TEKLA1 08.09.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 I WIDOK OD JEZIORA http://i1226.photobucket.com/albums/ee407/tekla1/MIRABELKA/DSC00915.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEKLA1 08.09.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 (edytowane) I TROSZKĘ BLIŻEJ... DRZWI DO GARAŻU OD STRONY JEZIORA BĘDĄ ZAMUROWANE http://i1226.photobucket.com/albums/ee407/tekla1/MIRABELKA/DSC00913.jpg Edytowane 8 Września 2010 przez TEKLA1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Korytarz na przestrzeni na pewno zyskal, jednak ja wole schody proste a nie "zaginane" - wiem tez ze za bardzo pola manewru niestety nie mieliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 o kurcze ale te duze okna i połączony salon z gabinetem robia wrazenie! Pieknie Tekla!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEKLA1 08.09.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Możecie zerknąć na te propozycje drzwi. Które Wam się bardziej podobają ?????Te....... http://i1226.photobucket.com/albums/ee407/tekla1/MIRABELKA/DrzwiWaclawek1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEKLA1 08.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 czy te....... http://i1226.photobucket.com/albums/ee407/tekla1/MIRABELKA/Drzwi2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Zdecydowanie wersja 2!! wlasnie takie mialy byc u nas ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.09.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 2.z tym ze ja mam połaczone te dwie wewnetrzne kratki w jeden prostokat w drzwiachtutaj wida trochehttp://lh3.ggpht.com/_ixzsC0gDalg/TGv5fJBrmbI/AAAAAAAAAJA/xdEKeBqi3h0/s640/20100816956.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fefka 09.09.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Obie wersje drzwi są bardzo ładne jednak do mnie przemawia bardziej opcja nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Jeszcze jedno, Tekla jezeli nie mozecie sie zdecydowac ktory model to zawsze mozecie sprobowac bez podzialu na naswietlach, wtedy wychodza wam takie 2 witrynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEKLA1 09.09.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Dzięki dziewczyny za opinie. Mi też bardziej się podoba wersja nr 2 i chyba na nią się zdecyduję Venus - co do tych witrynek nie jestem przekonana. Czyba jednak lepiej to wygląda z podziałami - choć może to tylko sugestia obrazka jaki jest w gotowym projekcie. Psosin - bardzo ładny ten Twój kominek. Dzięki tej fotce jestem w stanie sobie wyobrazić jak będzie on wyglądał w realu. Bo cały czas się zastanawiałam czy nie będzie wrażenia, że stoi on "od czapy" na środku pokoju. Też chcemy go obmurować cegłą/płytką klinkierową ręcznie robioną - postarzaną i taką samą ścianę tam gdzie ma być TV - czyli w naszym przypadku na ścianie powiększonego salonu. No czyba, że koncepcja się trochę zmieni bo mam jeszcze trochę czasu. A Ty Venus jak zamierzasz zaaranżować kominek ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Tekla zapraszam do watku o naszej mirabelce : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?159751-Dom-w-Mirabelkach-moje-wn%C4%99trza-wizualizacje-i-inspiracje&highlight=mirabelkach Kominek caly prosty z rama portalowa + polki po bokach na drewno i cos jeszcze, kolor bialy, sciany biale, tylko wnetrze polek w kominku wylozone cegla postarzana czerwona + sciana tv cala w cegle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Z ostatniej inspekcji: - tynki odebrane + w sobote drobne poprawki - dom sie ociepla -chlopaki robia parapety zewnetrzne z czego nie sa zbyt szczesliwi, bo przyszlo im ciac kazda plytke o pare cm bo sa za dlugie - kolor elewacji wybrany, po weekendzie beda klasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.09.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 no to fajnie;-)) my nadal czekamy z ociepleniem;-( wrr cos nam fachowcy zaczynaja przesuwac termin;-( a zima za pasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Oj ja juz sie nie przejmuje, bo z kazdej inspekcji wracam ciezko chora (widzac postawe fachowcow i ich zadowolenie) Ale chlopaki dobrze pracuja, pomarudza pomarudza, ale co trzeba i jak trzeba zrobia I pomyslec ze moze za miesiac bede juz wszystko zamawiac i montowac i kafelki ukladac!! jak ja na to czekam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.09.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Tynki wewnetrzne odebrane!! Tekla drzwi juz zamowione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEKLA1 13.09.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Tynki wewnetrzne odebrane!! Tekla drzwi juz zamowione? Jeszcze nie A jak Wasze tynki ? Zadowoleni jesteście ??? A propos. Możesz mi napisać (może być na priva) ile Wam fachowcy policzyli za 1 m2 tynku zewnętrznego na gotowo ??? Bo mnie cena fachowców z Mazur powaliła. Możesz mi też napisać ile chcą za samą robociznę to będę miała jakiś punkt odniesienia. U nas będą tynki mineralne ze względu na wilgoć. Wy pewnie zrobicie akrylowe. Tak czy siak proszę napisz mi. Z góry dziękuję )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Jestesmy bardzo zadowoleni, chociaz poprawek nie udalo sie uniknac Od metra dokladnie nie powiem ile to kosztowalo, ale za wyrownanie scian, a w niektorych miejscach jak sie okazalo bylo odchyly nawet do 4 cm i otynkowanie calego domu wewnatrz wyszlo 20 000 Tynk cementowo-wapienny Ocieplenie zewnetrzne, tynki silikonowe, 15 cm styropian grafitowy z frezem --> 110 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEKLA1 13.09.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 No to niezłe są te ceny. Czyli jak nam policzyli 100/pln za metr to jest to cena normalna ?????Nasze tynki wewnętrzne (maszyna Knauf) do d....y. Mam wrażenie, że wszystko do poprawy. Na razie zatrzymaliśmy część wynagrodzenia, ale to przecież nie o to chodzi. Ludzie mówią, że jak dobrze się zrobi maszynowo to nie trzeba zaciągać gipsu. A u nas szkoda gadać. Zazdroszczę Wam Waszego entuzjazmu. Mi ręce opadają bo każdy mówi jaki to super fachowiec a prawda jest dramatyczna. Tylko kasę to by od razu chcieli mówiąc, że według nich to wszystko jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.09.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Tekla skad ja to znam, a kazdy nastepny fachowiec narzeka na poprzedniego ze partacz!;-((( masakra. Venus a za tynki zewnetrzne ile płacicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts