emka79 30.09.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 czesc, poszukuje osob, ktore buduja lub wybudowaly 'dom rodzinny 1 lub 2' wg projektu r. szewczyka (stylowy dom) , pozdrawiam emka79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czer-mat 02.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam, Przymierzamy się do zakupu projektu domu rodzinnego 1 wersia B. Też szuykamy kogoś, kto juz budował lub ma zamiar budowac taki dom. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emka79 22.10.2006 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 czesc! czy planujecie jakies zmiany? moze posiadacie zdjecia realizacji tego projektu? emka79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubryk 25.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam, planujemy trochę zmian z zewnątrz, likwidujemy wykusze z daszkami i kolumny. W środku tez chcemy trochę pomanipulowac ściankami. My zdjęcia nie mamy, ale architekt ma, wygląda bardzo okazale;-) My kupiliśmy już ten projekt.Kiedy planujecie budowę domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emka79 30.10.2006 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Czesc! Ciesze sie, ze jest nas wiecej:) Jak wszystko dobrze pojdzie, to ruszymy na wiosne 2007. Bedziemy budowac DR2 - rzut poddasza B. My wszystkie scianki wewnetrzne pozostawimy bez wiekszych zmian. Zmiany beda dotyczyc glownie okien z frontu i z tylu budynku. Co wiecej, zastanawiamy sie jeszcze jakby tu zrobic w tym projekcie podcien z wyjsciem z jadalni lub z salonu - tak jak jest na przyklad w Domu nad Woda z tej samej pracowni. Poki co, zaczynamy dopiero zalatwiac formalnosci odnosnie pozdolenia na budowe. Pozdrawiam i licze na dalsza wymane doswiadczen z osobami budujacymi ten domek. EKMA 79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg_25 12.11.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 czesc rowniez szukam zdjec z realizacji tego projektu. prosze rowniez uzytkownikow forum o krytyczna ocene tego projektu. co warto zmienic, co poprzwic itp. pozdrawiam serdecznie i prosze o odpowiedz. greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azkubryk 03.01.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam! Budujemy Dom Rodzinny 1 według projektu pana Szewczyka. Zdjęcia z budowy:http://www.kubryk.pl/temp/budowa1/index.htmhttp://www.kubryk.pl/temp/budowa2/index.htmhttp://www.kubryk.pl/temp/budowa3/index.htm Mogę coś opowiedzieć jak jest zainteresowanie. Pozdrawiam,Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Żadne zdjęcia mi się nie wyświetlają A tak chciałam zobaczyc jak u innych wygląda nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azkubryk 03.03.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Przeniosłem galerię tutaj http://picasaweb.google.pl/geget78/Budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Fajnie wyglada i śliczna okolica .Też na poczatku myslałam o uproszczeniu dachu jak u ciebie, ale balam sie efektu końcowego. Jak widac niepotrzebnie.A jakie zmniany w srodku planujesz?Mój Rodzinny można zobaczy w dzienniku- obecnie stan surowy zamkniety i właśnie robia się instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azkubryk 03.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 W środku nie planujemy dużych zmian. Po długich i burzliwych dyskusjach połączyliśmy toaletę i łazienkę na parterze w jedno duże pomieszczenie. Ścianę toalety "wyprostowaliśmy" likwidując wnękę na szafę w pokoju. I planujemy zrobić dużą łazinkę ze sporą sauną. Na górze trochę wyprostowaliśmy wszystkie pokoje. Jeszcze nie mamy ścianek - na razie wszystko narysowane sprayem na betonie . Zobaczymy jak wyjdzie. Jeśli chodzi o dach, to my znowu baliśmy się takiej ilości daszków, załamań, gąsiorów. Dokładamy niedługo cztery veluxy i myślę, że będzie wyglądało ok. W środę ekipa powinna zacząć ocieplanie. Ruszamy też z instalacjami. Fajnie oglądać Twoje postępy w budowie, bo jesteś krok przed nami Okna też planujemy nieco inne - zobaczymy jak to będzie wyglądało. Trochę przestraszył mnie wygląd lukarny z takim wielkim oknem Też tak będziemy mieli. Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts