iwozelka 08.06.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No mysle że musisz nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 08.06.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No mysle że musisz nadrobić coś mi fotosik szwankuje nie mogę zdjęć ładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 18.06.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Czesc Mariusz,No i znowu postępy,Tak trzymać,Pozdrawiam,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 18.06.2007 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Czesc Mariusz, No i znowu postępy, Tak trzymać, Pozdrawiam, Dominika Dzięki Dominika ale ja raczej drepcze w miejscu pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.06.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witaj Mariusz,coś cisza w Twoim dzienniku, co tam u Ciebie się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Puk, puk co tam? Minęła już połowa lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.07.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Mariusz, czy ten fotosik jeszcze ci szwankuje?? Czy nas czarujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.07.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dzieki bardzo za zainteresowanie już nadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.07.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No nareszcie!!!!!!!!!!! Widać postępy. Masz super lokalizajcę. Na tym jednym zdjęciu widać, że stawiasz na niewielkiej górce. Fajnie tak patrzeć na innych z góry A tak serio to mi się bardzo podoba Co do komentarzy to i ja nie mam na nie ostatnio czasu. Ale przecież zdjecia mówią same za siebie Pamiętaj o nas i wklejaj, wklejaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.07.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Mariusz no to się w końcu zebrałeś i wkleiłeś zdjecia. Fajnie Wam idzie, byle do przodu i bez zbędnych przestojów.PozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.07.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No i mury pną się do góry ...Super!! Komentarzy nie trzeba... wszystko widać ... Trzymam kciuki za dalsze etapy budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 25.07.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Dzięki Wam za miłe słowa troszkę u nas się zmieniło w czasie, więc już nie gonimy z budową, a czasu mam jeszcze mniej pozdrawiam wszystkich mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 27.07.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 No robota wre, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.07.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Widzę postępy i to jakie Gratuluję oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ściany rosną Córcia widać w swoim żywiole Wszyscy uśmiechnięci i zadowoleni - tak trzymać Życzę jak najmniej problemów z ekipą i całą budową Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatek1719500909 11.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 hej no widzę ze nie tylko ja mam zaległości w uzupełnianiu dziennika. ) Widze że trochę się namęczyliscie z kolumnami , my poszliśmy po najmniejszej linni oporu. Czekam niecierpliwie na dalsze zdjęcia, choć wiem że teraz każdy zajęty bo przed zimą trza kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 18.10.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 No robota wre, gratulacje Dzięki iwozelka bez porównania do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 18.10.2007 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Widzę postępy i to jakie Gratuluję oby tak dalej Dzięki za wsparcie kropkq Dopiero teraz i to przelotnie widzę wasz piekne powklejane zdjęcia i mój strasznie zaniedbany dziennik pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 18.10.2007 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ściany rosną Córcia widać w swoim żywiole Wszyscy uśmiechnięci i zadowoleni - tak trzymać Życzę jak najmniej problemów z ekipą i całą budową Pozdrawiam kasia Dzięki Kasiu to prawda że moja Kasia w żywiole tak lubie oglądać zdjęcia, a teraz widzę jakie mam zaległości pozdrawiam i postaram się poprawić Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 18.10.2007 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 hej no widzę ze nie tylko ja mam zaległości w uzupełnianiu dziennika. ) Widze że trochę się namęczyliscie z kolumnami , my poszliśmy po najmniejszej linni oporu. Czekam niecierpliwie na dalsze zdjęcia, choć wiem że teraz każdy zajęty bo przed zimą trza kończyć Witaj gatek widzę że już tylko z tobą mogę znaleźć wspólny temat pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts