Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mariusza i Ewy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 1 month później...

Witaj:)

My też zdecydowaliśmy się na Południowa :D to wspaniały domek.Oprócz rezygnacji z tylnego tarasu i zadaszenia( mała działka )oraz zamiany okna tarasowego z oknem w jadalni ,żadnych innych zmian.Jest dla nas idealny. :)

Jesteśmy ciekawi czy Ty wprowadziłeś jakieś zmiany?

Ponieważ jesteśmy z tego samego regionu czy mógłbyś podać ceny robocizny lub nawet namiary na ekipę ,która Ci budowała i zadaszała? oczywiście na : [email protected]

Jesteśmy właśnie w trakcie szukania wykonawców. Jelenniogórska firma chce od nas 88.000 za stan surowy ( z kompletnym dachem) ,ale to i tak strasznie drogo :(. Trochę jesteśmy podłamani :(

• 3 months później...

Witaj Mariuszu!

Wczoraj natrafiłam na Twój dziennik a dzisiaj korzystając z tego że mieszkam zaledwie 7km od Zawidowa wybrałam się z rodzinką aby w realu zobaczyć Waszą "Południową" i muszę powiedzieć że domek jest śliczniutki :lol: . My także przymierzamy się do budowy wybraliśmy projekt OLIWKA Z HB Studio. Życzę szybkiego dobrnięcia do finiszu i jeszcze raz gratuluję ślicznego domku :D Pozdrawiam Agnieszka

• 5 months później...
  • 4 months później...
  • 4 months później...
  • 4 months później...
  • 4 weeks później...

Dlaczego "musieli" czytać? :o Przecież my z ogromną przyjemnością i jeszcze większym apetytem :wink: czytamy o wszelkich Waszych postępach na budowie.

Kostki co prawda rzeczywiście nie widać, ale przecież widzieliśmy fotki jak układałeś, więc wyobraznia działa jaki będzie efekt końcowy :) Piękną pogodę macie - pozdrawiam...

• 1 month później...
Kurcze, coś nie dostaje powiadomień i nawet nie wiedziałam, że tu tyle fotek za środka domku :D Strasznie mi się podoba to przejście z salonu do jadalni. Czy ta ścianka jest taka jak w projekcie, czy ją trochę skróciliście? Super kominek! I wogóle bardzo, bardzo fajnie!

Witaj,

bardzo, bardzo dzięki :wink:

ścianka jest z płyty gipsowokartonowej, szerokość przejścia dobraliśmy tak jak nam się widziało i wynosi około dwa metry, prawdę mówiąc nie wiem ile jest w projekcie.

pozdrawiam mariusz