mariuszdro 07.04.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Dzięki dziewczyny, dal Was też jeszcze raz spokojnych i nabierajcie sił na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.04.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Mariusz WESOŁYCH ŚWIĄT!!! http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/Easter-Bunny37.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 08.04.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 http://images20.fotosik.pl/208/a743633fbd1819c1.jpg Z okazji nadchodzącychŚwiąt Wielkanocnychżyczenia szczęścia,zdrowia i radości od... maanmy z nogą w gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 11.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mariusz, teraz Ci powiem na ile mnie skasowal elektryk nie spadnij z fotela...1800zł no niby bedę mogła skrzynkę i kabel potem odsprzedać razem to 1200 ale czy mi się to uda moze będziesz miał szczęście i zabulisz mniej, życzę Ci tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 12.04.2007 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Mariusz, teraz Ci powiem na ile mnie skasowal elektryk nie spadnij z fotela...1800zł no niby bedę mogła skrzynkę i kabel potem odsprzedać razem to 1200 ale czy mi się to uda moze będziesz miał szczęście i zabulisz mniej, życzę Ci tego Dobrze myślałem aby kupić agregat ja mam mieć dopiero na koniec kwietnia napiszę ile mnie to kosztowało pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 13.04.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dzięki za zaproszenie ale u mnie też będzie chyba imprezka piwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.04.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Cześć Mariusz! Ależ piękny masz avatar...i taki aktualny ... Fundamencik polany i oblany jak się domyślam .. Fajnie, że już ruszyliście, chociaż to co się dzieje na rynku budowlanym nie nastraja optymizmem ...że też to się dzieje wtedy kiedy MY sie budujemy .... Cóż...powodzenia!! Na pewno się przyda ... Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 30.04.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Cześć Mariusz! Ależ piękny masz avatar...i taki aktualny ... Fundamencik polany i oblany jak się domyślam .. Fajnie, że już ruszyliście, chociaż to co się dzieje na rynku budowlanym nie nastraja optymizmem ...że też to się dzieje wtedy kiedy MY sie budujemy .... Cóż...powodzenia!! Na pewno się przyda ... Pozdrowionka! Witaj Monika tak jak się domyślasz było zrobione powodzenie to to co nam wszystkim się przyda pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 zalana buteleczka z dziennikiem budowy chyba początkiem budowy pilnuj i to dokładnie ja sam po sobie poprawiałem Pilnuję , pilnuję....wystarczyło, że zobaczyli, że na planach, projekcie i budowaniu troszkę się znam i już sami siebie pilnowali chyba głupio im było, że ja, im- buowlańcom, błędy wytykam ja jestem chwilkę przed tobą właśnie widzę bo obejrzałam sobie Twój dzienniczek Powodzenia Pozdrawiam również Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatek1719500909 02.05.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 No pięknie, pieknie, jak tak będziesz te fundamenty podlewał to i sciany ci moze urosną ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 02.05.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 No pięknie, pieknie, jak tak będziesz te fundamenty podlewał to i sciany ci moze urosną ))) dobry pomysł zaczynam podlewać kilkanaście razy dziennie, to może w przyszłym miesiącu się wprowadzę pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.05.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dzisiaj przywieźli bloczki na ściany fundamentowe zobaczcie jakie piękne nie chwal , nie chwal bo przyjdą i te najpiękniejsze zabiorą pewno, że piękne nawet ta NAJMNIEJSZA grudka ziemi z działki jest najpiękniejsza bo WŁASNA PRAWDA ?! Ja też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 06.05.2007 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dzisiaj przywieźli bloczki na ściany fundamentowe zobaczcie jakie piękne nie chwal , nie chwal bo przyjdą i te najpiękniejsze zabiorą pewno, że piękne nawet ta NAJMNIEJSZA grudka ziemi z działki jest najpiękniejsza bo WŁASNA PRAWDA ?! Ja też tak mam nio zgadzam się co swoje to naj pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 06.05.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witaj Mariusz... Robota aż wre... My własnie dostalismy pozwolenia ( dzieki za wpis w komentarzach). Mam nadzieje, ze wkrótce ruszymy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.05.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Jak tam na buowie ?????Jakie postępy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 10.05.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Jak tam na buowie ????? Jakie postępy????? Witaj Ola ja czekam na związanie ławy mam zamiar od wtorku stawiać ściany fundamentowe pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Jaki etap budowy? Fundamenty już wymurowane? Ja jutro zalewam chudziaka Miał być wczoraj zalewany ale... się pokomplikowało Mam nadzieję, że potem to ruszą z tymi ścianami Sporo tych bloczków Ci będzie potrzebne Mariuszu. Mi poszło 800szt wszytkiego a fundamenty mam naprawdę spore Wynosicie wysoko budynek nad poziom działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 15.05.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Jaki etap budowy? Fundamenty już wymurowane? Ja jutro zalewam chudziaka Miał być wczoraj zalewany ale... się pokomplikowało Mam nadzieję, że potem to ruszą z tymi ścianami Sporo tych bloczków Ci będzie potrzebne Mariuszu. Mi poszło 800szt wszytkiego a fundamenty mam naprawdę spore Wynosicie wysoko budynek nad poziom działki? Witaj mayland Ty mnie nie strsz ja się boję że mi jeszcze braknie już zacząłem murowac ściany fundamentowe idzie jak krew z nosa pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 23.05.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Co tam u Ciebie sąsiedzie, bardziej opuszczasz sie w dzienniku niz ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.05.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Co tam u Ciebie sąsiedzie, bardziej opuszczasz sie w dzienniku niz ja Witaj sąsiadko widzę że Ty w sierpniu przeprowadzkę przewidujesz, a ja jeszcze z ziemi nie wyszedłem powodzenia mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts