mariuszdro 30.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Prosimy o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 03.10.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Cześć No ładnie zaczynacie . Nie ma co. Na dzień dobry kierownik w kulki leci, to nie ciekawie. Ale może by tak wstrząsnąć nim troszkę? Zacznijcie zbierać info o cenach materiałów. W Zgorzelcu jest drogo. Taniej Bolesławiec i J.G. W Lubaniu też nie za tanio, ale idzie przełknąć. Beton na ławy z IBF'u ze Zgorzelca. I nie zapomnijcie o elektryku, co by przed zbrojeniem ławy położył w dołku uziom fundamentowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 03.10.2006 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Cześć, tak się pocieszam że dobrego złe początkiem, dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Obiecałam że przeczytam i przeczytałam Co prawda trochę mi zeszło ale jak to mówią lepiej późno niż wcale Widzę że macie niezłe przeboje, pozostaje mi tylko życzyć Wam dużo szczęścia i wytrwałości w dążeniu do celu projekt domku bardzo sympatyczny po projekcie wnioskuję ze działka ma wjazd od południa ???? Trzymam za Was kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 07.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dzisiaj odebrałem pisemko ze starostwa, odmowa pozwolenia. Łoł, a jak to? Co za jaja sobie robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 07.11.2006 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dzisiaj odebrałem pisemko ze starostwa, odmowa pozwolenia. Łoł, a jak to? Co za jaja sobie robią? Mam takiego wspaniałego kir z Lubania Bogusława Kaczyńskiego tak skompletawał dokumenty że otrzymałem odmowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 07.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dzisiaj odebrałem pisemko ze starostwa, odmowa pozwolenia. Łoł, a jak to? Co za jaja sobie robią? Mam takiego wspaniałego kir z Lubania Bogusława Kaczyńskiego tak skompletawał dokumenty że otrzymałem odmowę. Nie znam, ale widać źle trafiłeś . A w Zgorzelcu nie ma kierbudów? Jak nie znajdziesz to dam Ci tel. do mojego KB. Jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 07.11.2006 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 dzięki geguś mam jeszcze nadzieję że się dogadamjak coś to odezwę się po numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 11.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Witam! na wiosnę zaczynamy z Iskierką. pozwolenie odbieramy 13 lub 14 listopada. Masz jazdę z tym gościem, podziwiam Twoją cierpliwość....ula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 12.11.2006 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Czwść Ula@ Jazda to dopiero będzie jeśli kierbud nie będzie chciał sie dogadać i trzeba będzie się sądzić aby odzyskać swoje. Jestem dobrej myśli, mamy z nim się spotkać w pn. Pozdrawiam Mariusz p.s myślałem już że nikt moich wypocin nie czyta, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 To sie nazywa przspieszony kurs pod tytułem "Nie dawać kasy z góry" :) To była pierwsza prawda objawiona jaką pochłonęłam czytając formu. Ale - pierwsze koty za płoty ( co za idiotyczne przysłowie !!! Widzicie tego lecącego sierściucha ?) i czekam na rozwój wypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.01.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witaj Mariusz! Stary rok się skończył, więc teraz tylko do przodu będzie U mnie też nie było na początku miło, ale teraz odpukać żadnych poważnych problemów Wybraliście bardzo ładny projekt domku Trzymam kciuki za architekta Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 17.01.2007 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dzięki za dobre slowa Pozdrawianka dla Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 08.02.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Hej, Śliczny projekt...Powodzenia przy załatwianiu kolejnych etapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 08.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Życzę powodzenia. Jesteśmy na podobnym etapie... Ja papiery załatwiam od maja...Ps. Okolice Zgorzelca to piękne okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 09.02.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 "roni" Twój też jest bardzo ciekawy! Życzę powodzenia. Jesteśmy na podobnym etapie... Ja papiery załatwiam od maja... Ps. Okolice Zgorzelca to piękne okolice. To pewnie też masz ciekawe przejścia, szkoda że nie piszesz dziennika Zielona Góra to kraina jezior, wędkowanie to co lubię najbardziej (no może prawie najbardziej ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.02.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam:) Bardzo ładny projekt wybraliście ! Początek mieliście faktycznie fatalny .. (a podczas czytania o tym tzw. kierowniku budowy nóż się w kieszeni otwierał )... Fajnie, że macie GO już z głowy. Będzie dobrze ! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 14.02.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 monikach ja też witam u mnie Też miałem plany zrobić na jesień stan zero a ty klops Wy teraz w każdej chwili możecie coś dalej robić pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.02.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam:) Wy teraz w każdej chwili możecie coś dalej robić Niby zima taka średnia, ale nasz Wykonawca zajęty , czekamy cierpliwie . Wam też życzę MORZA CIERPLIWOŚCI ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts