ula1719501037 19.02.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 hej, jak tam perspektywa postawienia Iskierki? u nas ok, zaczynamy 5 marca...pomiętaj wklejaj zdjątka i nie zapomnij o swoim dzienniku....ps widziałeś Iskierkę w realu?pozdr.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 19.02.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 zycze powodzenia Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 19.02.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 hej, jak tam perspektywa postawienia Iskierki? u nas ok, zaczynamy 5 marca...pomiętaj wklejaj zdjątka i nie zapomnij o swoim dzienniku....ps widziałeś Iskierkę w realu?pozdr.u. siemka Ula ja mam przerobioną iskierkę na południową daj jakiś link do tej iskierki w realu pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 19.02.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Ula może skusisz się na dziennik? można by śledzić Twoje postępy na bierząco i zdjęcia pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 25.02.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Śliczna inspektorka Życzę powodzenia w papierkach Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 25.02.2007 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Dzięki twoja też jest słodziutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.02.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzięki twoja też jest słodziutka Chyba mój....... To jest Piotrek Wszyscy się mylą Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 26.02.2007 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzięki twoja też jest słodziutka Chyba mój....... To jest Piotrek Wszyscy się mylą Pozdrawiam kasia faktycznie czytałem komentarze, ale to twoja wina , wstawiasz imię kasia i zdjęcia synka pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika i Dawid 27.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Hej! Właśnie składamy wniosek do energetyki. Ale myślalam,że prąd to prąd. Co mi da budowlany? czy można od razu założyć taki jaki będzie na stałe? Chyba,że mam na tym zaoszczędzić..... To bardzo chętnie. Dobór fachofców jeszcze przed nami ale mam nadzieję, że nie spotka nas to, co Ciebie. Pozdrawiam Angelika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 27.02.2007 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Hej! Właśnie składamy wniosek do energetyki. Ale myślalam,że prąd to prąd. Co mi da budowlany? czy można od razu założyć taki jaki będzie na stałe? Chyba,że mam na tym zaoszczędzić..... To bardzo chętnie. Dobór fachofców jeszcze przed nami ale mam nadzieję, że nie spotka nas to, co Ciebie. Pozdrawiam Angelika. Witam, mam nadzieję że już nikogo coś takiego nie spotka taka jest idea tych postów, aby uczyć się na błedach innych na początek możesz dostać tylko prąd budowlany masz tu parę ciekawych linków o prądzie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73489&highlight= http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=20726&start=900 pozdrawiam mariusz _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 28.02.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 ...z dziennikiem poczekam chociaż pierwsze kroki poczyniłam i mam zdjęty humus i postawiony barak (ręczna robótka męża ).ekipa przyjeżdża we wtorek 6,03,07....muszę im przygotowac przyczepkę kempingową...już przeżywam....zdjęcia niebawem wkleję w "Grupie budujących na wiosnę 2007",pozdrowionka u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 28.02.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 ...z dziennikiem poczekam chociaż pierwsze kroki poczyniłam i mam zdjęty humus i postawiony barak (ręczna robótka męża ).ekipa przyjeżdża we wtorek 6,03,07....muszę im przygotowac przyczepkę kempingową...już przeżywam....zdjęcia niebawem wkleję w "Grupie budujących na wiosnę 2007",pozdrowionka u. ale macie fajnie ja dopiero papierki złożyłem pozdrawiam i czekam na pierwsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 02.03.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Widzę że mam imiennika , Witaj . Myślę że im gorszy początek tym lepszy koniec . bede zaglądać i obserwować postępy . pozdro maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 02.03.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Widzę że mam imiennika , Witaj . Myślę że im gorszy początek tym lepszy koniec . bede zaglądać i obserwować postępy . pozdro maanmy witaj u mnie prawdę mówiąc też mam taką nadzieję pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 11.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam, prawie sąsiada Ja zaczynam budowę w Łagowie, więc to tylko rzut beretem. Wszystkie papiery załatwione teraz czekam az na działce bedzie trochę mniej blota. Pozdrawiam i może też założę dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 11.03.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam, prawie sąsiada Ja zaczynam budowę w Łagowie, więc to tylko rzut beretem. Wszystkie papiery załatwione teraz czekam az na działce bedzie trochę mniej blota. Pozdrawiam i może też założę dziennik Witaj prawie sąsiadko daj znać jak założysz dziennik, chętnie poczytam pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 11.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Mariusz, a co tam z twoja budową? Dach już masz? Skrzynka jest ok. Za te pieniądze, to z pocałowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 11.03.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Mariusz, a co tam z twoja budową? Dach już masz? Skrzynka jest ok. Za te pieniądze, to z pocałowaniem. witaj geguś dach to ja jeszcze nawet w myślach nie mam teraz czekam na pozwolenie (zaraz rok będzie ) no mam nadzieję że w końcu ruszę! szkoda że nie masz dziennika, a co u ciebie, jak daleko? pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 11.03.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Pilnuję budowy. Tak jestem bezdomny, rozumisz . Jescze trochę w środku i dookoła. Funduszy brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 13.03.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam, prawie sąsiada Ja zaczynam budowę w Łagowie, więc to tylko rzut beretem. Wszystkie papiery załatwione teraz czekam az na działce bedzie trochę mniej blota. Pozdrawiam i może też założę dziennik Witaj prawie sąsiadko daj znać jak założysz dziennik, chętnie poczytam pozdrawiam mariusz Założyłam a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts