zosanka 26.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 WooooW! Jakie schody! CUDOWNE! W ogóle cały domek super! Na pewno dużo się od ostatniego wpisu pozmieniało, więc mam nadzieję, że wrócisz i wkleisz kilka nowych zdjęć A możesz mi podać namiary na Swojego architekta? Jak wyglądała współpraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 26.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ZAKOCHAŁAM SIĘ W TYCH SCHODACH!!!!!!!! gratulacje! piękny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 26.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Czy autor odwiedza jeszcze to forum? Chciałem zapytać o sposób wykonania tego podjazdu: http://img119.imageshack.us/img119/362/dsc06056ov4.jpg Interesuje mnie co pod spodem i jak taki podjazd spisuje się w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 28.06.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Uzytkownik jest czasami na forum. Wjazd jest na solidnej podbudowie- 40cm grubego klinca ale nie żóltego tylko szarego a na to 10 drobnego. Jedynym problemem jest to iż w zimie trochę tego kamyczka jest na trawie i drobny ale to drobny w garażu- może kiedyś zamienimy to kostkę granitową. raz do roku ewentualne roślinki które sobie tam same porosły traktujemy randapem i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 28.06.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 WooooW! Jakie schody! CUDOWNE! W ogóle cały domek super! Na pewno dużo się od ostatniego wpisu pozmieniało, więc mam nadzieję, że wrócisz i wkleisz kilka nowych zdjęć A możesz mi podać namiary na Swojego architekta? Jak wyglądała współpraca? już wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 28.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 piekny dom, a schody jak żurnala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosanka 28.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 WooooW! Jakie schody! CUDOWNE! W ogóle cały domek super! Na pewno dużo się od ostatniego wpisu pozmieniało, więc mam nadzieję, że wrócisz i wkleisz kilka nowych zdjęć A możesz mi podać namiary na Swojego architekta? Jak wyglądała współpraca? już wysłałem dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam! Mam nadzieje, że autor odwiedza czasem ten wątek. Rewelacyjny dom - gratuluję. Całkiem przypadkiem na niego trafiłam. Chciałam zapytać jak macie rozwiązane odwodnienie i w jakiej technologi jest zrobiony dach tego pięknego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 07.09.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 prostota i wysublimowana elegancja - to doskonałe połączenie i odnosi się do tej części kominkowo - schodowej? - okropny zlepek słów tu popełniłam - ale miejsce pięknie rozwiązane, uwielbiam takie rzeczy - łączenie starego z nowym też wychodzi mi bardzo dobrze.I trzeba mieć szczęście do architekta, bo chyba pomagał Wam ktoś z tym budynkiem. Naprawdę doskonale to sobie wymyśliliście. Ja nie miałam takiego szczęścia - walka z architektem jeszcze trwa, ale już jestem na przegranej. an Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.09.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 A ja tu trafiłam za tutli_putli i bardzo jestem ciekawa jak teraz wyglądają wnętrza. Domek piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.09.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Beta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.09.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Beta Przeczytałam u Ciebie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja w dzienniku mazo Ten dom naprawdę jest super i podobna bryła do mojego. Szkoda, że właściciel nie ma czasu tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja w dzienniku mazo Ten dom naprawdę jest super i podobna bryła do mojego. Szkoda, że właściciel nie ma czasu tu zaglądać Może na PW trzeba uderzyć Mi też się dom bardzo podoba. parterówki z płaskim dachem to moja miłość Ciekawa jestem jak jest urządzony wewnątrz bo bardzo podobne będę mieć okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Odpisałam Ci w Twoich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 18.09.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 bardzo przepraszam ale sami wiecie jak to jest w tzw sezonie ogórkowym czyli w lecie więcej czasu w ogrodzie nad wodą itp niż przed kompem ale juz się poprawiam. zaraz zabieram się za poszukiwania nowszych zdjęć wnętrz oraz ogrodu. ps udało nam się już doprowadzić do używalności dwa pomieszczenia w starej części tj- stara kuchnia zmieniła się w naszą sypialnie, a pokój dzienny zmienił się w pokój martyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.09.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Czekamy, czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 18.09.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam! Mam nadzieje, że autor odwiedza czasem ten wątek. Rewelacyjny dom - gratuluję. Całkiem przypadkiem na niego trafiłam. Chciałam zapytać jak macie rozwiązane odwodnienie i w jakiej technologi jest zrobiony dach tego pięknego domu. witaj, dach krokwie 6x20cm montowane co 50 cm,odeskowany pokryty papą 3 warstwy. co do odwodnienia to tradycyjnie wokół domu i do kolektora "naturalnego" tak nazywam system rur w ogrodzie gdzie woda jest rozprowadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 18.09.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja w dzienniku mazo Ten dom naprawdę jest super i podobna bryła do mojego. Szkoda, że właściciel nie ma czasu tu zaglądać Może na PW trzeba uderzyć Mi też się dom bardzo podoba. parterówki z płaskim dachem to moja miłość Ciekawa jestem jak jest urządzony wewnątrz bo bardzo podobne będę mieć okna. zdjęcia wnętrza- nowej części są we wątku, natomiast starej części poproszę moją połowę aby zrobiła te dwa pomieszczenia i je wkleję. rzut domu jest wklejony w innym wątku: Nowoczesne domy-inspiracje. tam tez jest kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.09.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ok. ale ten dach wyglada jak płaski. Jaki macie system rynien? Czy to dach ze spadkiem czy całkiem płaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts