Aniss 01.10.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Prawie wszystkie projekty mają wyjście na taras przez salon, ale czy nie fajniej mieć wyjście do ogrodu z kuchnii ?Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 01.10.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Zaleta wyjscia z kuchni na taras jest to,ze podczas imprezki na tarasie nie latasz ze wszystkim przez salon tylko prosto z kuchni. Rrudno jest jednak wszystko ze soba pogodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 01.10.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Jeżeli praktycznie to tylko taras z kuchni/jadalni. Przede wszystkim mniej problemów logistycznych w komunikacji z ogrodem. U mnie tak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 03.10.2006 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ja też bym tak chciała, dlatego jeśli ktoś widział takie projekty, bardzo proszę o linki lub chociaż pracownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 03.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 A może dom w dąbrówkach z archonu , można przedłużyć taras i będzie z wyjściem na taras z kuchni. http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m442d34629ebb0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Mozna i tak. http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=260&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 06.10.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Taras z kuchni w pełni popieram. W pierwszym domu maszerowaliśmy z kuchni przez cały salon na taras z jedzonkiem, napojami, co pozostawiało ślady na podłodze no i nabijalismu kilometry - po keczup, sól, otwieracz itp. Teraz buduję Sosenkę - po małej przeróbce taras sięgnie też kuchni i tam zrobię wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.10.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Najlepiej miec dwa tarasy z kuchni i salonu Ja mnie wiecej cos takiego miec bede, jedno wyjscie na duzy taras z jadalni, a drugie z salonu na mały taras. Nie wyobrazam sobie by moje małe szkraby wpadały przez salon biegły jak oszalałe zeby np napic sie wody. Poza tym wyobrazcie sobie ze macie gosci siedzicie sobie w salonie a dzieciaki biegaja tam i spowrotem halasując co sił w płucach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Zaleta wyjscia z kuchni na taras jest to,ze podczas imprezki na tarasie nie latasz ze wszystkim przez salon tylko prosto z kuchni. Rrudno jest jednak wszystko ze soba pogodzic. Za to goście przełażą Ci przez kuchnię :) A może i tu i tu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 07.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Zaleta wyjscia z kuchni na taras jest to,ze podczas imprezki na tarasie nie latasz ze wszystkim przez salon tylko prosto z kuchni. Rrudno jest jednak wszystko ze soba pogodzic. Słusznie, niech goście też maszerujac przez kuchnię, coś poprzenosza na taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Najlepiej miec dwa tarasy z kuchni i salonu Ja mnie wiecej cos takiego miec bede, jedno wyjscie na duzy taras z jadalni, a drugie z salonu na mały taras. Nie wyobrazam sobie by moje małe szkraby wpadały przez salon biegły jak oszalałe zeby np napic sie wody. Poza tym wyobrazcie sobie ze macie gosci siedzicie sobie w salonie a dzieciaki biegaja tam i spowrotem halasując co sił w płucach. A to zupełnie normalna sytuacja - jak w domu sa dzieci to czasem wyłażą z różnych dziur - to także ich dom ( a nie gości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 swieta racja Nefer Kiedy zastanawialismy sie z mezem nad tym jak dom ma wygladac najczesciej przewijał sie temat DZIECI. najwazniesze z pokoi to wlasnie ich, zeby były odpowiednio doswietlone nat. swiatłem, Przyznam tez ze pomysl na wyspe w kuchni to nie jakies widzimisie, moda, ale miejsce w którym mozemy cała rodzinka pzrygotowywac posiłki, a moje dzieci uwielbiaja, a to cos pomieszac, posolic itd. UPS! odeszłam od tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 07.10.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Zaleta wyjscia z kuchni na taras jest to,ze podczas imprezki na tarasie nie latasz ze wszystkim przez salon tylko prosto z kuchni. Rrudno jest jednak wszystko ze soba pogodzic. Za to goście przełażą Ci przez kuchnię :) A może i tu i tu ? Nie mialem na mysli samej kuchni,lecz jadalni polaczonej z kuchnia. My bedziemy mieli dwa wyjscia na taras i z jadalni i z salonu. http://www.projekty.murator.pl/projekt_rzuty?IdProjektu=260&IdKolekcji=&action=showRzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts