Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Taras z kuchni w pełni popieram. W pierwszym domu maszerowaliśmy z kuchni przez cały salon na taras z jedzonkiem, napojami, co pozostawiało ślady na podłodze no i nabijalismu kilometry - po keczup, sól, otwieracz itp. Teraz buduję Sosenkę - po małej przeróbce taras sięgnie też kuchni i tam zrobię wyjście.

Najlepiej miec dwa tarasy z kuchni i salonu :)

Ja mnie wiecej cos takiego miec bede, jedno wyjscie na duzy taras z jadalni, a drugie z salonu na mały taras. Nie wyobrazam sobie by moje małe szkraby wpadały przez salon biegły jak oszalałe zeby np napic sie wody. Poza tym wyobrazcie sobie ze macie gosci siedzicie sobie w salonie a dzieciaki biegaja tam i spowrotem halasując co sił w płucach. :lol:

Zaleta wyjscia z kuchni na taras jest to,ze podczas imprezki na tarasie nie latasz ze wszystkim przez salon tylko prosto z kuchni. Rrudno jest jednak wszystko ze soba pogodzic.

Za to goście przełażą Ci przez kuchnię :):)

A może i tu i tu ?

Najlepiej miec dwa tarasy z kuchni i salonu :)

Ja mnie wiecej cos takiego miec bede, jedno wyjscie na duzy taras z jadalni, a drugie z salonu na mały taras. Nie wyobrazam sobie by moje małe szkraby wpadały przez salon biegły jak oszalałe zeby np napic sie wody. Poza tym wyobrazcie sobie ze macie gosci siedzicie sobie w salonie a dzieciaki biegaja tam i spowrotem halasując co sił w płucach. :lol:

A to zupełnie normalna sytuacja - jak w domu sa dzieci to czasem wyłażą z różnych dziur - to także ich dom ( a nie gości) :)

swieta racja Nefer :)

Kiedy zastanawialismy sie z mezem nad tym jak dom ma wygladac najczesciej przewijał sie temat DZIECI.

najwazniesze z pokoi to wlasnie ich, zeby były odpowiednio doswietlone nat. swiatłem,

Przyznam tez ze pomysl na wyspe w kuchni to nie jakies widzimisie, moda, ale miejsce w którym mozemy cała rodzinka pzrygotowywac posiłki, a moje dzieci uwielbiaja, a to cos pomieszac, posolic itd.

UPS! odeszłam od tematu

Zaleta wyjscia z kuchni na taras jest to,ze podczas imprezki na tarasie nie latasz ze wszystkim przez salon tylko prosto z kuchni. Rrudno jest jednak wszystko ze soba pogodzic.

Za to goście przełażą Ci przez kuchnię :):)

A może i tu i tu ?

Nie mialem na mysli samej kuchni,lecz jadalni polaczonej z kuchnia.

My bedziemy mieli dwa wyjscia na taras i z jadalni i z salonu.

http://www.projekty.murator.pl/projekt_rzuty?IdProjektu=260&IdKolekcji=&action=showRzuty