłam dziennik budowy, aż mnie zatkało. Woda na dnie dołu trochę stała, ale ostatni tydzień dał do pieca. I zrobiła się katastrofa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.02.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Nie jest mi wesoło, w środe osadzam je ponownie, zdam relacje jak mi poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rxo 06.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Właśnie widziałem zdjęcia twojego szamba i terenu dookoła Współczuje.....już wiem jak musiałeś się czuc kiedy to zobaczyłes... Nie chce drążyc nerwowego tematu, ale jest to problem wielu budujących Co robic żeby tego uniknąc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 06.02.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 No to sie narobiło... Współczucie...Ale dasz sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 06.02.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Tak jak napisałam na forum, jeśli by jutro wynikły jakieś problemy z dźwigiem czy ogólnie, jestem jutro w pracy to podzwonię w razie macie do mnie koma ech zawsze takie coś przychodzi z niespodziewanej strony, dach się super trzyma a szambo dało ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.02.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Co robic żeby tego uniknąc?? RXO - od razu zasypać, nie robic niczego w połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rxo 06.02.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Miałem na myśli również zasypane szamba, bo i takie moim znajomym sprawiały podobne problemy jak twoje.W każdym bądź razie powodzenia, za miesiąc będziesz sie z tego śmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.02.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 RXO ja juz sie smieje bo zmienic tego nie mogę i wpływu na to nie mam zadnego.Więc złośc nic tu nieda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts