mariuszdro 25.10.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 w naszym dzienniku pojawiły się nowe zdjęcia, zapraszam do podziwiania i komentowaniaewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Kolumny są zarąbiste Niezłe monolity Pewnie niemało z nimi było roboty Jak nakryjecie to dalej juz poleci Czekam na dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.12.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, karnawalu szalonego, roku bardzo udanego http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renar74 24.01.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witaj:) My też zdecydowaliśmy się na Południowa to wspaniały domek.Oprócz rezygnacji z tylnego tarasu i zadaszenia( mała działka )oraz zamiany okna tarasowego z oknem w jadalni ,żadnych innych zmian.Jest dla nas idealny. Jesteśmy ciekawi czy Ty wprowadziłeś jakieś zmiany? Ponieważ jesteśmy z tego samego regionu czy mógłbyś podać ceny robocizny lub nawet namiary na ekipę ,która Ci budowała i zadaszała? oczywiście na : [email protected] Jesteśmy właśnie w trakcie szukania wykonawców. Jelenniogórska firma chce od nas 88.000 za stan surowy ( z kompletnym dachem) ,ale to i tak strasznie drogo . Trochę jesteśmy podłamani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don_pedro 01.05.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Witaj Mariuszu! Wczoraj natrafiłam na Twój dziennik a dzisiaj korzystając z tego że mieszkam zaledwie 7km od Zawidowa wybrałam się z rodzinką aby w realu zobaczyć Waszą "Południową" i muszę powiedzieć że domek jest śliczniutki . My także przymierzamy się do budowy wybraliśmy projekt OLIWKA Z HB Studio. Życzę szybkiego dobrnięcia do finiszu i jeszcze raz gratuluję ślicznego domku Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Piotr 02.10.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Halo jest tam kto?? Jak tam wasz domek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 02.10.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witaj,dzięki za wpis, nie mam na nic czasutyko budowa, budowa, ale wszystko nadrobię jak tylko się wprowadzęprzynajmniej mam taką nadziejępozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Piotr 03.10.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Trzymamy Cię za słowo A kiedy zamierzacie się wprowadzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 03.10.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 mooooże na święta!pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Piotr 04.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 i co?? Mieszkacie już?? Jeśli tak to gratulacje, jeśli nie to życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 09.06.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No słuchajcie...... fajny domek macie , ja bym tylko chciała zobaczyc wasze dalsze postępy!? Napewno wyszło zajebiście! pokażcie prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.06.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Posłuchaj Mariuszu Wklejaj te zdjęcia wreszcie bo brakuje nam już cierpliwości... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa_bercik 26.10.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No to gratuluje zamieszkania w swoim domku! jak od lutego to za nie długo roczek strzeli Dajcie jakieś fotki z salonów, jeśli oczywiście można Pozdrawiamy... p.s. Dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 26.10.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witajcie, coś napstrykam i powklejam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa_bercik 18.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dlaczego "musieli" czytać? Przecież my z ogromną przyjemnością i jeszcze większym apetytem czytamy o wszelkich Waszych postępach na budowie. Kostki co prawda rzeczywiście nie widać, ale przecież widzieliśmy fotki jak układałeś, więc wyobraznia działa jaki będzie efekt końcowy Piękną pogodę macie - pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 19.11.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Nio dzięki, pogoda faktycznie piękna, tylko od wczoraj wiaterek straszny wije.pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa_bercik 04.01.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kurcze, coś nie dostaje powiadomień i nawet nie wiedziałam, że tu tyle fotek za środka domku Strasznie mi się podoba to przejście z salonu do jadalni. Czy ta ścianka jest taka jak w projekcie, czy ją trochę skróciliście? Super kominek! I wogóle bardzo, bardzo fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 04.01.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kurcze, coś nie dostaje powiadomień i nawet nie wiedziałam, że tu tyle fotek za środka domku Strasznie mi się podoba to przejście z salonu do jadalni. Czy ta ścianka jest taka jak w projekcie, czy ją trochę skróciliście? Super kominek! I wogóle bardzo, bardzo fajnie! Witaj, bardzo, bardzo dzięki ścianka jest z płyty gipsowokartonowej, szerokość przejścia dobraliśmy tak jak nam się widziało i wynosi około dwa metry, prawdę mówiąc nie wiem ile jest w projekcie. pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts