Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czesc własnie odpaliłem zeliwnego Viadrusa ling combi 28 kW , jak mam ustawic parametry spalania w tym kotle zeby bły najbardziej ekonomiczne mam podłogówke na całym parterze a grzejniki u góry do ogrzania około 190 m2 + cwu .

Ile spale na sezon i czy 6 ton eko groszku wystraczy

https://forum.murator.pl/topic/62811-witam-uzytkownik%C3%B3w-piec%C3%B3w-retorowych/

• 2 months później...
Czesc własnie odpaliłem zeliwnego Viadrusa ling combi 28 kW , jak mam ustawic parametry spalania w tym kotle zeby bły najbardziej ekonomiczne mam podłogówke na całym parterze a grzejniki u góry do ogrzania około 190 m2 + cwu .

Ile spale na sezon i czy 6 ton eko groszku wystraczy

Szanowny Panie,

Proszę o kontakt z naszym działem technicznym nr 032 4752177 lub ze mną 609829226. Informuję również że kotły serii Ling, Ling duo, Ling Combi, HoGas, HoGas duo to produkty firmy KLIMOSZ nie VIADRUS. Firma Klimosz jest wyłącznym przedstawicielem firmy VIADRUS na rynek polski ale w/w kotły są produktami tylko i wyłącznie firmy Klimosz, nie VIADRUS.

Informuję również, że pierwszego uruchomienia kotła ma prawo dokonać wyłącznie autoryzowany serwis i to on powinien Pana przeszkolić w zakresie nastaw i eksploatacji kotła.

Pozdrawiam

Tomasz Krakowczyk

Grupa KLIMOSZ

https://forum.murator.pl/topic/62811-witam-uzytkownik%C3%B3w-piec%C3%B3w-retorowych/#findComment-1522277