Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Luzakowy domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Marżę o dniu kiedy luzak powie, że mogę ruszyć na zakupy i nabyć wszystko o czym marzę do naszego domku. Lista powstała słuszna. Naliczyłam 31 pozycji od zasłon, dywaników, obrazków, zyrandola po wazony ramki i inne dodatki. Musze uprzytulnić mój domek koniecznie.

Obeznie jestem na etapie poszukiwania maszyny singer na pięknych nogach i zegara kolejowego. Może ktoś chce zbyć?

Kiedy to wszystko zamieszka w moim domku??

Iron bardzo Cię przepraszam, że nie podałam wymiarów okien do tej pory, ale dzieciaki chorują i nie mam jak tam wejsć. Luzak pracuje, wraca późno i za nic nie mam sumienia żeby go tam na ten nasz strych wygnać :D

Znowu ja :roll:

To brązowe (na początku)...baaardzo brzydkie :o Dobrze, że się go pozbyłaś! Za to ogród fajowy i jaki zielony :)

Co to za kafelki w kuchni, szczególnie ten niebieski dekor? Bardzo ładnie się prezentuje.

Napisz, prosze jaką techniką malowałaś te paski w sypialni dzieci, no i jak długo?

Pozdrawiam i czekam na dalsze efekty pracy!

Dużo zdrowia dla dzieciaczków :lol:

Kolorki dobierałam sama zmieniając koncepcję 7 razy w tygodniu. Szerokość pasków przypadkowa :D malował malarz przyklejajac taśmy - mozolna praca i niestety cieżko było ponieważ farba odchodziła razm z taśmą.

Kafelki w kuchni to Tubądzin "Majolika" i dekory i białe tzn to taka złamana biel.

Czec Kasialu:))

Fajnie:0 Dzieciecy pokoj rewelacja:)

W lazience mowiz ze gorco? Ja bym zdecydowanie ochlodzila sciany: wnetrza wnek na bialo, a zewnetrza zabudowy na chlodny ciemniejszy braz.

To samo w salonie: Sorry, ale zdecydowaie kanapa nie pasuje stylem do salonu.... Fajnie wyszlo polaczenie roz, zelaznego kominka i krysztalu na suficie, ale juz te wneki troche ie w tym stylu no i te kanapy... Zabudowe pzemaluj na chlodny fiolet z domieszka brazu, kanapy, jesli nie mozesz ich pzretapicerowac na bardzo jasny, chlodny wrzos, prawie bialy lub na ecru,to przynajmnej narzuc jakis pled, narzute, daj pare poduszek... Zaslony jasne, ecru i juz:)