Gość Gosc123 09.04.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Widzę, że to mało popularny projekt. Ciekawe dlaczego? Bo jest piwnica? A może zbyt klasyczny? Mnie się spodobał i... kupiłem. Pasuje idealnie. Czekam na przesyłkę. Nikt nie ma takiego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 22.04.2003 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 No nie gadajcie! Serio nikt nie buduje takiego domku? Aż tak jestem oryginalny? No jaaacie kręcę! ... to może chociaż podobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 12.06.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Oczywiście, wszyscy budują różne domki, ale akurat nie Astra? Nie wierzę! No, ktoś się w końcu chyba zgłosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 04.10.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 No nic... ja tam właśnie buduję taki domek... szkoda, że nie mogę porozmawiać o nim z innym budowniczym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 05.10.2003 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 podaj, proszę adres www do projektu o ile jest w internecie. widzę, że forumowicze na wątki "bezadresowe" solidarnie nieodpowiadają, ale się wybiłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 14.10.2003 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Maag, nie przesadzaj, albo ktoś buduje i wie jak projekt wygląda, albo nie... po prostu nie jest to popularny domek i tyle... zostałem sam na placu boju... Ale skoro nalegasz... Aster na http://www.extradom.pl lub http://www.archeton.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts