Kasialu 13.01.2007 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Mpb1971 tapete w róze znalazłam na http://www.portap.pl spisałam symbol, ale niestety nie pamiętam i zamówiłam w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 13.01.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Edybre drzwi na taras maja nast wymiarylewe wys 221cm szer 60środkowe wys 221 szer 98prawe wys 221 szer 100http://images11.fotosik.pl/20/6698ced23c93400dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 13.01.2007 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 tak się uchyla http://images13.fotosik.pl/14/4a8c5b59e656d722med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 13.01.2007 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 a tak sie otwiera: /nie patrzcie na gruz za oknem / http://images14.fotosik.pl/23/9febbc572831c92emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 13.01.2007 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 DonDomel dzięki za namiar na fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 16.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Wszystkich przepraszam, ze tak późno odpowiadam na pytanka, ale cała rodzina poległa w chorobie. Wstawiam fotki okien tzn jak się otwierają dla Irona Serdeczne dzieki za zdjecia , prosilbym jeszcze o wymiary tego okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 01.02.2007 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Marżę o dniu kiedy luzak powie, że mogę ruszyć na zakupy i nabyć wszystko o czym marzę do naszego domku. Lista powstała słuszna. Naliczyłam 31 pozycji od zasłon, dywaników, obrazków, zyrandola po wazony ramki i inne dodatki. Musze uprzytulnić mój domek koniecznie. Obeznie jestem na etapie poszukiwania maszyny singer na pięknych nogach i zegara kolejowego. Może ktoś chce zbyć? Kiedy to wszystko zamieszka w moim domku?? Iron bardzo Cię przepraszam, że nie podałam wymiarów okien do tej pory, ale dzieciaki chorują i nie mam jak tam wejsć. Luzak pracuje, wraca późno i za nic nie mam sumienia żeby go tam na ten nasz strych wygnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 01.02.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kasialu powaliła mnie sypialnia dzieci, przegustownie dobrane kolorki Sama malowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 01.02.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Znowu ja To brązowe (na początku)...baaardzo brzydkie Dobrze, że się go pozbyłaś! Za to ogród fajowy i jaki zielony Co to za kafelki w kuchni, szczególnie ten niebieski dekor? Bardzo ładnie się prezentuje. Napisz, prosze jaką techniką malowałaś te paski w sypialni dzieci, no i jak długo? Pozdrawiam i czekam na dalsze efekty pracy! Dużo zdrowia dla dzieciaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 03.02.2007 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Kolorki dobierałam sama zmieniając koncepcję 7 razy w tygodniu. Szerokość pasków przypadkowa malował malarz przyklejajac taśmy - mozolna praca i niestety cieżko było ponieważ farba odchodziła razm z taśmą. Kafelki w kuchni to Tubądzin "Majolika" i dekory i białe tzn to taka złamana biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 03.02.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 I ja dołączam się do gratulacji,piękny domek!!!! Też poluję na kafelki "majolika",ale podobno już nie robią i nie można kupić..... No i moje pytanie CO macie na podłodze?????I jak się to sprawuje?//Bardzo ładny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margie 03.02.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Czec Kasialu:)) Fajnie:0 Dzieciecy pokoj rewelacja:)W lazience mowiz ze gorco? Ja bym zdecydowanie ochlodzila sciany: wnetrza wnek na bialo, a zewnetrza zabudowy na chlodny ciemniejszy braz.To samo w salonie: Sorry, ale zdecydowaie kanapa nie pasuje stylem do salonu.... Fajnie wyszlo polaczenie roz, zelaznego kominka i krysztalu na suficie, ale juz te wneki troche ie w tym stylu no i te kanapy... Zabudowe pzemaluj na chlodny fiolet z domieszka brazu, kanapy, jesli nie mozesz ich pzretapicerowac na bardzo jasny, chlodny wrzos, prawie bialy lub na ecru,to przynajmnej narzuc jakis pled, narzute, daj pare poduszek... Zaslony jasne, ecru i juz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts