eniu 09.07.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Uuuuuuuuu...? A ja myślałam, że tu o TASAK teściowej i DREWNO WYSUSZONE do pieca... chodziło. Nawet miałam zamiar "okorowane" dopisać. A tu takie skojarzenia były?! http://manu.dogomania.pl/emot/notak.gif A wiecie, że ze słowem "siekiera" kojarzy mi się słowo "świekra" (to też taka teściowa w dawnych czasach), kojarzy mi się... mocna..., mocna kawa też, albo herbata. (Kurczę, no staram się ten nastrój zmienić.) To na wesoło, czy na smutno to piwko? http://manu.dogomania.pl/emot/piwko2.gif Hola, hola . Jak już palić to trzeba wiedzieć kogo ! Nie każda teściowa to świekra . Twoja tak , twojego męża już nie ... a piwko jak to piwko , dopóki jest - jest wesoło ( a i nastroić się można) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 09.07.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 może tak aby było w temacie - Twoja świekra to niezła siekiera, polecam a nawet nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 10.07.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 (edytowane) Hola, hola . Jak już palić to trzeba wiedzieć kogo ! Nie każda teściowa to świekra . Twoja tak , twojego męża już nie ... a piwko jak to piwko , dopóki jest - jest wesoło ( a i nastroić się można) Tak na marginesie ... Mam nadzieje że mimo wszystko całkiem przypadkowo dowcipy o paleniu ludzi zbiegły się z 70 -tą rocznicą spalenia Żydów w Jedwabnem , tam wykorzystano do tego celu stodołę . Edytowane 10 Lipca 2011 przez M***ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 10.07.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Jesteś piromanem czy co......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 10.07.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Po prostu nie toleruje chamskich dowcipów o paleniu ludzi :mad: jakie pojawiły się na FM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 10.07.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Po prostu nie toleruje chamskich dowcipów o paleniu ludzi :mad: jakie pojawiły się na FM . Mistrzu wrzuć na luz. Zgadzam się dowcip nie był najlepszy ale twoja reakcja również nie jest właściwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.07.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 (edytowane) Po prostu nie toleruje chamskich dowcipów o paleniu ludzi :mad: jakie pojawiły się na FM . To sobie zmień wątek jak masz słabe nerwy, głupawe skojarzenia,i kiepskiego psychoanalityka... chociaż tam też nie najlepiej Ci idzie Edytowane 10 Lipca 2011 przez eniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 10.07.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 No ale przecież siekiery fiskarsa są naprawdę dobre i warto zainwestować.Oczywiście odpowiedni typ siekiery dla swoich potrzeb. Względnie kilka różnych typów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 10.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Zdunski jak możesz powszechne żarty o teściowej przyrównywać do kaźni wielu narodów. Idąc twoim tokiem myślenia powinieneś sie wstydzić swojej profesji oferując piece, paleniska w których dochodzi do spalenia wsadu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 10.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Bohusz masz już w sklepie fiskarsy, czas najwyższy poszerzyć ofertę o to co naprawdę dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 10.07.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 QBELEK No ale ten temat "spalania ludzi" został zamknięty, bo okazał się niewypałem i nie na miejscu. No a Ty wyskoczyłeś i bijesz pianę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 10.07.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Kowal zawinił cygana powiesili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 10.07.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Wracając do fiskarsów to dzieki tej firmie mogłem zgłębić tajniki prawidłowego używania siekiery, na podstawie instrukcje obsługi tego narzędzia przyczepionej do kabury, podczas wizyt w obi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 11.07.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Super prezent:D Nie mam osobiście siekiery fiskarsa chociaż juz od jakiegoś czasu zastanawiam się nad jej kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Super prezent:D Nie mam osobiście siekiery fiskarsa chociaż juz od jakiegoś czasu zastanawiam się nad jej kupnem. Kupiłem sobie dzisiaj toporek Friskarsa . Nie mogłem wytrzymać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 11.07.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Wersję permanentną czy jakiś mniejszy model? Pokropiłeś już ten zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.07.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Wersję permanentną czy jakiś mniejszy model? Pokropiłeś już ten zakup? Toporek ciesielski . Właśnie z nim piję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 11.07.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 eniu uważaj, wódka + siekiera, to może być niebezpieczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 12.07.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 http://manu.dogomania.pl/emot/Cheerliderka.gif To ja też się pochwalę: mam siekierkę (taką małą, taką ...damską; jej długość to 45 cm ) i nożyce kuchenne. Fiskarsa, tak, tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 13.07.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Te małe są najbardziej zdradliwe. Poleciałas szybko kupić żeby być na topie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts