Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 261
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiecej fotek to przy okazji. Tak wiem ze jest symetrycznie wzgledem belek w drzwiach czy jak to sie nazywa, ale my przy zamowieniu szczegolowo opisalismy aby belke dolna tak przesunac by byla rowna przy podziale naswietli (ta sama dlugosc i szerokosc), szyby mialy byc bez refleksu biale. Szyby przezyjemy, gorzej z tym podzialem.... :(

P.S. Psosin bedziemy urzadzac domy w podobnym stylu!!

Psosin mam nadzieje, ze wypoczelas :) wlasnie zastanawiala mnie Twoja nieobecnosc na 4um ale co tam ;-)

Okna ladne, chociaz przy drzwiach drewnianych srednio wygladaja przynajmniej jak dla nas, tesciom i mojej mamie bardzo sie podoba wiec chyba nie jest zle...

Drzwi targujemy cene, bo firma przyznala sie do bledu. Mi az tak bardzo ta nierownosc nie przeszkadza jezeli moge na niej troche przytulic i wydac na sciany z cegiel :)

Aktualnie srodek sie tynkuje od zeszlej srody, a ocieplenie zewnetrzne od jutra :)

Nadal twierdzimy ze do konca roku sie wprowadzimy, to nic ze ciuchy beda w workach na smieci !! :)

VENUS

Nie wiem czy mi się uda zamieścić zdjęcie, ale jeśli nie to będę próbowała dalej. Na razie patrzę tylko i czytam Wasze posty zazdroszcząc, że Wasze prace są dużo bardziej zaawansowane od naszych

Tak było w lipcu 2008

http://i1226.photobucket.com/albums/ee407/tekla1/MIRABELKA/P1050886.jpg

Edytowane przez TEKLA1