niktspecjalny 28.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Selimm ma pomysly na nowe topiki to nich ma.Ja to tylko wykonałem. Zaczynam "resocjalizacje". selimm jaki nastepny pościk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No jak Ci tak bardzo na tym zależy to w ostateczności mogę na Ciebie zagłosować. Kurna tak dla równowagi jak powiedzial selimm zagłosuj tyż na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A ja stawiam na Selimma w kategriii "men's" oraz Rrmi w kategorii women's. Może bęść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 O zesz ....Niech mu Redakcja da kubek bo nas zamęczy teraz musisz wysupłać osoby w poszczeg.kateg. np.- - najbardziej nerwowy forumowicz ..tu nawet swojego typa mam -najlepszy avant -kto ma najlepsze teksty -najlepszy doradca na tym forum - kto ma najwieksze poczucie humoru -kawalarz -najwiekszy kasztaniasz -statsowanie -kto ma najlepszy podpis ....no i jeszcze moze -najgłupsza inicjatywa roku itd... ps. mam nadzieje ze zajmnie Ci to jakis tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ja tam sie z Selimem nie bede parowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ja tam sie z Selimem nie bede parowala No patrz, a nawet się nie zastanowiłem cóż by z tego wyszło...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 28.09.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ja tam sie z Selimem nie bede parowala No patrz, a nawet się nie zastanowiłem cóż by z tego wyszło...? Moze Selimrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.09.2006 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 O zesz ....Niech mu Redakcja da kubek bo nas zamęczy teraz musisz wysupłać osoby w poszczeg.kateg. np.- - najbardziej nerwowy forumowicz ..tu nawet swojego typa mam -najlepszy avant -kto ma najlepsze teksty -najlepszy doradca na tym forum - kto ma najwieksze poczucie humoru -kawalarz -najwiekszy kasztaniasz -statsowanie -kto ma najlepszy podpis ....no i jeszcze moze -najgłupsza inicjatywa roku itd... ps. mam nadzieje ze zajmnie Ci to jakis tydzien selim zapomnialeś o: najgorzej i nie w temacie odpowiadajacy forumowicz. Da sie zrobić ale troszku póżniej bo jade na "lambade"a po przyjeżdzie założe pościk ,najlepsze a może najciekawsze zdjęcie z mojej najlepszej "dzamprezy". No wiesz w fotkach i w wielu innych równać się nikt ze mna nie może.hehehehe.I to nie są początki narcyzmu.Zresztą jak nie wierzysz to zapytaj Redakcji. DOZOBACZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 29.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No jak Ci tak bardzo na tym zależy to w ostateczności mogę na Ciebie zagłosować. Kurna tak dla równowagi jak powiedzial selimm zagłosuj tyż na mnie. Przeceniasz mnie - aż taki dowcipny to ja nie jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 to były luzne mysli ..tzw..skr.myslowe Ty tu jestes szpecem od marketingu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.09.2006 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 to były luzne mysli ..tzw..skr.myslowe Ty tu jestes szpecem od marketingu .... zalatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zanim usuną wątek muszę napisać bez kozery że najbardziej lubię siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 29.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zanim usuną wątek muszę napisać bez kozery że najbardziej lubię siebie Nie musisz tego pisać - wszyscy już to dawno wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zanim usuną wątek muszę napisać bez kozery że najbardziej lubię siebie Narcyz k...a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 29.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 NS - a co zrobiłeś z pieskiem? Chyba się nie odkochałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 29.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 NS - a co zrobiłeś z pieskiem? Chyba się nie odkochałeś? Moze poszczul nim kota. ( tego z zadlem... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 30.09.2006 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Zanim usuną wątek muszę napisać bez kozery że najbardziej lubię siebie Narcyz k...a! Już dawo mówiłm że Narcyz to się kolega jabko oburzał jak mało kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.10.2006 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 NS - a co zrobiłeś z pieskiem? Chyba się nie odkochałeś? Dobre pytanie.To powolne "konanie"już niedługo wogóle znikne ,dzieki wam i kochanej Redakcji.Kwestia czasu.A moja suczke "pepsi "kocham nadal. http://images3.fotosik.pl/184/226182e07ff27685.jpg jej sie nie da inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.10.2006 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 NS - a co zrobiłeś z pieskiem? Chyba się nie odkochałeś? Moze poszczul nim kota. ( tego z zadlem... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts