Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nauka tańca

dominika-2006

Recommended Posts

• 1 year później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
towarzyski trenowałam w profesjonalnym klubie przez rok i pokochałam. polecam każdemu, naprawdę rewelacyjny sposób na organizację wolnego czasu, ale schody tu się właśnie zaczynają bo tego czasu potrzeba całkiem sporo. treningi 2 razy w tygodniu plus wprawki turniejowe w każdy piątkowy wieczór - do tego trzeba się zgrać z partnerem który najczęściej nie jest twoim mężem ;)

• 9 months później...
  • 5 weeks później...
  • 3 months później...
Fajna sprawa pod warunkiem, że ma się na to czas (chociaż jedno wolne popołudnie tygodniowo to nie jest chyba jakiś wyczyn). Nie wiem czy tak jest wszędzie, ale my chodzimy na kurs płatny miesięcznie - jak ktoś nie daje rady to przestaje po 1-2 miesiącach i nie jest na tym stratny. A taka wstępna selekcja jest ogromna... :-)

Fajna sprawa pod warunkiem, że ma się na to czas (chociaż jedno wolne popołudnie tygodniowo to nie jest chyba jakiś wyczyn). Nie wiem czy tak jest wszędzie, ale my chodzimy na kurs płatny miesięcznie - jak ktoś nie daje rady to przestaje po 1-2 miesiącach i nie jest na tym stratny. A taka wstępna selekcja jest ogromna... :-)

my chodziliśmy przed ślubem 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny

chodzilismy tak na 2 kursy

nie pamiętam, ale kursy trwały jakoś październik-styczeń

marzec-czerwiec

super sprawa

• 2 months później...