Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 261
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

RL nie wiem jaki to kolor elewacji? nasza bedzie jasno szara (dzisiaj maż wybierał kolor tynków) obwódki okien białe, a ta płytka na taras jakas taka bezowawoszara;-)))

mam jeszcze taką fotke;-)

http://www.brukdach.pl/data/galeria_imgs/1_66

czyz to nie wyglada jak wejscie do naszego domu???;-))

to tez pikne!!!

http://www.brukdach.pl/data/galeria_imgs/1_65

sami;-) tzn maz z tesciem. Cegiełki beda tez po prawej i lewej stronie przy kominku. Nie rpobimy zadnych półek bo ja nigdy nie wiem co tam postawic...;-)

U nas rama chyba bedzie z kamienia jakiegos, nie wiemy jeszcze chyba na samym koncu postanowimy juz jak beda podłogi i kafle.

A do salonu co kładziecie?

Ymm....jezeli pytasz o podloge to w salonie beda panele firmy Quickstep, a pod kominkiem zamawiana u szklarza taka "plytka, tafla" zeby chronic podloge przed zniszczeniem. Kominek bedzie mial czerwone cegly od strony jadalni z tylu polek (czyli od wewnatrz jakby), a sciana tv bedzie cala z cegly z akcentem drewna :)

Cegla myslimy o hoffmanowskiej, ceny sa niskie w porownaniu np do klinkier budu , 80 zł /m2 a nie 260 zł /m2 a troche scian mamy do zrobienia w cegle.

Kilka newsow na biezaco:

1) jutro montuja nam okna!!

2) Płytki Venis kolekcja Ruggine okazala sie porazka, zamiast przypominac beton przypominala mi piwnice poplamione krwia lub masarnie, ale mniejsza - zostaje amanda/alex

3) W gornej lazience lekka zmiana koncepcji po ostatniej kontroli, plytki nie w kolorze bez, sliwka, pomarancz, a jednak bez, braz, zielen - chyba ze znowu mi sie cos odmieni

oj Venus jakzesz sie mylisz;-))) po oknach tylko widac jaki dom jest piekny w srodku a górka to sie dopiero zaczyna!;-)))

a jakie parapety? macie juz wybrane? a podłogówka i posadzki juz sa?

na kiedy mysleliscie sie przeprowadzic?

moj maz wczesniej gonil ze po roku od rozpoczecia bedziemy mieszkac (tj w lipcu) potem była wersja ze na pozna jesien a teraz ze chyba nie w tym roku.....;-((( a ja bym chciała juz zimą tam mieszkac......