mariuszdro 13.03.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam, prawie sąsiada Ja zaczynam budowę w Łagowie, więc to tylko rzut beretem. Wszystkie papiery załatwione teraz czekam az na działce bedzie trochę mniej blota. Pozdrawiam i może też założę dziennik Witaj prawie sąsiadko daj znać jak założysz dziennik, chętnie poczytam pozdrawiam mariusz Założyłam a co już się wpisałem, a to pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 16.03.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 czytam Twoją historię i się normalnie podłamałam. Trzymam kciuki, żeby teraz poszło już z górki. My budujemy iskierkę. Ale jeszcze długa droga przed nami. Myślałam że w tym roku postawimy stan surowy ale czytając Twoje perypetie to sie zastanawiam czy na pewno się uda, biorąc pod uwagę że dopiero papierki załatwiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 16.03.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 czytam Twoją historię i się normalnie podłamałam. Trzymam kciuki, żeby teraz poszło już z górki. My budujemy iskierkę. Ale jeszcze długa droga przed nami. Myślałam że w tym roku postawimy stan surowy ale czytając Twoje perypetie to sie zastanawiam czy na pewno się uda, biorąc pod uwagę że dopiero papierki załatwiamy. Spokojnie mam nadzieję ze mój przypadek jest z tych nielicznych teraz poczytaj inne, a zobaczysz że nie wszystkie są tak drastyczne większosc jest pewnie bez większych problemów ucz się na błędach, najlepiej cudzych! powodzenia mariusz ps prawdopdobnie będę miał pozwolenie w pn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 21.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Gratuluję, teraz jesteś budowniczy pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.03.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Cześć Mariusz Gratuluję pozwolenia. Ale to musi cieszyć...... Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 21.03.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Gratuluję, teraz jesteś budowniczy pełną gębą dzięki bardzo taką gębą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 21.03.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Cześć Mariusz Gratuluję pozwolenia. Ale to musi cieszyć...... Pozdrawiam kasia dzięki cieszy i to bardzo, sama się przekonasz jak bardzo powodzenia mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 23.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ty to masz fajnie , papierek już jest . to mozesz pruć do przodu . gratulacje . i pisz jak najwiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.03.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Dzięki maanmyjak będzie co to nie omieszkampozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 30.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witaj Mariusz Jak tam rozmowa z wykonawcą? Zaczynacie od razu po uprawomocnieniu pozwolenia? Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.03.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 http://images21.fotosik.pl/98/24ce4e4076e77ccd.jpg mariuszdro GRATULACJE!!! Więcej optymizmu by się przydało ...Jeszcze troszkę cierpliwości i ruszycie z kopyta że hej!!! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 30.03.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Gratulki . Kiedy pierwsza łopata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 31.03.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 31.03.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Witaj Mariusz Jak tam rozmowa z wykonawcą? Zaczynacie od razu po uprawomocnieniu pozwolenia? Pozdrawiam kasia Witaj Kasiu z wykonawcą umówiłem się na robotę od stanu zero więc nie kazałem mu się śpieszyć z wyceną jeszcze nic nie wiem konkretnie pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 31.03.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Dzięki monikach optymizm jest, ale wszystko jakoś jak w smole pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 31.03.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Dzięki qqrq5 i geguś a pierwsz łopata no właśnie, nie omieszkam odnotować pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 01.04.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Wytrwałości, ja też prawie miesiąc czekałam na "prund" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 01.04.2007 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Wytrwałości, ja też prawie miesiąc czekałam na "prund" ale już masz a ja może na koniec kwitnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.04.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/Hasepip.gif Mariusz Wszystkiego najlepszego w te Święta Wielkanocne Duuuuużo miłości, optymizmu i pogody ducha. Pozdrawiam cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 07.04.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Najlepsze życzynia z okazji Świąt WielkanocnychIwozelka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts