mika30 09.04.2003 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Kupilam ceramikę do 3 łazienek hiszpanskiej firmy "Roca", aktualnie jestem w trakcie reklamacji 7 z 14 kupionych sztuk. Czy ktos miał podobne doświadczenia z tą firmą ,czy nademną ciąży jakieś fatum ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 a co z nią nie tak ?...sama chciałam kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika30 10.04.2003 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 TESKA kompakt "Sydney" (1167zł)niedolane szkliwo na pokrywie zbiornika wody, wyszczerbiona muszla w dodatku zaklajstrowana jakimś korektorem żeby nie było widać, brak szkliwa w trzech widocznych miejscach na umywalce, ciemne plamki pod szkliwem w większości elementów - może niezbyt wielkie ale jak placisz tyle to chcesz mieć ok. Dzwonilam do działu jakości Roca w Gliwicach i bardzo miły pan powiedział że tak nie może być i mam prawo do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 10.04.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 On 2003-04-09 19:25, mika30 wrote: Kupilam ceramikę do 3 łazienek hiszpanskiej firmy "Roca", aktualnie jestem w trakcie reklamacji 7 z 14 kupionych sztuk. Czy ktos miał podobne doświadczenia z tą firmą ,czy nademną ciąży jakieś fatum ??? W starym mieszkaniu też miałam kompact ROCA i też niestety od razu nie działał system zatrzymania wody w spłuczce (przy drugim wciśnięciu guziczka powinna woda przestać lecieć - niestety w ogóle nie miałam sił go wcisnąć). Po jakimś czasie w ogóle się popsuło - już nie pamiętam czy nie leciała woda czy cały czas leciała - w każdym razie trzeba było wymienić cały środek. Oczywiście wymieniliśmy na byle jaki za grosze i działał. Teraz, jak wybudujemy domek nie wiem czy się zdecyduję na ROCA - mimo, że mi się podoba. magero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts