martinezbb 28.09.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 mieszkalismy w takim oto domku przez 7 latekhttp://img217.imageshack.us/my.php?image=dsc01344ce1.jpga od maja br mamy juz troche inny i wiekszy domekhttp://img171.imageshack.us/my.php?image=dsc03060mh6.jpgten budynek po leewej bedzie do rozbiórki na wiosne jak skonczymy garaz i pom gospodarcze i tm przeiesiemy troche gratów ze stodoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 28.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Super! Bardzo mi się podoba Wasz nowy-stary domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 01.10.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 tak nasz dom wygladał jescze w maju 2006 http://img217.imageshack.us/img217/336/dsc01344ce1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 01.10.2007 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 stan na dzien 1.10.2007 widok od strony poludniowo zachodniej http://img251.imageshack.us/img251/6931/dsc05820dm3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 01.10.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 widok od zachodu http://img108.imageshack.us/img108/7582/220907030iw5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Jak to miło popatrzeć jak z kopciuszka Twój domek przeradza się w księżniczkę Widzę, że część elewacji masz pokrytą drewnianymi deskami. Bardzo mi się to podoba. Napisz proszę jakie to drzewo i jak to trzeba pielęgnować. Czekam na więcej zdjątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 01.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Coś pięknego! Jestem pod wrażeniem. A gdzie książę, co żabkę całował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 01.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Przepiękny kolor elewacji. Właśnie taki planuję. Możesz napisać jak sie nazywa. Ewentualnie jaka to farba czy tynk. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 02.10.2007 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 tynk na elewacji pochodzi z firmy kabe-tynk akrylowy 1,5mm biały,ale lekko juz przybrudzony. deska sosnowa ze specjaklnymi frezami od strony wenętrznej pomalowana lakierem bezbarwnym sciągany na zamówienie z niemiec cena 0k 100 pln za lakier +grunt ,lakier z filtrem uv zapobiegający ciemnieniu drzewa. na dodatek drewno zostało dodatkowo naciągniete parafiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.10.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 martinezbb od dawna jestem wielbicielką domu i długo czekałam na te zdjęcia Dzięki za priva i podobnie jak koleżanka wyżej zapytuję o tynk, kolor i drewno, czym impregnowales i co to za rodzaj drewienka Pozdrawiam serdecznie o ile pamiętam próbowałeś we wnętrzach troche betonu jak Ci to wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.10.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 o! zanim wydusiłam pytanie juz odpowiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.10.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 tynk na elewacji pochodzi z firmy kabe-tynk akrylowy 1,5mm biały,ale lekko juz przybrudzony. ja też planuję tynk 1,5 z Kabe, masz może jakieś uwagi na jego temat? deska sosnowa ze specjaklnymi frezami od strony wenętrznej pomalowana lakierem bezbarwnym sciągany na zamówienie z niemiec cena 0k 100 pln za lakier +grunt ,lakier z filtrem uv zapobiegający ciemnieniu drzewa. na dodatek drewno zostało dodatkowo naciągniete parafiną. jaki profil jest tych deseczek? i zainteresował mnie ten lakier z filtrem UV, można go stosować z lakierobejcą ? i ten lakier- grunt, jaki? po co? i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 02.10.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ale zmiana! Czy ze starego domu cokolwiek zostało ? Slicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 02.10.2007 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ale zmiana! Czy ze starego domu cokolwiek zostało ? Slicznie. na dzień dzisiejszy ze starego domu zostało niewiele scany na starej częsci i troche mebli.nic pozatym wieczorem wkleje cos z wnętrza i pozostałe strony domu-tak mi sie wydaje bo zonka ma wolne i ma robic zdjatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 02.10.2007 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 tynk na elewacji pochodzi z firmy kabe-tynk akrylowy 1,5mm biały,ale lekko juz przybrudzony. ja też planuję tynk 1,5 z Kabe, masz może jakieś uwagi na jego temat? co do tynku nie ma po za jedna z tego co mi wiadomo firma kabe sie podzieli ła czy cos w tym rodzaju i jeak bedziesz kupowac to dokładnie zapisz sobie typ wszystkich farb, gruntów i tp pozwoli ci to w przyszłosci i uniknąć komplikacji zwiazanych z dobiorem ewentualnych braków - ja tak miałem i był problem z farbą ( brałem białą- podstawową a pani w firmie jaką biała podstawową) deska sosnowa ze specjaklnymi frezami od strony wenętrznej pomalowana lakierem bezbarwnym sciągany na zamówienie z niemiec cena 0k 100 pln za lakier +grunt ,lakier z filtrem uv zapobiegający ciemnieniu drzewa. na dodatek drewno zostało dodatkowo naciągniete parafiną. jaki profil jest tych deseczek? sz szerokośc 150mm na piórowpust i zainteresował mnie ten lakier z filtrem UV, można go stosować z lakierobejcą ? nie wiem pogadam z zonka ona to załatwiała-ewentualnie dam namiary na goscia i ten lakier- grunt, jaki? po co? i dlaczego? grunt dałem rok temu na te deski i sie nic znimi nie działo mozxna juz je wtedy mocowac - deski były mniej narazone na zabrudzenia przy montażu a lakier jako zamkneicie farby po zakończonych pracach na elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 02.10.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 piękny dom, prosta bryła bardzo mi się podoba... z niecierpliwością czekam na dalszy postęp prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 12.10.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Nigdy bym nie pomyślała, że ze zwykłego sześcianu może wyjśc coś tak ciekawego.... Gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.10.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Domek cudowny,swietnie sie prezentuje.czekam z niecierpliwoscia na zdjecia wnetrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 29.10.2007 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 nadeszła ta wiekopomna chwila na wklejanie wnetrza i oto pierwsze zdjatko- widokod strony schodów na pokój http://img68.imageshack.us/img68/6663/dsc06015yx0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 29.10.2007 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 widok od pokoju na schody i kominek http://img138.imageshack.us/img138/7784/dsc06011df6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts