NUTKA 28.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 pomarzyc dobra rzecz, oj zycie, zycie... http://mdom.pl/index.php?m=4&sm=2&id_realizacji=32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 28.09.2006 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 prawde mowiac to ...niespecjalnie rzucaja mnie na kolana te laboratoria ze zdjec ...ale ja tam prosty chlop ze wsi jestem (Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.09.2006 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Nie zgadzam się - wnętrza które pokazała Nutka to ciepłe, przytulne wnętrza, dobrze zaprojektowane - nowoczesne, ale przytulne, nie ma tam nic "laboratoryjnego". Wnętrza o jakich ja marzę to np:http://mocoloco.com/sanfrancisco/archives/dzine.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 29.09.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 tej nocy mıalem mnostwo czasu ı przyjrzalem sıe tym wnetrzom - dla mnıe te wnetrza - takze zaprezentowane przez Cıebıe sa takıe ....hm ...zımne hotelowe ...nıby wszystko cacy ...z pomyslem ... z rozmachem nawet .... ale takıe nıeprzytulne w ogole .... sıedze teraz w podobnym pomıeszczenıu - ktore wyglada jak dom sultana - ogromna szklana scıana, ultranowoczesne meble poprzetykane starymı zloconymı otomanamı .... komputery stoja na zloconych stolıczkach o nogach powykrecanych jak chınskıe paragrafy- nıe lubıe takıch wnetrz, chocıaz juz wıdze te usta rozwarte w zachwycıe, jakby ktos taka chalupe mıal .... poza tym przestancıe wklejac zdjecıa z materıalow reklamowych ...pfff ... ınteresujace ı cenne sa zywe zdjecıe ındywıdualnych rozwıazan ...jakıchs pomyslow ....a przeklejanıe folderow reklamowych nıewıele wnosı. (Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 29.09.2006 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A a trzymam sztame z BK. Te wnetrza w linku nie wieją chlodem, sa poprostu nowoczesne. A my wlasnie taka stylistyke preferujemy. Mezczyzni nic tylko żółcienie preferują i drewno w nieograniczonych ilosciach. DOSC TEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 29.09.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Mezczyzni nic tylko żółcienie preferują i drewno w nieograniczonych ilosciach. DOSC TEGO! Co Ty wiesz o mężczyznach.... Już teraz się wyjaśniło dlaczego samotna jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 29.09.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Pokazane wnętrza może i są ciepłe (dużo ciepłego światła) ale takie kanciaste, takie "zrobione" na siłę, same ochy i achy- tu stiuki, tam wenge i szesnaście półek z karton gipsu- wszystko się świeci i coś udaje- oczywiście jest to alternatywa dla przeciętnego wnętrza z regałami na wysoki połysk, firanami gęstymi jak dzisiejsza mgła i dywanami w kwiaty, ale tym wnętrzom daleko do dobrego smaku, wyczucia. Są modne, trendy, zgodne z tym co w naszych sklapach ogólnie dostępne - to słaby wysiłek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.09.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Mnie się podoba kuchnia i duża łazienka, mała na upartego też. Reszta przy skłazie mojej rodziny by nie przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A mi tylko mała łazienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Twiggy76 29.09.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Wnętrza i owszem piękne, ale nie dla mnie. Wyglądają jak z żurnala, a nie jak pomieszczenia zamieszkałe. Harmonia, pomysł ok, ale gdzie ślady mieszkańców ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joaśka1 29.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 To wnętrza dla ludzi pracujacych wiele godzin dziennie i często wyjeżdzajacych.... częste przebywanie groziłoby zamarznięciem:) zero serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dom nr 1, to cos dla mnie! Dzieki NUTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 29.09.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 dla mnıe te wnetrza - takze zaprezentowane przez Cıebıe sa takıe ....hm ...zımne hotelowe ...nıby wszystko cacy ...z pomyslem ... z rozmachem nawet .... ale takıe nıeprzytulne w ogole .... bo z tego co się orientuję to tak jest specjalnie zrobione. to jest taki background (możliwość zagospodarowania i pokazania przestrzeni, kombinacji itp. to inwestor (mieszkaniec) ubiera takie wnętrze w swój indywidualizm gotowe do zamieszkania są chyba projekty wnętrz z usa gdzie planuje się nawet miejsce na serwetkę i zdjęcia. jak postawisz gdzie indziej to szlag trafia całą kompozycję wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluebell 30.09.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 dom numer 1 jest piekny , bardzo mi sie podoba, ale zdjecia wnetrz na poddaszu utwierdzily mnie w przekonaniu, ze skosne sciany sa zdecydowanie nie dla mnie http://mdom.pl/images/realizacje/zdjecia/479.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluebell 30.09.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 ladna ta łazienka z ceramika Opoczno - seria MATTA http://mdom.pl/images/realizacje/zdjecia/128.jpg zdjecie producenta :http://www.opoczno.com/produkty_zasoby/775.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inezw 02.10.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ja jestem zdania ze nie koniecznie trzeba budowac dom by urzadzic sobie super mieszkanko. Mieszkania w kamienicach daja rowniez wiele mozliwosci. Pisze tak bo sama takie mam i jestem przed urzadzaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 02.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Faktycznie wnętrza trochę na pokaz. Ale w końcu to zdjęcia ze strony studia projektowego. Ja bym to określił tak: kierunek ogólnie dobry, ale brak indywidualnego "odcisku palca" właściciela. Jak się wprowadzi ktoś z poczuciem smaku i pożyje przez parę lat, to się zrobią przyjemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzobo 03.10.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 tej nocy mıalem mnostwo czasu ı przyjrzalem sıe tym wnetrzom - dla mnıe te wnetrza - takze zaprezentowane przez Cıebıe sa takıe ....hm ...zımne hotelowe ...nıby wszystko cacy ...z pomyslem ... z rozmachem nawet .... ale takıe nıeprzytulne w ogole .... Tez tak uwazam. Bardzo nieprzytulne, jakbym miala taki dom to po pracy bym chyba tam na bacznosc stala, bala sie usiasc, zeby czegos nie popsuc albo odcisku palca nie zostawic Masz racje ze taka stylistyke najczesciej widuje sie w hotelowych foyer albo nowoczesnych biurowcach. Ladne one sa ale nie na codzienne zycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluebell 04.10.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 julia7 ale bananow wtedy nie bylo http://mdom.pl/images/realizacje/zdjecia/471.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martik 05.10.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 julia7 ale bananow wtedy nie bylo http://mdom.pl/images/realizacje/zdjecia/471.jpg oj ta płytka wygląda mi znajomo?? Co to jest między szafkami??!! Planbuje własnie kuchnie i wybrałam forestę z Paradyża... czy u Ciebie to samo jest czy kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts