martinezbb 29.10.2007 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 a teraz widok z"dziury obok kominka na pokój i kawałek kuchni http://img69.imageshack.us/img69/9379/dsc06014tg9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 29.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Ja proszę o więcej, bardzo przyjemne wnętrze lekkie i ciepłe. projektantka proponowała nam takie balkonowe okienka w rogach salonu, ale jakieś nie mogłam sobie tego wyobrazić. teraz widzę, że to bardzo sympatyczne rozwiązanie. Pozdrawiam i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 o kurka.. ale schody no nieźle, nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpiet 29.10.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No nie, schody mnie zastrzeliły, inwencja rewelacyjna . Naprawdę pomysłu na takie schody będę Wam zawsze zazdrościił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Dawno mnie tu nie był. Ja pierniczę, ale bajerandzkie schody Wnętrza bardzo cieplutkie i jaśniutkie. Pięknie, pięknie. GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 I tak z brzydkiego kaczątka narodził się łabędź!!! Rewelacja!!! Schody mnie powaliły!! Naprawdę gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 29.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Jakiego koloru są ściany w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 o matko i córko!dech mi zaparło na widok zdjęć elewacji, a środek zapowieada się jeszcze lepeij- więęęceeeej zdjęć prosiemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 30.10.2007 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jakiego koloru są ściany w salonie ? na zdjeciu sciany wygladają na delikatny bez, ale faktycznie są pomalowane na biało-w trakcie robienia zdjec słonce tak własnie swieciło ze zmieniło kolor scian. Nowy kolor prawdopodobnie bedzie za rok jak wszystko co ma popękac już popęka i wtedy bedziemy szalec z kolorami. Ale sufit napewno zostanie biały.Kominek bedzie jeszcz e obłozony kamieniem-sciany za kominkiem oraz kominek w kolorze okładziny. pozostałe sciany to pozostawiam mojej zonia mi pozostanie tylko położenie nowego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.10.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Marcin ja wiedziałam że jak wejdziemy do środka to czymś mnie zabijesz gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 30.10.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 schody rewelka!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 30.10.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jakiego koloru są ściany w salonie ? na zdjeciu sciany wygladają na delikatny bez, ale faktycznie są pomalowane na biało-w trakcie robienia zdjec słonce tak własnie swieciło ze zmieniło kolor scian. Nowy kolor prawdopodobnie bedzie za rok jak wszystko co ma popękac już popęka i wtedy bedziemy szalec z kolorami. Ale sufit napewno zostanie biały.Kominek bedzie jeszcz e obłozony kamieniem-sciany za kominkiem oraz kominek w kolorze okładziny. pozostałe sciany to pozostawiam mojej zonia mi pozostanie tylko położenie nowego koloru Gratuluje pomysłu na dom i jego realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Wow, dla mnie bomba! Czekmu tak malo zdjec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 30.10.2007 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 jak tylko zrobimy jakies fajne nowwe zdjecia wnetrz napewno takowe umiescimy.Teraz tylko tyle wkleiłem boo sie nadawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No to poczekamy, poczekamy. A kto mial taki pomysl z kominkiem? Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 30.10.2007 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 my lubimy proste rzeczy i architekt zaznaczył wtym miejscu kominek a wyglad był zaczerpniety z róznych gazet które przed budową domu zostały przez nas przewertowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 30.10.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ktoś kiedyś powiedział,że piękno tkwi w prostocie - i własnie wasz dom i jego wnętrze jest tego przykładem.Okazuje się, że setki swiatełek i "fale" na sufitach to ... , a zresztą ! jak dla mnie PIĘKNIE !!!pozdrawiam i czekam na jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 30.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A mnie bardzo podobają się wasze płytki podłogowe - taki fajny kolorek. Napisz kto jest ich producentem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.11.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 niesamowite schody piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 zatkało mnie po prostu...ślicznie u Was. Schody-rewelacja. WIECEJ FOTEK PROSIMY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts