dominoz 30.09.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Czy ktoś stawiał już dom z ich materiałów? Nie mogę znależć żadnych opinii na ich temat.Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek8805 25.11.2020 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Odświeżam temat. Czy ktoś stosował. Jakie opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek8805 21.03.2021 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Odpowiedź dla tych, którzy wygooglują temat:Wybudowałem z Silikatów Szlachta i jestem zadowolony. Nie ma sensu brać droższych. Jako inwestor pewnie bym nie zauważył różnicy, gdybym wybrał inne, tylko w kieszeni by zostało trochę mniej $$.Odpadów mało, ściany proste i równe. Dobremu murarzowi żaden materiał niestraszny, złemu idealne bloczki też będą uciekać z linii, pionu i poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts