darpil 29.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Oto miejsce do spisania wszystkiego co może pomóc, zainspirować, wzmocnić, pokrzepić, zachęcić, wyprowadzić z błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.10.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 super zacząłeś!!! bardzo mi orzypadło to co napisałeś w swoim dzienniku dlatego postanowiłem popełnić u ciebie wpis no i do tego pierwszy projekt domu - POWALA...... pozdrawiam i napewno bede tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 13.10.2006 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Dzięki,nareszcie jakies dobre słowo. Jak na razie dostało mi się za ten projekt. Za duży, za drogi a wogóle nie pasuje do tego forum.Nic to. Idzie mi wprawdzie jak krew z nosa ale zbliżają się długie wieczory będzie co robić.PozdrawiamD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.10.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 za duży.... jeżeli stać cie na taki to co komu do tego..... nie rozumiem. kazdy buduje na swoją miare i nic nikomu do tego - tak myśl i przyjmuj tylko dobre i pożyteczne słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Projekt jest ........... niezwykły. To, że drogi, że za duży - nie przejmuj się - każdemu według potrzeb Na pewno nie jest tuzinkowy. Rzeczywiście to duże przedsięwzięcie - ale do odważnych świat należy. Mnie ten projekt bardzo intryguje - strasznie jestem ciekawa jak wygląda "na żywo". Mam wrażenie, że będzie piękny. Odpowiednio oświetlony rzuci na kolana każdego, kto go zobaczy. Tak coś czuję - czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 I ta przestrzeń - bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Nefer Twoje klimaty pradwa? Twój tez powala na kolana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Nefer Twoje klimaty pradwa? Twój tez powala na kolana... Mój to jak kurnik wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.10.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Nefer Twoje klimaty pradwa? Twój tez powala na kolana... Mój to jak kurnik wygląda :) dobra dobra też jest piękny! ale darpil bede z wielką niecierpliwościa patzrec jak powstaje twój DOM! jeśli tylko bedziesz prowadził ten dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 30.10.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Nefer, świerczSerdeczne dzięki. Po ostatnich wiadomościach jakie mam już barek mam na wyczerpaniu. Pół roku kombinowałem z tym projektem co by go jakoś dopasować a tu taki zbuk.W tej chwili nie wiem co robić.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.10.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 DIOKSYNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2005 30.10.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Darpil, w jakiej gminie Ty się budujesz, a jaka gmina szykuje mieszkańcom takie niepodzianki??? Ja również planuje budowe ok. 50 km od warszawa (na zachód) i boje się własnie takich sytuacji, na które nie bede miała wpływu, a które nie pozwola na realizacje moich marzeń o domu w spokojnej i czystej okolicy. pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 30.10.2006 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mam nadzieję, że Ciebie to ominie. Rzecz dotyczy gminy Mszczonów na granicy z gminą Radziejowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2005 31.10.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witaj Darpil, a ja bedę się budować w gminie Sochaczew - też dotyczy mnie problem bliskiej lokalizacji lotniska w niedalekiej przyszłości (chociaż po cichu mam nadzieję że do tego nie dojdzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 31.10.2006 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 problem lotniska nie tyle polega na bliskości jego (oczywiscie do pewnego stopnia) co do miejsca położenia domu w stosunku do pasów startowych. Obecnie mieszkam ok 10 km od Okęcia i jest dobrze. Tylko do momentu kiedy zamykają jekies pasy startowe i zmieniają kanał powietrzny którym samoloty podchodzą do ladowania. Wtedy huk jest tym większy im wiekszy samolot ląduje. Naprawdę nie do wytrzymania.Swoją drogą też mnie to czeka jeśli pobuduje sie tam gdzie mam działkę. Mszczonów kandyduje do lokalizacji podobnie jak Sochaczew.Ale to i tak jest drobiazgiem wobec tej utylixzacji.W każdym razie zyczę Ci spokojnej inwestycji bez żadnych niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.11.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Przykuwanie się łańcuchami, protest głodowy na razie nie były rozpatrywane. hehehe ale byłoby ciekawie!!! ale chyba to nie w twoim stylu.... hm? nie załamuj rąk!!!!!! głowa do góry! myśli działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A moze faktycznie kupic dzialke w innym miejscu..,bo jak znam zycie, to protesty wiele nie dadza... Projekt domu, nietypowy, duzy, drogi w budowie (sam dach bedzie maly majatek kosztowal) i ogrzewaniu.., ale jak to nie jest dla Was problem, to tylko sie cieszyc, bo na prawde nie wiele takich... Jak dla mnie to bardziej rezydencja niz dom. Pasuje do niego basen i bardzo duza dzialka, aby bylo miejsca i na trawniki i na drzewka i na kwiatki... Gdzies w oddali na koncu dzialki wlasna stajnia z konikami i domek dla milego pana z rodzinka opiekujacego sie dzialka i tym wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 30.06.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Zelijka, Ty to masz marzenia!Oj będzie to problem ale od czego jest silna wola i motywacja. Zbudowany powinien ładnie wygladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Pięęęęekny jest ten projekt! Realizujesz go w końcu? Strasznie mi się podobają takie rozłożyste parterowe domy, tylko to trzeba mieć wielką działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 01.07.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 To już chyba ze 2 lata jak się wożę. Spalarnia - ta najgorsza - odpadła. Duuuużo pracy przy tym było. Na szczęście sporo ludzi rozumiało problem i pomogli.W tym czasie uzyskałem pozwolenie ale po drodze inne sprawy się posypały więc na razie leży odłogiem. Myślę, że muszę przełożyć plany do przyszłego roku. Na razie intensywnie przygotowuję się teoretycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts