RL 06.08.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 a jaki kolor elewacji i ozdob? np ramek wokol okien drzwi, gzymsow itp itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Hmn...te plytki sliczne Ja aktualnie jestem zakochana w taras drewnianych eukaliptusowych, a boki usypane z kamieni Gdzies mialam zdjecie, ale na pewno schowalam je w jakies "bezpiecznie" miejsce wg mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.08.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 RL nie wiem jaki to kolor elewacji? nasza bedzie jasno szara (dzisiaj maż wybierał kolor tynków) obwódki okien białe, a ta płytka na taras jakas taka bezowawoszara;-))) mam jeszcze taką fotke;-) http://www.brukdach.pl/data/galeria_imgs/1_66 czyz to nie wyglada jak wejscie do naszego domu???) to tez pikne!!! http://www.brukdach.pl/data/galeria_imgs/1_65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Oj wyglada wyglada! My sie zastanawiamy nad elewacja kawa z mlekiem, biale ramki wokol okien + cegla lub kamien Jakies boniowanie robicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 06.08.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 o kurcze az musiałam sprawdzic co to znaczy?) nie nie robimy, jedyny element ozdonbny to obramówka okna na gładko w kolorze białym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 My sie zastanawiamy czy robic, mi sie specjalnie to nie podoba i nie zejde jak nie bede miec - w przeciwienstwie do innych rzeczy A furtke robicie na wprost wejscie, po luku, skosie czy jeszcze inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.08.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 my mamy juz ogrodzenie, no moze z przodu tymczasowe ale jest po łuku i chyba tak zostanie no chyba ze przed zmiana płotu nam sie odwidzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 My caly czas kombinujemy Jednak od wczoraj ciezko choruje na kafelki do lazienki dolnej zamiast Amanda/Alex to firmy Venis kolekcja Ruggine szare udajace beton!! kosztuja 170 zł /m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.08.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Venus jak ja sie ciesze ze etap wybierania kafli mam za sobą!!!!!!!!!))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ja juz tez czekam tego momentu, bo niestety co wejde do sklepu z kafelkami to wybieram inne w moim mniemaniu ladniejsze od poprzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.08.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 o tak wiem co to znaczy;-))) a nasza łazienka prawie skonczona, steropian na ocieplenie juz jest. deska na podłogi bedzie we wrzesniu.. musze umowic sie z panem od Kuchni...no i zdecydowac co z drzwiami wewnetrzmymi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Oj, jak juz bedzie wszystko "cacy" to wklej prosze zdjecia!! Ja wkleje jak zamontuja nam okna i drzwi zewnetrzne Łazienka dolna juz gotowa czy sie robi? U nas drzwi wewnetrzne na pewno drewniane u stolarza raczej ciemne z szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.08.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Łazienka na dole bedzie sie robic po wakacjach;-) czyli niedługo.Teraz robi sie sciana od tyłu kominkahttp://i931.photobucket.com/albums/ad158/Akna_album/DSCN3535.jpgdocelowo ma byc pomalowana na biało...ale moze nam sie odwidzi?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 nice My zdecydowalismy sie na jak najbardziej mozliwie prosty kominek jednak. Bedzie mial tylko stalowa rame obrazowa + polki z dwoch stron, od strony holu i wejscia do salonu dluga na drewno, od strony jadalni 2-3 polki na rozne bibeloty P.S. Sami kladziecie te cegielki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.08.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 sami;-) tzn maz z tesciem. Cegiełki beda tez po prawej i lewej stronie przy kominku. Nie rpobimy zadnych półek bo ja nigdy nie wiem co tam postawic... U nas rama chyba bedzie z kamienia jakiegos, nie wiemy jeszcze chyba na samym koncu postanowimy juz jak beda podłogi i kafle. A do salonu co kładziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Ymm....jezeli pytasz o podloge to w salonie beda panele firmy Quickstep, a pod kominkiem zamawiana u szklarza taka "plytka, tafla" zeby chronic podloge przed zniszczeniem. Kominek bedzie mial czerwone cegly od strony jadalni z tylu polek (czyli od wewnatrz jakby), a sciana tv bedzie cala z cegly z akcentem drewna Cegla myslimy o hoffmanowskiej, ceny sa niskie w porownaniu np do klinkier budu , 80 zł /m2 a nie 260 zł /m2 a troche scian mamy do zrobienia w cegle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Kilka newsow na biezaco:1) jutro montuja nam okna!! 2) Płytki Venis kolekcja Ruggine okazala sie porazka, zamiast przypominac beton przypominala mi piwnice poplamione krwia lub masarnie, ale mniejsza - zostaje amanda/alex3) W gornej lazience lekka zmiana koncepcji po ostatniej kontroli, plytki nie w kolorze bez, sliwka, pomarancz, a jednak bez, braz, zielen - chyba ze znowu mi sie cos odmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.08.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Venus no niezle;-)))ja po obejrzeniu takiej ilosci płytek stwierdziłam ze NAPEWNO nie kupiłabym płytki z katalogu lub kompa. Kolory sa przekłamane niestety... Oj ciekawa jestem waszych okien;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ja tez!! , moze beda dzis zdjecia jak bedzie czas zeby je pstryknac z wstawionymi oknami, sama jestem ciekawa, bo siedze w pracy Czuje, ze po oknach to juz z gorki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.08.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 oj Venus jakzesz sie mylisz;-))) po oknach tylko widac jaki dom jest piekny w srodku a górka to sie dopiero zaczyna!)) a jakie parapety? macie juz wybrane? a podłogówka i posadzki juz sa? na kiedy mysleliscie sie przeprowadzic? moj maz wczesniej gonil ze po roku od rozpoczecia bedziemy mieszkac (tj w lipcu) potem była wersja ze na pozna jesien a teraz ze chyba nie w tym roku.....;-((( a ja bym chciała juz zimą tam mieszkac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts