dominika-2006 30.09.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 mój Mąż w ramach jesienno - zimowej rozrywki i sportu zapisał Nas na kurs tańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 31.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 No to dajcie znać jak tam wrażenia po pierwszej lekcji Ja zapisałam się na taniec brzucha - dzis pierwsze zajęcia ..... zobaczymy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 02.11.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 po kursie będziecie tańczyć jak w programie You Can Dance:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No to dajcie znać jak tam wrażenia po pierwszej lekcji Ja zapisałam się na taniec brzucha - dzis pierwsze zajęcia ..... zobaczymy ..... Też bym chętnie zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 02.11.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 A ja bym chciała na hip-hop ale nie wiem gdzie w Łodzi ;( Może ktos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 02.11.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 A ja bym chciała na hip-hop ale nie wiem gdzie w Łodzi ;( Może ktos pomoze? Agencja Artystyczna Lilla House ul. Wigury 21, II piętro 90-319 Łódź tel. 042 636 97 00 A ja już po lekcji tańca - było świetnie, orientalnie, klimatycznie, kobieco .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.11.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 A ja zaliczyłem taki mini kurs + dużo własnej inwencji i tańczę niczym Johny Tralala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 19.12.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 O jak ja bym chciała na jakiś kurs tańca pochodzić Chodziliśmy z mężem przez 2 lata ale niestety studia się skończyły, zaczeła praca i czasu nie ma. Ale polecam wszystkim, Super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 06.02.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 towarzyski trenowałam w profesjonalnym klubie przez rok i pokochałam. polecam każdemu, naprawdę rewelacyjny sposób na organizację wolnego czasu, ale schody tu się właśnie zaczynają bo tego czasu potrzeba całkiem sporo. treningi 2 razy w tygodniu plus wprawki turniejowe w każdy piątkowy wieczór - do tego trzeba się zgrać z partnerem który najczęściej nie jest twoim mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 13.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Czy ktoś może mi polecić jakiś kurs tańca towarzyskiego(niedrogi), w okolicach krakowa, Plissssssssss jakieś namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 13.12.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Hej,Ja parę lat temu chodziłam do szkółki tańca organizowanej przy duszpasterstwie akademickim przy AGH. Nie wiem czy dalej taki kurs istnieje ale może warto popytać.Cena kursu była przystępna.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo8019 10.04.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Fajna sprawa pod warunkiem, że ma się na to czas (chociaż jedno wolne popołudnie tygodniowo to nie jest chyba jakiś wyczyn). Nie wiem czy tak jest wszędzie, ale my chodzimy na kurs płatny miesięcznie - jak ktoś nie daje rady to przestaje po 1-2 miesiącach i nie jest na tym stratny. A taka wstępna selekcja jest ogromna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.04.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Fajna sprawa pod warunkiem, że ma się na to czas (chociaż jedno wolne popołudnie tygodniowo to nie jest chyba jakiś wyczyn). Nie wiem czy tak jest wszędzie, ale my chodzimy na kurs płatny miesięcznie - jak ktoś nie daje rady to przestaje po 1-2 miesiącach i nie jest na tym stratny. A taka wstępna selekcja jest ogromna... my chodziliśmy przed ślubem 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny chodzilismy tak na 2 kursy nie pamiętam, ale kursy trwały jakoś październik-styczeń marzec-czerwiec super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsythia75 03.07.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a ja jeszcze nie spotkalam dobrych nauczycleili do tej pory kazdy uczyl mnie czegoś innego na co innego zwracał uwagę i czasem były co wyklucajace się rady. zrezygnowałam. wole jeżdzić na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts